aaaa günahkar oldun. niye yaptın.Uchiha Sasuke yazdı:yaptım :)turab yazdı:günah sen yapma dedim ya zaten
Reiki Günah Mıdır?
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Re: Reiki Günah Mıdır?
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- carnim_rama
sen yazılmış onca yazıyı okumazsan ve forumda bu işi yapan insanlara güvenmeyip hala böyle konu açarsan günahmı diye elbette dalga geçilir.forumda bu işleri yapan kişi varsa günah olduğunu bile bile yaparmı sence?Uchiha Sasuke yazdı:forumda ciddi insan kalmamış arkadaşş ya
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
yaw yapmazda sonuçta yok st germaniyi çağırıyorum yok bilmem neyi çağırıyorum siz yardımı onlardan mı istiyorsunuz Allahtan mı onu öğrenmek istiyorum ben size öyle birşey demedim sorumun cevabını merak ediyorum
- carnim_rama
st germain reikide yokki. sen önce reiki ne değil ne onu öğren. gma reiki değildir.farklı bir enerji sistemidir. daha neye uyumlandığını bilmiyorsunUchiha Sasuke yazdı:yaw yapmazda sonuçta yok st germaniyi çağırıyorum yok bilmem neyi çağırıyorum siz yardımı onlardan mı istiyorsunuz Allahtan mı onu öğrenmek istiyorum ben size öyle birşey demedim sorumun cevabını merak ediyorum
reiki mi dedim eenrji ler diyorum gma reiki değil biliyoruz o kadar cahal değiliz herhalde.
- carnim_rama
konunun adı reiki günahmı ve sen st germainden bahsediyosun. farkındamısın?Uchiha Sasuke yazdı:reiki mi dedim eenrji ler diyorum gma reiki değil biliyoruz o kadar cahal değiliz herhalde.
- carnim_rama
insanların neyi çağırıp neyi çağırmadığı seni ilgilendirmez. o kişinin kendi çalışma düzenidir. sen otur kendi ne yaptığına bakUchiha Sasuke yazdı:sen konuyu boşver 2 mesaj öncekine cevap arıyorum
yapamıyom ki :)carnim_rama yazdı:insanların neyi çağırıp neyi çağırmadığı seni ilgilendirmez. o kişinin kendi çalışma düzenidir. sen otur kendi ne yaptığına bakUchiha Sasuke yazdı:sen konuyu boşver 2 mesaj öncekine cevap arıyorum
-