Yeni Bir Teknik : Psi-rope
Moderatör: Sai
- Lord_of_Hackland
- Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Yeni Bir Teknik : Psi-rope
E bu bildiyimiz sarkac teknigi,niye psirope falan diye uyduruyorsun ya?Allah allah,her kes yeni bisey kesf ediyor,psi aliyor,ustune de ingilizcesini *** sifonu cekiyor,ya da adini koyup,sonra kinezi koyuyor,tamam,adam bisey kesf etti,ya bunu bi sarkac teknigi diye yazsana,niye boyle ropeymis,yok efendim ne kineziymis...ama teknik normal guzel bir teknik ki,bunu daha onceden Ustr-dan duymustum...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...
http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Valla kardeşim bunu kendim buldum, daha önce hiç bir yerde görmedim. (Ona kalırsa psi-wheelede psi-tekerlek diyek kardeşim )
Ben bu konuyu '' Psi-rope '' adı altında aradığım için buna benzer herhangi bir konuya ulaşamadım.Eğer UsTr daha önce böyle bir fikir bulduysa kendisinden özür diliyorum.Ama inanın hiç bir yerden kopya çekmeden kendi kendime buldum.
Ben bu konuyu '' Psi-rope '' adı altında aradığım için buna benzer herhangi bir konuya ulaşamadım.Eğer UsTr daha önce böyle bir fikir bulduysa kendisinden özür diliyorum.Ama inanın hiç bir yerden kopya çekmeden kendi kendime buldum.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Özür mü ? Özür dilersen biraz saçma olur.Çünkü fikirler bir kişiye özel değildir.Ben nasıl 2+2=4 diye düşünebiliyorsam bunu sende düşünebilirsin.Benim aklıma gelen seninde aklına gelir.Toplum olarak her ne kadar bunu özentilik yada kopya çekmek olarak adlandırsak ta aslında değildir.Tamamen özgür düşüncedir.Özür dilenecek bir durum yok. :) :)TelekinetikAkim yazdı:Valla kardeşim bunu kendim buldum, daha önce hiç bir yerde görmedim. (Ona kalırsa psi-wheelede psi-tekerlek diyek kardeşim )
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
:DWF:AÇSD:ÇFA:ÇSDF:ÇASÇD oğlum çok alışmışınız her şeye teknik diyosunuz sizin mantığınıza göre psi wheele kağıt yerine naylon koysam bile bu farklı bir teknik olur. googleda psi rope diye arattın mı?
As:da:sd:fasdf:asd
da:sA:a sA:F:AS:DF:AS:D:Fa:SD:FA:Sd:F:ASD::DA:SD::dfa:sd
lan sDf:Asd
sd:f:ASd:fa:Sd
As:da:sd:fasdf:asd
lan sDf:Asd
pixies forever <3<3
- ozina
bu arada kardeş söylemeyi unuttum çok sıradışı ve yaratıcı bir teknik bulmuşun tebrik ederim.
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Dalga geçmesen iyi olur. :)ozina yazdı:bu arada kardeş söylemeyi unuttum çok sıradışı ve yaratıcı bir teknik bulmuşun tebrik ederim.
- ozina
alttan alıyoruz sonra tepemize çıkıyorlar yeter artık.
pixies forever <3<3
- TelekinetikAkim
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
O değilde ; ben seninle ilgili bişeymi dedim? Ben buldum sen bulamazsın gibi ? kusura bakma ama Eğer başkalarından bahsediyorsan da genel konuşma.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein
-Baltasar Bracias
-Albert Einstein
- ozina
he valla 40 yil düşünsem aklima gelmezdi böyle bir teknik.
Teknik dediysem uyum saglamak icin fkhkgjdkg.
Teknik dediysem uyum saglamak icin fkhkgjdkg.
pixies forever <3<3
- Elementsss
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Uzatmayın adam bulmuş işte gayet de güzel geçmişte olabilir belki bilmiyordu
TOPLUM FARKLI OLANI DIŞLADIĞINI SANARKEN
FARKLI OLAN DIŞLAR TOPLUMU
FARKLI OLAN DIŞLAR TOPLUMU
-