Herkes Fikrini Söylerse Çok Memnun Olurum
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Re: Herkes Fikrini Söylerse Çok Memnun Olurum
hah işde sende bi sinirlen bakıyım sinirinimi seviyo ağlamanı mı seviyo inlara karşı davranışını mı seviyo yoksa çok mu yakışıklıısn dikkat bunlara bulursun elbet :) bence .. :)
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
ilk etkilenmesi yakışıklılığımdan :/ :D
tamam işde 2. si neymiş. git bi saçını saçma sapan yap bakıyım ne tepki verecek ben mi diyim olm ya beyin tsunamisi yap azcık :DALTIN yazdı:ilk etkilenmesi yakışıklılığımdan :/ :D
-
knk ne yaparsam yapım bırakmaz biliyorum ;)
burda sorun onda deil bende!
burda sorun onda deil bende!
niye onun hataları yüzünden konu açıyon o zaman :D
sen kendini anlat bakayım bulurum bi tahta eksikliği :)
sen kendini anlat bakayım bulurum bi tahta eksikliği :)
-
sohbet fena yarım saatte tüm konuları geçtk :D
-
şimdi biri çıkıp SEVİYORSAN GİT KONUŞ BENCE derse camdan atlarım :D
seviyorsan git konuş.
Allah rahmet eylesin Amin
Allah rahmet eylesin Amin
-
Aynen öyle yaptım :Dcnegn yazdı:Bak kusurlarını gördügnde düzeltmesini söyle düzeltmezse ugras yine düzelmesse bosveerr :))
Sonuç:BOŞVERDİM ;) :D
-
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
İçinde böyle bir şüphe varsa sevme daha iyi Ama zaten hissedersin ne olduğunu ona karşı hareketlerin hep iyiyse kesinlikle sevmişsindir.hiç üzülmesini istemiyorsan mesela...Ve benim tavsiyem elinden geldiğince daha iyi ol onu incitme Ve git adam gibi ona onu sevdiğini söyle ama öyle sap gibi seni seviyorum değil onu görünce neler hissettiğini söyle ezber yapma o konuşmayı yaparken ne hissettiğini söyliceksinALTIN yazdı:sadece sevmekle olmuyor ki... :/
ya ben onu yanlış tanıyorsam
-