İşte buna fazlasıyla katılıyorm..ozina yazdı:telekineziyi başkalarına göstermen yeteneğini gram kadar azaltmaz ama başkaları seni ezmeye çalışır.
ezmeye çalışanların %90 ı da inananlar ve kıskananlardır.
Yeniyim Ne Şekilde Yapmalıyım ??
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: Yeniyim Ne Şekilde Yapmalıyım ??
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
PEKİ BİRİSİ BENDEN ÖĞRETME3SİNİ SÖYLERSE KONUYU DEĞİŞTİRDİĞİM İÇİN PARDON
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
ben telekineziyi sadece kendim için yapıyorum birisinin yaninda çekiniyorum zaten yapamıyorum anca bi tane telekinezi yapan birisi olunca oda anca psi wheel döndürürüm psi ball kolayda fazla enerji harciyor
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
valla ben psi wheel yapamıyorum ama aerokinezi yapıyorum psi ball yapıyorum yani psi wheeli yapamıyorum diye fazla takılmayın sınıftan bi kıza söyledim o kimseye söylemiyor aerokinezi yapabiliyorum dedim götürdüm ağacı bi salladım =) oha dedi hiç ters bir tepki gelmedi ama buraya dikkat güvenmediğiniz insana söylemeyin hele ki yapamıyorsanız hiç söylemeyin ben yaptığımdan emin olduktan sonra söyledim
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
ben anneme söylemeye cesaret edemem kemiklerimi kırar sen bunlarlamı uğraşyn diye 

- zxc512
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
hortun bu kadarı :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez 

-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Arkadaşlar ben bugün başladım ve bugün başardım
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
bn naptım biliyor musunuz ilk psi whelli gösterdim sonra pipeti sonra kaşık bükmeyi falan yavaş yavaş ısıttım tüm sınıfı sonra dedim astral seyahat 3.göz falaln yavaş yavaş ısıtın böyle işlerle uğraştığınızı belirtin ya da hiç söylemeyin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
-