telepati ayrı bişey. ben sonunda kinezi olanlardan bahsediyorum :\WolfBane yazdı:Şimdi telepati yapıyoruz odamı telekinezi oluyor kafam karıştı ? :S
ELLERİNDEN SU AKIYOR(!)
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: ELLERİNDEN SU AKIYOR(!)
pixies forever <3<3
- ozina
kinezi diye bi tanım yok bi bi tek telekinezi deki kinezi var.starscream936 yazdı:peki neler kinezi bi söyler misin?ozina yazdı:tele: uzaktan,
kinezi: hareket demek.
yani telekinezi = uzaktan hareket ettirmek
yani kinezi diye bişey yoktur. yaptığımız herşey telekinezi zaten yok aerokinezi yok biyokinezi bunlar sonradan uydurulmuş şeyler. kaldı ki piyasadaki kinezilerden hiçbirinde böyle bi yetenek de yok. hidrokinezi demeyin bana şimdi adamın vücuduyla ilgili bi problem bu sadece. ayrıca gülme ifadem kimseyi ilgilendirmez aSG:ÇASDFG:ÇASFD:ÇGaSÇ:DF
pixies forever <3<3
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
- ozina
uri geller da beyin gücü diyor ama hepimiz illüzyon olduğunu biliyoruz.duayen yazdı:Adamın vücuduyla ilgili problem demişsin.Adam Beyin gücüyle yapıyorum diye belirtiyor.Telekinezi beyin gücü ile yapılmıyor mu?Ki yapılıyor buda kineziye giriyor demektir.ozina yazdı:tele: uzaktan,
kinezi: hareket demek.
yani telekinezi = uzaktan hareket ettirmek
yani kinezi diye bişey yoktur. yaptığımız herşey telekinezi zaten yok aerokinezi yok biyokinezi bunlar sonradan uydurulmuş şeyler. kaldı ki piyasadaki kinezilerden hiçbirinde böyle bi yetenek de yok. hidrokinezi demeyin bana şimdi adamın vücuduyla ilgili bi problem bu sadece. ayrıca gülme ifadem kimseyi ilgilendirmez aSG:ÇASDFG:ÇASFD:ÇGaSÇ:DF
pixies forever <3<3
- ozina
oğlum telekinezi telekinezidir zaten. genel isimleri parapsikolojidir. bu alanda da işte telepati, telekinezi, durugörü, 6, his, astral seyahat vb şeyler var.starscream936 yazdı:tamam telekinezi de neler var?
pixies forever <3<3
- starscream936
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
e millet yapıyorum diyor ben aerokinezi yapıyorum diyorum yok mu şimdi böyle bişey?
αzιмℓє ѕ●çαη ∂αğℓαяı ∂єℓєя
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bu arada hiperhidroz vücudun aşırı su kaybetmesi ve aşırı terleme olayıda olabilir.Bu da bir ihtimal sadece..
- ozina
var tabi.starscream936 yazdı:e millet yapıyorum diyor ben aerokinezi yapıyorum diyorum yok mu şimdi böyle bişey?
bak telekinezi zihin gücüyle maddeye etki etmektir. peki hava bi madde değil midir?
telekineziyle havayı hareket ettirmeye aerokinezi demişler.
pixies forever <3<3
- WolfBane
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ozina ben şimdi anlamadım sen şimdi bunların illusion olduğunu mu savunuyosun yoksa gerçekten var olduğunu mu
Bazen inanmak yetmiyor...
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Evet olabilir ama adam beyin gücü ile yapıyorum diyince işler karışıyor :)UsTr yazdı:Bu arada hiperhidroz vücudun aşırı su kaybetmesi ve aşırı terleme olayıda olabilir.Bu da bir ihtimal sadece..