elementlerle napilabiliyo

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: elementlerle napilabiliyo

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Uchiha Sasuke yazdı:
ChaTLacK yazdı:Yemin Ederim artık forum iyice bozuldu ya gerçekle , animeyi bile karıştıran insanlar var , ve gittikçe terbiyesizleşenler...
Allah Allah Topraktan Ev Yapacakmış Mimar Olsa Belki :D
Yaw Duvardan Geçse Neyse Basit Bir Biraz Düşünürsen Ama Hem Mührü Yapacan Hem Toprağı Kontrol Edecen Ohooo en iyisi yanına inşaat mühendisi felan çağır :D
Ben en iyisi Yamato yla bi görüşeyim..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

No_99
Yaşadığınız İl: 52 Ordu
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen No_99 »

turab yazdı:saçmalamayın arkadaşlar böyle dalga geçmenize izin veremem maalesef Elementleri hiç mi hiç bilmediğiniz çok belli. Ne kadar ateş oynatırsanız oynatın. Ateş oynatmak element kontrolü değildir. Basit sıradan 2 haftalık çalışma ile olacak bir kinezidir. Yok bükme yok hükmetme yok havada demir kesme vs vs vs

Elementler çok karışıktır. Elementa'l'ler çok karışıktır. bunları 2 haftada bilemezsiniz. 2 yılda da bilemezsiniz. Elementler çok ayrı bir dünyadır. Nerdeyse her çeşit şeyde mevcuttur. Geniştir. Ve TEHLİKELİDİR. Basit element kontrolü kinezidir ,tehlikesi yoktur. Ama ileri derecede çok tehlikeli olabilir. Siz element deyince aklınıza şekil vermek geliyor. Ateşi oynatmak , hava estirmek , su oynatmak , topraktan duvar yapmak gibi. Bunların hiç biri değil bunlar fizikseldir. Asıl olaylar farklıdır. Elemental Saldırıdan Tutun Elementlerle Şifa( HER elementin kendine has özellikleri vardır hem şifa hem saldırı) Elementlerin nefesi. Su ile Arınma , Hava ile uzaklaştırma gibi.Yapılan bir saldırıda kullanılır mesela. Yaptığınız saldırının size 3misli geri dönmemesi için saldırıdan sonra arınma yapılır ve uzaklaştırma gerçekleştirilir. Ve bunları bilen kişi sayısı çok azdır. Ona göre bilin ona göre konuşun bunlar daha %50lik kısmı. Astral Bedendeki Elemental Varlıkları saymıyorum bile. Ateş Elementali Su elementali Hava ve Toprak Hepsinin Astral Boyutta bedenleri vardır. Ve kanlı canlı gerçektir! Dalga geçmeyin kötü sonuçlar doğurabilir

2 haftada bilemezsek 2 yildada bilemezsek bende 2 gunde bilirim xD ben o elemental seylerin agzini burnunu kirarim ben orda devlet kurarim uleeeeeeeeeeen neyse sakayi bi yana birakiyim ne diyecegimi unuttum ha aklima geldi ates sinir e esit geliyorsa hava ozgurlugemi denk geliyo ben hava yapmayi dusuniyom cunku ucan seyleri seviyorum.
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
TTmF##
Genel Yetkili
Genel Yetkili
Yaşadığınız İl: 33 Mersin
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen TTmF## »

bu dediklerinin hiç birini yapamazsın çünkü avatar animesinde yaşamıyoruz
Aradağın çok uzakta değil aslında, gözlerini kapat ve dinle ...
No_99

ya yasiyorsak bi de hava elementininde astralde bedeni varya acaba ben yanina gidip onla bi konusursam yani toplanti yapabilirmiyim?
Umudun karşısında tüm imkansızlıklar diz çöker. Unutma! İnsan daha imkansızlığı keşfetmedi!
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

No_99 yazdı:ya yasiyorsak bi de hava elementininde astralde bedeni varya acaba ben yanina gidip onla bi konusursam yani toplanti yapabilirmiyim?

ya yaşıyorsak derken ? yapamazsın siz önce bi astral seyahat yapın sonra düşünürsünüz. çıkmadan hayat kurmayın
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

No_99

dalga gecmek icin yazdim onu ben astral yaparimda karabasan gelirse noolcak bide ya geri donemessem?
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

uyku felci bi varlık değildir
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

Ruh uyanır beden uyur ruh kalkmaya çalışınca üstünde baskı varmış gibi hissedersin üstüne çıkan bir şey felan yok
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]
No_99

ozina ben onu din hocasina sordum bilim adamlari aciklayamadigi icin oyle diyolar yani aslinda varmis
Kullanıcı avatarı
Shrbz
Yaşadığınız İl: 23 Elazığ

Okunmamış mesaj gönderen Shrbz »

No_99 yazdı:ozina ben onu din hocasina sordum bilim adamlari aciklayamadigi icin oyle diyolar yani aslinda varmis
Yok ya ruh uyanıyor beden uyanamıyor varlık felan yok zaten saçma
[size=200][color=red][b]Oyun bitince şahda piyonda aynı kutuya koyulur[/b][/color][/size]

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön