yıl olmuş 2013

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: yıl olmuş 2013

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ChaTLacK yazdı:Ben hani bukalemun gibi renkten renge giren adamlarsınız dedim ya peki neden adamlarsınız dan sonra koydugumu düşün bakalım neyle dalga geçmişim...
turab psi whell döndüremiyorum öyle mi :)
vurguyu adamlarsınız'a vereceksin o zaman. yoksa kimse neyi kastettiğini anlayamaz.
neyse daha fazla uzatmıycam. cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan güçtür.
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Vurguyu göremediysen ne yapayım ben şimdi lafı çarpıtmaya gerek yok anladıntak sonra böyle kıvırmalar felan yakışmıyor sahalarda görmek istemedigimiz hareketler bunlar lütfen...

Körle yatan şaşı kalkar derlermiş de sen neyle yattıysan artık ....
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ChaTLacK kardeşim bırak ne karışıyorsun aklı mantığı olan doğruyu bulur zaten o kadar yazsınlar ki...
haah aynen öyle 40 yıllık hocalar. ulan matematik profesörleri bile pi yi bulamadı siz ustamısınız ki telekinezinin pi sini 3 senelik şeyinizle bulacaksınız.
ve şöyle birşey var kimseye psi wheel bile yapamayan diyemezsiniz bu hakkı kimse size vermez.
bide sanki ne yaptığımızı görüyorlarmışda ve doğruymuş gibi yazıyorlar ya iyice deli oluyom.
sanki evimize mühür bırakmışta Hiraishin no Jutsu yapıyor :D

damlaya damlaya göl olur :D :D
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Aynen öyle olurda şöyle olurda .... :D Sasuke-Can demek isteyipte unuttugum bi şey daha vardı onu da sen sölemişsin saolasın :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Uchiha Sasuke

ChaTLacK yazdı:Aynen öyle olurda şöyle olurda .... :D Sasuke-Can demek isteyipte unuttugum bi şey daha vardı onu da sen sölemişsin saolasın :D
herzaman beklerim :)

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Eğer tartışmayı daha fazla kişiselleştirirseniz uyarı alırsınız haberiniz olsun. Konu hakkında tartışmak hakkınız ama birbirinizle laf dalaşına girerseniz işin rengi değişir...
Sadece Çok Önemli Olduğunu Düşündüğünüz Soruları Özel Mesaj ile Sorun.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ChaTLacK yazdı:Vurguyu göremediysen ne yapayım ben şimdi lafı çarpıtmaya gerek yok anladıntak sonra böyle kıvırmalar felan yakışmıyor sahalarda görmek istemedigimiz hareketler bunlar lütfen...

Körle yatan şaşı kalkar derlermiş de sen neyle yattıysan artık ....
vurguyu cümlede sen ayarlarsın zaten. neyse konular açıldıkça çözülür mevzu.
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Tamam ozina ya senden de Türkçe ögreneceksek ...Allah Razı Olsun :D Bak ben kimseyle tartışmak istemem senlede tartışacagımı pek düşünmüyodum açıkcası ama ne olduysa oldu ben sadece biraz daha mantıklı bi şekilde ikimizinde fikirlerini tartışmak istiyorum başta ters konuşmamın nedeni senin mizacın ve diger kişilerin önceden yaptıgı hareketlerdi...
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ChaTLacK yazdı:Ya bırak girsin araya sanki nolcak psi whell bile döndüremiyo diyo kendisi heralde uçuyo felan :D Çakma tschuchikage :D Yapabildikleri psi whell den ibaret sonrada gelip yıllarca bu işe emek vermiş hocalar gibi konuşuyolar zora geldiklerinde de siteden bi iki tane üyeyi hemen örnek gösterip kaçıyolar kendilerinin yapabildikleri bişey yok çünkü ve bilgileri olsa dahi geliştirme çabası içerisinde degiller...
Uchiha Sasuke yazdı:ChaTLacK kardeşim bırak ne karışıyorsun aklı mantığı olan doğruyu bulur zaten o kadar yazsınlar ki...
haah aynen öyle 40 yıllık hocalar. ulan matematik profesörleri bile pi yi bulamadı siz ustamısınız ki telekinezinin pi sini 3 senelik şeyinizle bulacaksınız.
ve şöyle birşey var kimseye psi wheel bile yapamayan diyemezsiniz bu hakkı kimse size vermez.
bide sanki ne yaptığımızı görüyorlarmışda ve doğruymuş gibi yazıyorlar ya iyice deli oluyom.

Bu yazılar için ikinizede teşekkür ettim.Nedenini isterseniz özelden yazabilirim.Ayrıca özelden ikinizlede ayrı olarak konuşucam. :)
Uchiha Sasuke

UsTr yazdı:
ChaTLacK yazdı:Ya bırak girsin araya sanki nolcak psi whell bile döndüremiyo diyo kendisi heralde uçuyo felan :D Çakma tschuchikage :D Yapabildikleri psi whell den ibaret sonrada gelip yıllarca bu işe emek vermiş hocalar gibi konuşuyolar zora geldiklerinde de siteden bi iki tane üyeyi hemen örnek gösterip kaçıyolar kendilerinin yapabildikleri bişey yok çünkü ve bilgileri olsa dahi geliştirme çabası içerisinde degiller...
Uchiha Sasuke yazdı:ChaTLacK kardeşim bırak ne karışıyorsun aklı mantığı olan doğruyu bulur zaten o kadar yazsınlar ki...

Bu yazılar için ikinizede teşekkür ettim.Nedenini isterseniz özelden yazabilirim.Ayrıca özelden ikinizlede ayrı olarak konuşucam. :)
konuş hatta 3 müzü bir anda konuşabileceği bi ortamda konuşalım o nededei bu nededi sorunu olmaz :)
bide niye teşekkür ettin öğrenebilirmiyim aceba ? :) sağoalsın :)

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön