ilginç birisin valla :)DEAT yazdı:Netenes arkaşım sanada hak veriyorum bak şimdi kendini güçlü kılmak için bu hayatta yapamadıklarını yapabilmek için büyüye başvuranlar kimdir biliyormusun bana göre onlar hiçbirşeydir.Yani onlar büyücü değil sadece taklitcilerdir emin ol gerçek büyücüler.Sadece sıkıştıklarında büyü yaparlar öyle her gün kime kızsa canı ne zaman sıkılsa vb. büyü yapanlar gerçek büyücü değillerdir.
Ama arkadaşım birde şu yönden bak ;
Bakınız şu günümüze kadar bir çok ilim gelmiş dünyaya bu ilimleri var eden kimdir ??
Eee size göre tabikide ALLAH(c.c)'dir öyle değil mi ?
ee ozaman demekki Allah(c.c) vaar etmiş ki kullanılsın yapılsın ve sonuç alınsın.Sizde biliyorsunuz bir çok ilim var ladin ilmi hz.Sülyman ilmi vb.
Ve bir çok peygamberimiz bu ilimlerden faydalanmıştır.Örn; H.z Süleyman işaat yapımında cinleri kullanmıştır onlara hükmetmiştir bu ona ALLAH(c.c)tarafından verilen bir ilimdir.
Ve ben diyorum ki Büyücülükte bir ilimdir BANA GÖRE bir sakıncası yoktur.
Ve benim dinimi soran arkadaşlarıma ise evet ben müslüman değilim,hristiyan değilim,ateis değilim,musevi değilim,yahudi değilim, vb.
Benim tek bir dinim vardır onuda size açıklayamam ve not: benim bütün dinlere büyük saygım vardır.
Ben cuma namazlarına giderim oruc tutarım kliselere giderim ayinlere katılırım kuranı kerimi okurum incili okurum tevratı okurum yani ben butun dinleri severim ve onlara saygı duyarım..
Çünki onları TANIMAK isterim .
Saygılar
Grimoire Nedir? (Büyü kitabı)
Grimoire, Büyü kitabı, grimoire nedir
Moderatör: Sai
- ddemmahum
Re: Grimoire Nedir?(Büyü kitabı)
::Welcome to home Bruce::
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
telekineziden büyüye kayıyoruz beyler olmuyorr :(:(:(:(:(:(:(:(
Arkadasim hakli bize iyi ve kotuyu secme sansi verildi mesela yasak 15 dir ama en az 10 a biseyi yaparsin secme sansi denir bu olaya ayrica o ilimlerde de bu gecerlidir o cin v.s. ise ozel durumlardandir ve ayrintilardir konuya girersek cikamayiz
bu arada boyle bir tartismada saygiyi korumamiz cok guzel bizi tebrik ederim not: telefondan girdigim icin yazma siniri var parca parca atiyorum
- Ulquiorra
netenes yazdı:bu arada boyle bir tartismada saygiyi korumamiz cok guzel bizi tebrik ederim not: telefondan girdigim icin yazma siniri var parca parca atiyorum
Tam bende sinir oluyorum parça parça yazmana dicektim (: (: (:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
-
dngsz yazdı:Lütfen bırakın şu işleri ya büyüyle ne işiniz olucak bırakın hayat olduğu gibi devam etsin bi şeylere etki etmeniz gerekmez
İnancınız yoksa bilemem ama
Müslümanlar bari siz yapmayın
sana katılıyorum...
- kaplangoz
Allah Allah telefonda yazma sınırımı var yaff:S
-
Büyüyle ilgili çok konu açıldı millet kendinize gelin T.K.den büyücülüğemi kayıyoz alooooooooo(bana ne oluyosa :? )
I'm have returned
- kaplangoz
Uyarmak herkesin hakkı da zaten uyarmışlardı xD
-
-