Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
zxc512 yazdı:turab sen bunlar işe yaramaz teknikler hem dokunmadan dövüşte böyle bişi yok mu diyosun yoksa direk bunları hepsi var olmayan tekniklermi diyosun ?
şunu demek istedim bunları bende daha önce gördüm hatta bi an ben bile inanıp çıktı almıştım ama sonra direk çöpe ;)
ChaTLacK yazdı:turab sende yani hiç bilgimiz yokmuş hiç çalışmamışız gibi konuşuyosun abicim bende chi çalışıyorum 4 ay dan fazla oldu sen şimdi kalkıpta bana ki top(psiball) yalan dersen benim yaptıgıma ne diceksin ?
1.si psi ball diye birşey var. Ona bir şey dedim mi ben ? Psi balla dövüş yok. Yani orda yazan yok choko patlaması yok chi kalkanı falan hikaye. Psi ballını yaparsın anca bu . İleri gitmez. Dokunmadan dövüş böyle birşey değil. Dokunmadan dövüşte amaç rakibinin beyninde bilinç kaybı oluşturmak , onu etkisiz kılmak , vucudunu ele geçirmek. Bu konular önemli yani internette bulamazsınız bu teknikleri bulduklarınızda yalan dolandır. Ya bunu bizzat yapandan öğreneceksin , ya da rusçan falan varsa girip siteye kendin okuyacaksın. Türkçe metin olarak bulman imkansız. Bir tek ferdi abi bir kaç teknik paylaşmış onlar bile yeter
ChaTLacK yazdı:turab sende yani hiç bilgimiz yokmuş hiç çalışmamışız gibi konuşuyosun abicim bende chi çalışıyorum 4 ay dan fazla oldu sen şimdi kalkıpta bana ki top(psiball) yalan dersen benim yaptıgıma ne diceksin ?
1.si psi ball diye birşey var. Ona bir şey dedim mi ben ? Psi balla dövüş yok. Yani orda yazan yok choko patlaması yok chi kalkanı falan hikaye. Psi ballını yaparsın anca bu . İleri gitmez. Dokunmadan dövüş böyle birşey değil. Dokunmadan dövüşte amaç rakibinin beyninde bilinç kaybı oluşturmak , onu etkisiz kılmak , vucudunu ele geçirmek. Bu konular önemli yani internette bulamazsınız bu teknikleri bulduklarınızda yalan dolandır. Ya bunu bizzat yapandan öğreneceksin , ya da rusçan falan varsa girip siteye kendin okuyacaksın. Türkçe metin olarak bulman imkansız. Bir tek ferdi abi bir kaç teknik paylaşmış onlar bile yeter
Sen bunu dedikten sonra tüm chi çalışanlara hakaret ettin resmen psi ball da kendi enerjini toplarsın e haliyle sende kendi enerjinle başkalarının enerjisine etki edebiliyosan neden psi ball la da bunu yapamıyasın..?
2. olarakda chi kalkanına da hikaye felan diyemezsin bu da yapılabilir bişey sadece bunu sen dövüşte farklı bi şekilde kullanırsın bu da iron shirt dür..(Yani böyle isimlendiriliyor) Bu iron shirt dedigimiz şeyi shaolin dövüş sanatıyla ugraşanlar yaparlar(İron shirt,iron fist,iron palm,iron kick shaolin dövüşçüleri bunlardan birini temel alırlar bildigim kadarıyla şu iron kick ten emin degilim biraz kendim uydurdum ama shaolin dövüş sanatında demir tekme oldugundan eminim ingilizceside bu oluyo yani ,sorun yok :D )..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
obsineon yazdı:turab madem bunlar çöplük kendi tekniklerini paylaşsana yararlanalım ben bundan başka bişey bulamadım türkçe yok cidden paylaş bak yararlanırız:)
forumda bu paylaşımları hak edecek birini görmüyorum. Daha doğrusu hiç üşenmeden türkçeye çevirip bu sitede paylaşmayı hak etmiyor kimse. paylaşsam gene aynı kimse çalışmıyacak yine unutulacak en iyisi kimse bilmesin.
Sen bunu dedikten sonra tüm chi çalışanlara hakaret ettin resmen psi ball da kendi enerjini toplarsın e haliyle sende kendi enerjinle başkalarının enerjisine etki edebiliyosan neden psi ball la da bunu yapamıyasın..?
2. olarakda chi kalkanına da hikaye felan diyemezsin bu da yapılabilir bişey sadece bunu sen dövüşte farklı bi şekilde kullanırsın bu da iron shirt dür..(Yani böyle isimlendiriliyor) Bu iron shirt dedigimiz şeyi shaolin dövüş sanatıyla ugraşanlar yaparlar(İron shirt,iron fist,iron palm,iron kick shaolin dövüşçüleri bunlardan birini temel alırlar bildigim kadarıyla şu iron kick ten emin degilim biraz kendim uydurdum ama shaolin dövüş sanatında demir tekme oldugundan eminim ingilizceside bu oluyo yani ,sorun yok :D )..
Ben sana ne diyorum sen ne diyorsun. Bu sitede ben bu paylaşımı Fenomene de sordum oda uydurma olduğunu söyledi. Ve bencede uydurma. Ha yok bunlar uydurma değil ben inanıyorum diyorsan buyur yap yapma diyen olmadı ben sadece uydurma diyorum bu kadar. Yapıp yapmamak sizin elinizde. Ama şunu da belirteyim başaracağınız tek şey vaktinizi yemek olacak
Ben vaktimi yemek istiyorum zaten Allaha Şükür de yapabildigimi yapıyorum bu forumda zaten kimse hiç birşey haketmiyo(!)..
Dogrudur fenomen de öyle demiştir bunlar uydurmadır ama ben de zaten bunları yapıyorumda demedim sadece saçma şeyler degil bazıları..Ama sende kendince haklısın..Biz bu siteye yapılamayacak birşeyleri yapmaya geldik bu tür işlere(Parapsikoloji) yapılamayanı yapmak için geldik yani kimse önceden birşeyleri dokunmadan hareket ettirecegini söleyemezdi ama artık daha inanılır bir hal aldı hergün daha yeni şeyler daha degişik ilginç olaylar oluyor yani bunlar olurken niye bu tekniklerden hiçbiride olmasın ?
Neyse artık herkes kendi yolunda ilerlesin kim ne yapmak istiyorsa onu yapsın ..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Tel'den yazmasi yarim saat suren bi yazi yazmistim calisicagima dair kanitlar iceren ama elim yanlis tusa carpti ve hepsi silindi:(((( sadede gelicem elim yoruldu ben calisirim guvenebilirsin yani paylasmak istemiyosan da bana ö.m. Olarak Atman beni cok mutlu eder beni TTmF'ye sorabilirsin aslinda sadece 3gunluk calismadan ve meyvelerinden haberi var ama o bile yeter diye düşünüyorum hakkettigimi dusunuyorum lutfen teknikleri ver please give me tecknicals! ingilizcem kotudur ama yine bunu yazdim bak azmin zaferi