Bütün konular siliniyor

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland
Yaşadığınız İl: 12 Bingöl
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Bütün konular siliniyor

Okunmamış mesaj gönderen Lord_of_Hackland »

simdi de konular siliniyor olayi var,iki,ya da uc yil da bu konular acilir,Akrep Kral,cekeceyin var abi bunlardan...
Mucizeyi yaratan inanmakdir
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

http://www.facebook.com/pages/Tanri_ve_Biz/400593433321808

Kullanıcı avatarı
delenamo
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen delenamo »

talipco80 yazdı:chatlak eski konular silinsin yeni konular baz alınsn eski konulara millet bakıyomu sanıyon adam 1 sene önce açmş konuyu belki hatırlamıyodr bile onu demek istedim ben
Eski konular mı silinsin Allah aşkına bir düşün senin dediğin Yer çekimi kanununu bulunmamış farzedip tüm akıllardan silip tekrar bulalım demek gibi bir şey eski konular silinirse nasıl bilgi biriki mi oluşacak. Eski konular üstüne daha iyileri gereksizlerden arındırılarak bir bilgi topluluğu oluşmalı yoksa hiç bir ilerleme kaydedilemez.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
PSH
Yaşadığınız İl: 18 Çankırı
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen PSH »

delenamo yazdı:
talipco80 yazdı:chatlak eski konular silinsin yeni konular baz alınsn eski konulara millet bakıyomu sanıyon adam 1 sene önce açmş konuyu belki hatırlamıyodr bile onu demek istedim ben
Eski konular mı silinsin Allah aşkına bir düşün senin dediğin Yer çekimi kanununu bulunmamış farzedip tüm akıllardan silip tekrar bulalım demek gibi bir şey eski konular silinirse nasıl bilgi biriki mi oluşacak. Eski konular üstüne daha iyileri gereksizlerden arındırılarak bir bilgi topluluğu oluşmalı yoksa hiç bir ilerleme kaydedilemez.
Çok felsefik ama doğru
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

bu sitede büyü tarzı maji tarzı şeyler yayınlanırsa sileriz zaten baktın ki silmemişiz o işe yaramayan boş bilgidir ki zaten biz genel temizlik yapıyoruz silinr o sen merak etme yöneticiler hiçbir iş yapmıyor gözükebilir ama inan bana konuları silmek için bile birbirimize danışıyoruz acaba silersem yanlış yapmış olur muyum diye bilmem anlatabildim mi...
Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

adamlar element kontrolu diye elementlerden hermesciliye,ordan paganizme,ordan buyuculuye,ordan yahudiliye,sonra bir kac ritual,varlik musallat oluyor,sonra neymis efendim,nerden bulastin bu ise,telekinezi org-dan elementler falan,polis kapida,site kapanmis,gel de cik isin icinden.ben gecenlerde bir buyu kitabini oylesine acip bilgisayarda baktim,icimden gum gum diye titresimler geciyordu,
inanmayi bilmeyen,umud edemeyen hayatta boşluktan başka hic bir şey alamaz.hem de öyle bir boşluk ki,o boşluğu kimse dolduramaz...

Kullanıcı avatarı
Lord_of_Hackland

sonra sildim hepsini