ustrnin büyük büyük büyük büyük büyük babası Aristotalesti o yüzden böyle.Shrbz yazdı:Merak ettiğim bir soru var UsTr sen felsefe mi okuyacanUsTr yazdı:Aslında psi wheel konusunda bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok.Oksijen olan her yerde o zaman psi wheeli hava döndürmüş olur.O zaman uzaya çıkıp psi wheel döndürmek zorunda kalırdık ki bu da çok saçma olur herhalde.Aslında psi wheeli gerçekten kendi enerjisiyle döndüren biri zaten ben mi döndürdüm,rüzgardan mı döndü,nefesimle mi döndü gibi şüphelere kapılmıyor.Çünkü psi wheeli döndürdüğünüz anda onu kendinizin döndürdüğünü öyle bir hissediyorsunuz ki zaten kafanızda şüphe kalmıyor.Kanıt aramıyorsunuz. :)
Düşünce mi yoksa ustalaşma mı?
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Düşünce mi yoksa ustalaşma mı?
pixies forever <3<3
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Şimdi anladımozina yazdı:ustrnin büyük büyük büyük büyük büyük babası Aristotalesti o yüzden böyle.Shrbz yazdı:Merak ettiğim bir soru var UsTr sen felsefe mi okuyacanUsTr yazdı:Aslında psi wheel konusunda bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok.Oksijen olan her yerde o zaman psi wheeli hava döndürmüş olur.O zaman uzaya çıkıp psi wheel döndürmek zorunda kalırdık ki bu da çok saçma olur herhalde.Aslında psi wheeli gerçekten kendi enerjisiyle döndüren biri zaten ben mi döndürdüm,rüzgardan mı döndü,nefesimle mi döndü gibi şüphelere kapılmıyor.Çünkü psi wheeli döndürdüğünüz anda onu kendinizin döndürdüğünü öyle bir hissediyorsunuz ki zaten kafanızda şüphe kalmıyor.Kanıt aramıyorsunuz. :)
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Birincisi benim büyük büyük büyük büyük büyük babam varmı daha onu bilmiyorken onun felsefeci olma ihtimalini hiç bilemem ki durum bunun tam tersi bile olsa o kadar uzak bir soydan felsefe genini alamazdım herhalde.İkincisine gelince aslında felsefe okumayı bende istiyorum ama günümüzde bu bölümün pek bir işe yarayacağını düşünmediğim için mühendislik okuyacağım.Hiç biryeri tutturamazsam felsefe bölümüne girmeye çalışırım.Yada mühendislikten sonra fırsatım olursa felsefe okumaya çalışırım.Ama şimdilik kafamda ciddi olarak felsefe okumak yok. :)
- Shrbz
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Buda uzaylı :)UsTr yazdı:Birincisi benim büyük büyük büyük büyük büyük babam varmı daha onu bilmiyorken onun felsefeci olma ihtimalini hiç bilemem ki durum bunun tam tersi bile olsa o kadar uzak bir soydan felsefe genini alamazdım herhalde.İkincisine gelince aslında felsefe okumayı bende istiyorum ama günümüzde bu bölümün pek bir işe yarayacağını düşünmediğim için mühendislik okuyacağım.Hiç biryeri tutturamazsam felsefe bölümüne girmeye çalışırım.Yada mühendislikten sonra fırsatım olursa felsefe okumaya çalışırım.Ama şimdilik kafamda ciddi olarak felsefe okumak yok. :)
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
-