Yetkililerimizin katılımı zorunludur :)Cavasta yazdı:Çok iyi bir çalışma bencede katılıyorum bende :)
HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
- Yaşadığınız İl: 72 Batman
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: HİPNOZ ÇALIŞMA GRUBU OLUŞTURULACAKTIR
Ne zaman şah desem herşey mat olur!
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Hocam aramıza hoşgeldiniz.Eğitimi forumumuzda konu başlığı açarak ve ayrıca özel alan oluşturarak yapacağız.Cuma gününden sonra başlama tarihi hakkında duyuru yapacağım.Hem konuya aşina olan biri olarak aramıza katılmanız bizi mutlu etti diyebilirim.Başlamadan önce sizi bilgilendireceğim.Saygılarnurten yazdı:Merhabalar bu formun yeni üyesiyim ismim nurten 51 yaşında emekli bir psikoloğum hipnoz çalışma grubu nerde ne zaman olacak bu çalışmaya katılmak beni çok mutlu edecektir teşekkürler sevgiler <3
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Arkadaşlar çalışma grubu için başvurular ayın 11'inde sona erecektir.Eğitimimiz için başlangıç tarihini bu sayfamızda başvuru tarihinin sona ermesinden itibaren duyuracağım
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 17 Çanakkale
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Kadın
Yaş 15
2. soruyu pek anlamadım gereksiz bir soru olmuş hayatım fln demeyeceğim sadece inanıyorum ve herkesin bir fikir sahibi olmasını gerektiğini düşünüyorum
Hipnoz hakkında detaylı bilr bilgiye sahibim sertifikam yok ama okuduğum hipnoz kitaplarından çok şey öğrendim burada da bunları pekiştirmek ve bilgi alışverişi yapmak,paylaşmak istiyorum öm atıp geri dönüş yaparsanız sevinirim
2. soruyu pek anlamadım gereksiz bir soru olmuş hayatım fln demeyeceğim sadece inanıyorum ve herkesin bir fikir sahibi olmasını gerektiğini düşünüyorum
Hipnoz hakkında detaylı bilr bilgiye sahibim sertifikam yok ama okuduğum hipnoz kitaplarından çok şey öğrendim burada da bunları pekiştirmek ve bilgi alışverişi yapmak,paylaşmak istiyorum öm atıp geri dönüş yaparsanız sevinirim
- ozieboo
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Yarına bekliyoruz :DTriGonoMetri yazdı:Arkadaşlar çalışma grubu için başvurular ayın 11'inde sona erecektir.Eğitimimiz için başlangıç tarihini bu sayfamızda başvuru tarihinin sona ermesinden itibaren duyuracağım
- TriGonoMetri
- Medya-Tanıtım Yönetici
Arkadaşlar başvurular için son güne geldik.Başlayacağımız tarihi yarın bu konu başlığı altında bildireceğim.Eğitim öncesi not tutmanız sizin açınızdan fayda sağlayacaktır.Bunun için özellikle bir not defteri ayırmanızı öneririm.Ayrıca tahmin ettiğinizden daha basit anlatacağım için konuyu daha çabuk anlayıp ve kavrayacağınızdan emin olabilirsiniz.Klasik kitaplardan anlatılan dilden farklı olacak satış amaçlı değil öğrenme amaçlı anlatacağım.Bu sebepten ötürü kimsenin aklına öğrenebilecek miyim diye bir düşünce gelmesin - 'Evet öğreneceksiniz'.Aslında hipnoz zor değil.Öğrenmeyi zor kılan eğitim verecek birinin olmamasından dolayı konuyu bütün olarak ve doğru olarak ele alamamaktır.En kısa zaman da konu başlıklarımızla bir araya geleceğiz.
- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
TriGonoMetri yazdı:Arkadaşlar başvurular için son güne geldik.Başlayacağımız tarihi yarın bu konu başlığı altında bildireceğim.Eğitim öncesi not tutmanız sizin açınızdan fayda sağlayacaktır.Bunun için özellikle bir not defteri ayırmanızı öneririm.Ayrıca tahmin ettiğinizden daha basit anlatacağım için konuyu daha çabuk anlayıp ve kavrayacağınızdan emin olabilirsiniz.Klasik kitaplardan anlatılan dilden farklı olacak satış amaçlı değil öğrenme amaçlı anlatacağım.Bu sebepten ötürü kimsenin aklına öğrenebilecek miyim diye bir düşünce gelmesin - 'Evet öğreneceksiniz'.Aslında hipnoz zor değil.Öğrenmeyi zor kılan eğitim verecek birinin olmamasından dolayı konuyu bütün olarak ve doğru olarak ele alamamaktır.En kısa zaman da konu başlıklarımızla bir araya geleceğiz.
TriGonoMetri Üstad Başlıyormuyuz bugün ?
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ
Bu hipnozu kendi kendimize yapabilecekmiyiz peki
ÇOK FAZLA SAVAŞIRSAN MUTLAKA BİR GÜN KAYBEDERSİN
- NotAfraid
- Yaşadığınız İl: 23 Elazığ