Düşünce mi yoksa ustalaşma mı?

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Düşünce mi yoksa ustalaşma mı?

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Shrbz yazdı:
UsTr yazdı:Aslında psi wheel konusunda bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok.Oksijen olan her yerde o zaman psi wheeli hava döndürmüş olur.O zaman uzaya çıkıp psi wheel döndürmek zorunda kalırdık ki bu da çok saçma olur herhalde.Aslında psi wheeli gerçekten kendi enerjisiyle döndüren biri zaten ben mi döndürdüm,rüzgardan mı döndü,nefesimle mi döndü gibi şüphelere kapılmıyor.Çünkü psi wheeli döndürdüğünüz anda onu kendinizin döndürdüğünü öyle bir hissediyorsunuz ki zaten kafanızda şüphe kalmıyor.Kanıt aramıyorsunuz. :)
Merak ettiğim bir soru var UsTr sen felsefe mi okuyacan
ustrnin büyük büyük büyük büyük büyük babası Aristotalesti o yüzden böyle.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

ozina yazdı:
Shrbz yazdı:
UsTr yazdı:Aslında psi wheel konusunda bu kadar detaylı düşünmeye gerek yok.Oksijen olan her yerde o zaman psi wheeli hava döndürmüş olur.O zaman uzaya çıkıp psi wheel döndürmek zorunda kalırdık ki bu da çok saçma olur herhalde.Aslında psi wheeli gerçekten kendi enerjisiyle döndüren biri zaten ben mi döndürdüm,rüzgardan mı döndü,nefesimle mi döndü gibi şüphelere kapılmıyor.Çünkü psi wheeli döndürdüğünüz anda onu kendinizin döndürdüğünü öyle bir hissediyorsunuz ki zaten kafanızda şüphe kalmıyor.Kanıt aramıyorsunuz. :)
Merak ettiğim bir soru var UsTr sen felsefe mi okuyacan
ustrnin büyük büyük büyük büyük büyük babası Aristotalesti o yüzden böyle.
Şimdi anladım
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Birincisi benim büyük büyük büyük büyük büyük babam varmı daha onu bilmiyorken onun felsefeci olma ihtimalini hiç bilemem ki durum bunun tam tersi bile olsa o kadar uzak bir soydan felsefe genini alamazdım herhalde.İkincisine gelince aslında felsefe okumayı bende istiyorum ama günümüzde bu bölümün pek bir işe yarayacağını düşünmediğim için mühendislik okuyacağım.Hiç biryeri tutturamazsam felsefe bölümüne girmeye çalışırım.Yada mühendislikten sonra fırsatım olursa felsefe okumaya çalışırım.Ama şimdilik kafamda ciddi olarak felsefe okumak yok. :)
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

UsTr yazdı:Birincisi benim büyük büyük büyük büyük büyük babam varmı daha onu bilmiyorken onun felsefeci olma ihtimalini hiç bilemem ki durum bunun tam tersi bile olsa o kadar uzak bir soydan felsefe genini alamazdım herhalde.İkincisine gelince aslında felsefe okumayı bende istiyorum ama günümüzde bu bölümün pek bir işe yarayacağını düşünmediğim için mühendislik okuyacağım.Hiç biryeri tutturamazsam felsefe bölümüne girmeye çalışırım.Yada mühendislikten sonra fırsatım olursa felsefe okumaya çalışırım.Ama şimdilik kafamda ciddi olarak felsefe okumak yok. :)
Buda uzaylı :)
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]