Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm
Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Sanırım SüperTrans'ı Çözdüm
MrCapTaiN sen bunu söyleyince aklıma şu geldi üzüntülü olduğumuz anlarda diyelim bir arkadaşımız bize ihanet etti (herhangi bir konuda ama önemli bir konuda) bizde neden ihanet etti ben naptım o naptı gibi düşünceler kafamızda çok olur şimdi burası esas nokta akşam düşünce çok olur hüzünlü olduğumuzda da dediklerimi düşünürüz düşünce çoğaldı bir de hüzünlenen kişilerin %80 gibi bir yüzdesi öfkelenir burdan da bir enerji geldi uvvv fena oldu enerji :D bunu bir düşünün derim. 1 kötü espri daha burayı okumasın isteyenler hazırmısınız 3 2 1 başladı ...... bored=sıkılmış(türkçesi) orange=portakal(türkçesi) bored orange= sıkılmış portakal(türkçesi)(nasıl ama :D:D:D:D) tammam vurmayın şaka yaptım :DD:
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- inflames
aklıma değişik bir fikir geldi hep saçmaysa özür falan dilerim yazıyordum ya sona bu sefer saçmaysa demicem çünkü çok garip bir fikir bu fikri bulunca kendimden korktum :D Astral seyahatte yapsak süpertransı :DD:D:D:D::D:D astral seyahatte normal zamanda yapamadığımız şeyleri yapıyoruz :D aklıma fesatlık geldi D:D: attım o düşünceyi :D ee telekinezi ile uğraşıoz habire düşünceyi kafamdan atmaya alıştım :D düşünsenize arkadaşlarınız sizin evde oturuo siz astral seyahat yapıyorsunuz ve süpertrans yapıyorsunuz onların yerinde ben olsam koşa koşa evden kaçardım :D bu biraz hava atmak gibi oldu ama telekineziye başlatma yöntemi olabilir bu arkadaşlarınız merak edicek siz de bu siteyi önericeksiniz falan filan hem astral seyahatte yaparsak süpertransı yapmanın nasıl bir şey olduğunu da görürüz :D çok gülücük koymuşum 1 tane daha koyayım :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- GEN-X
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Astral Seyahat sırasında 3. boyuta nasıl etki edeceğiz. SüperTrans'ı gerçek manada bulabilsek Astral'e gerek kalmaz diye düşünüyorum.inflames yazdı:aklıma değişik bir fikir geldi hep saçmaysa özür falan dilerim yazıyordum ya sona bu sefer saçmaysa demicem çünkü çok garip bir fikir bu fikri bulunca kendimden korktum :D Astral seyahatte yapsak süpertransı :DD:D:D:D::D:D astral seyahatte normal zamanda yapamadığımız şeyleri yapıyoruz :D aklıma fesatlık geldi D:D: attım o düşünceyi :D ee telekinezi ile uğraşıoz habire düşünceyi kafamdan atmaya alıştım :D düşünsenize arkadaşlarınız sizin evde oturuo siz astral seyahat yapıyorsunuz ve süpertrans yapıyorsunuz onların yerinde ben olsam koşa koşa evden kaçardım :D bu biraz hava atmak gibi oldu ama telekineziye başlatma yöntemi olabilir bu arkadaşlarınız merak edicek siz de bu siteyi önericeksiniz falan filan hem astral seyahatte yaparsak süpertransı yapmanın nasıl bir şey olduğunu da görürüz :D çok gülücük koymuşum 1 tane daha koyayım :D
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- MrCapTaiN
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Yeni Bir Fikir Daha;
Şimdi SüperTrans'ta Bir Zemin Oluşturmamız Lazım Ki Temeli Sağlam Atalım.E zaten bu zemini biz çoktan attık Nasıl mı ?
bir ev bir bina gibi düşünün.SüperTrans için zemini biz telekinezi çalışmalarında Psi Wheel işte pipet felan varya bunları döndürmeye ve hareket ettirmeye
başladığımızdan beri ki telekineziye bakış açımız değişti.Belki fark edemeyebilirsiniz ama fark edenler de vardır.Şöyle ki telekinezi'de ilk gününüzü hatırlayın.Hiç bir şey bilmiyosunuz ve öylece bakıyosunuz.Daha teknik bilmiyosunuz.Hatta öğrenmediniz bile.Bende bundan söz ediyorum.telekineziyi öğrendiğiniz zaman bakış açınız değişiyor.bizde telekineziyi öğrendiğimizden beri SüperTrans için zemini'mizi attık.Bundan sonra duvarlar kalıyor.Onlar da Şöyle, ellerimiz ne zaman karıncalandı ? Ellerimizde enerjiyi ne zaman hissettik ? İşte Ellerimizde enerjiyi hissettiğimiz zaman biz bu duvarları da döşedik.
Geriye kolonlar kalıyor.Bunda da lambada ki ışığın titremesini ne zaman fark ettiysek o zamandan beridir kolonlarıda döşedik.Belki lambadan ziyade başka
olaylarıda yaşamışsınızdır ama en çok ışığın titremesi oluyor.Şimdi de Tavan'ı yerleştirmeliyiz.Bunda da artık psi wheel Mi ? pipet Mi ? ya da başka cisim
biz bu cismi ne zamandan beridir uzaktan hareket ettirdiğimizden beridir Tavanı'da döşedik.Yani Bir Küp Gibi Oldu.Bir Oda Gibi Oldu.Bir SüperTrans için gerekli olan donanımlara sahibiz.Bundan sonrası pratik yaptıkça gücümüzü arttırmalıyız ve Bizim rahatça cisimleri hareket ettirmemiz lazım.Eğer bu küpün üzerine bir kolonlar daha koyarsak bunda da kaşık bükme gelir.Zamanla zemini de koyarız bunda da artık cisimleri havalandırmamız lazım.Yavaşça yine kolon yine duvar ve yine tavan yaparsakki bundada baya bi hakim oluruz.Bunların hepsi pratikle olucak Ve Dua Ederek Allah'ın İzni Ve Yardımıyla olucak şeylerdir.inşaAllah bizlerde bunu Allah'ın izniyle başarıcaz.Biraz uzun oldu ama değdi diye düşünüyorum.kısacası şöyle;
Zemin = Telekineziyi Öğrenme
Duvar = Ellerin Karıncalanmaya Başlaması
Kolonlar = Işığın Titremesi
Tavan = Cismi Uzaktan Kontrol Etme
Bu Yazılardan Birsürü İpucu ve Fikir Çıkıcağını Umuyorum Şimdiden Teşekkür Ederim :)
Şimdi SüperTrans'ta Bir Zemin Oluşturmamız Lazım Ki Temeli Sağlam Atalım.E zaten bu zemini biz çoktan attık Nasıl mı ?
bir ev bir bina gibi düşünün.SüperTrans için zemini biz telekinezi çalışmalarında Psi Wheel işte pipet felan varya bunları döndürmeye ve hareket ettirmeye
başladığımızdan beri ki telekineziye bakış açımız değişti.Belki fark edemeyebilirsiniz ama fark edenler de vardır.Şöyle ki telekinezi'de ilk gününüzü hatırlayın.Hiç bir şey bilmiyosunuz ve öylece bakıyosunuz.Daha teknik bilmiyosunuz.Hatta öğrenmediniz bile.Bende bundan söz ediyorum.telekineziyi öğrendiğiniz zaman bakış açınız değişiyor.bizde telekineziyi öğrendiğimizden beri SüperTrans için zemini'mizi attık.Bundan sonra duvarlar kalıyor.Onlar da Şöyle, ellerimiz ne zaman karıncalandı ? Ellerimizde enerjiyi ne zaman hissettik ? İşte Ellerimizde enerjiyi hissettiğimiz zaman biz bu duvarları da döşedik.
Geriye kolonlar kalıyor.Bunda da lambada ki ışığın titremesini ne zaman fark ettiysek o zamandan beridir kolonlarıda döşedik.Belki lambadan ziyade başka
olaylarıda yaşamışsınızdır ama en çok ışığın titremesi oluyor.Şimdi de Tavan'ı yerleştirmeliyiz.Bunda da artık psi wheel Mi ? pipet Mi ? ya da başka cisim
biz bu cismi ne zamandan beridir uzaktan hareket ettirdiğimizden beridir Tavanı'da döşedik.Yani Bir Küp Gibi Oldu.Bir Oda Gibi Oldu.Bir SüperTrans için gerekli olan donanımlara sahibiz.Bundan sonrası pratik yaptıkça gücümüzü arttırmalıyız ve Bizim rahatça cisimleri hareket ettirmemiz lazım.Eğer bu küpün üzerine bir kolonlar daha koyarsak bunda da kaşık bükme gelir.Zamanla zemini de koyarız bunda da artık cisimleri havalandırmamız lazım.Yavaşça yine kolon yine duvar ve yine tavan yaparsakki bundada baya bi hakim oluruz.Bunların hepsi pratikle olucak Ve Dua Ederek Allah'ın İzni Ve Yardımıyla olucak şeylerdir.inşaAllah bizlerde bunu Allah'ın izniyle başarıcaz.Biraz uzun oldu ama değdi diye düşünüyorum.kısacası şöyle;
Bu Yazılardan Birsürü İpucu ve Fikir Çıkıcağını Umuyorum Şimdiden Teşekkür Ederim :)
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
- inflames
MrCapTaiN senin son söylediğin şeyi okudum ve bunu okuduğum gibi etrafıma baktım ve evi biraz dolaştım. senin söylediklerin evin temel yapıları olduğunu farkettim. evdeki eşyaları keyfimize göre sıralıyoruz bence bunlar kineziler olabilir. Süpertrans bence herkezde ortak olan evdeki insanlar insanlar her zaman evde olmaz bence içimizdeki süpertrans da öle insanları eve çağırmak için telefon edip eve gel deriz mesela süpertrans da da daha önce yazdığım en mantıklı örnek olan(yazdıklarımın arasında) öfkeyle çağırabiliriz diye düşünüyorum. Öfke insanın duygularını bulanıklaştırsa bile ona fazladan güç verir. ve insanın koşa koşa eve gelmesi gibi güç de içimize koşa koşa gelir ben senin söylediğinin devamını getirdim gibi hissettim ama her evde balkon da vardır sence zihnimizin balkonu ne bu sorunun yanıtı astral seyahat gibi geliyor ama sizin de fikirlerinizi söylemesini isterim yardımcı olduysam ne mutlu bana
evdeki eşyalar=kineziler(bence)
evdeki insan= süpertrans(bence)
evin balkonu= astral seyahat(hiç emin değilim ama başka bulamadım bulursanız eleştiriye açığım yukardakilerle de eleştiriye açığım :D)
evin balkonu= astral seyahat(hiç emin değilim ama başka bulamadım bulursanız eleştiriye açığım yukardakilerle de eleştiriye açığım :D)
- GEN-X
Evet gerçekten de güzel bir yazı olmuş. Buradan çıkan fikirler çok önemli. Ben uzun bir döküman oluşturmaya başladım. Artık şu 1 hafta daha da yoğun düşünüp, SüperTrans'a nasıl gireriz sorusuna net bir cevap vermek gerekiyor. Çünkü zaman, Zaman daralıyor...MrCapTaiN yazdı:Yeni Bir Fikir Daha;
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- GEN-X
SüperTrans da öfke önemli bir çıkış aracı olabilir. Bazı kişiler SüperTrans'ı normal bir anda (Yani her anda) yapma şansları varken, bazıları da kendi hedefleri doğrultusunda SüperTrans ile (varsa) özel çalışmalarını yapabilir. Bu konuda herhangi bir kısıtlama yoktur. Olamazda. Her insanın tahmini bir fikri oluşmaya başladı SüperTrans hakkında. Bu beni gerçekten mutlu etti. Beni anlamaya başladığınız için, Aranılan şeyi Fark Ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Bu konu hakkında yeni fikirlerinizi bu başlık altında devam ettirmenizi, Dağınık bir bilgi kaynağı oluşmadan toparlamayı tavsiye ediyorum Arkadaşlarım. :)inflames yazdı:MrCapTaiN senin son söylediğin şeyi okudum ve bunu okuduğum gibi etrafıma baktım ve evi biraz dolaştım. senin söylediklerin evin temel yapıları olduğunu farkettim. evdeki eşyaları keyfimize göre sıralıyoruz bence bunlar kineziler olabilir. Süpertrans bence herkezde ortak olan evdeki insanlar insanlar her zaman evde olmaz bence içimizdeki süpertrans da öle insanları eve çağırmak için telefon edip eve gel deriz mesela süpertrans da da daha önce yazdığım en mantıklı örnek olan(yazdıklarımın arasında) öfkeyle çağırabiliriz diye düşünüyorum. Öfke insanın duygularını bulanıklaştırsa bile ona fazladan güç verir. ve insanın koşa koşa eve gelmesi gibi güç de içimize koşa koşa gelir ben senin söylediğinin devamını getirdim gibi hissettim ama her evde balkon da vardır sence zihnimizin balkonu ne bu sorunun yanıtı astral seyahat gibi geliyor ama sizin de fikirlerinizi söylemesini isterim yardımcı olduysam ne mutlu bana
Hepinizin ellerine sağlık bu değerli yazılarınız için. Çok değerli insanlarsınız. Bizler bir amaç uğruna buradayız. tutkumuz, zorunluluklarımız bizim bu konuda ilerleme seviyemizi belirler. Ne kadar istek varsa o kadar hızlı ilerlenir.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
süpertrans şu an konuşulan konu kafa karıştırıcı herkezin farklı fikirleri var herkezin farklı olayları var ve ben konuya farklı bir yere bakıcam süpertranstan sonrası bizim için bedeli nolucak ya da çevremizdeki eşya veya insanlara nolucak telekineziye başlarken elimizi cebimize attığımızda yanlışlıkla anahtardır karttır falan bükülmüştü süpertransı da kontrol edememe ihtimalimiz var. ya da süpertransı yapıp biyokinezideki gibi biyokinezi yapıp bırakınca vücut zarar görürü belki vücut da zarar görücek eğer süpertrans yapmayı düşünen arkadaşlar varsa bunları göze alarak yapsın yok sıkıldım şuram ağrıyo gibisinden bırakmasın kötü sonuçları olabilir bence benim gibi zeki kişiler oldukça (:D:d: gülesim geldi :D şaka yapıyom ya anladınız siz :D) süpertransı yapmayı öğreniriz belkiden telekinezinin üst seviyesi olur. Ben elimden geldiğince GEN-X ve MrcAPtAin e yardım ediceğim büyük ihtimalle yeni teknikler geliştirilecek bu konu üzerine yoğunlaşılacak ve arabayı kaldırmak uçmak gibi olaylar kaşık bükmek ya da psi whell kadar kolay olucak belki bilemeyiz ama şunu biliyorum büyük işler başaracağız bu süpertrans ile umarım bu konuda yoğunlaşanlar bunu bırakmaz da iletişimimiz hep devam eder ben ilk bu siteye üye olduğumda hava atmak için üye olmuştum ama 1 ay geçmesine rağmen az sürede telekinezinin gerçek anlamını anladım bütün fikirleri birleştirebiliriz ya da farklı fikirlerden farklı metodlar(taktikler) oluşturabiliriz . çok uzun oldu elim yoruldu :D
- GEN-X
Dostum bir yanlış anlaşılmış durum var. Küçük bir durum. Öncelikle SüperTrans'da kontrol edememe durumu yoktur. Neden mi?inflames yazdı:süpertrans şu an konuşulan konu kafa karıştırıcı herkezin farklı fikirleri var herkezin farklı olayları var ve ben konuya farklı bir yere bakıcam süpertranstan sonrası bizim için bedeli nolucak ya da çevremizdeki eşya veya insanlara nolucak telekineziye başlarken elimizi cebimize attığımızda yanlışlıkla anahtardır karttır falan bükülmüştü süpertransı da kontrol edememe ihtimalimiz var. ya da süpertransı yapıp biyokinezideki gibi biyokinezi yapıp bırakınca vücut zarar görürü belki vücut da zarar görücek eğer süpertrans yapmayı düşünen arkadaşlar varsa bunları göze alarak yapsın yok sıkıldım şuram ağrıyo gibisinden bırakmasın kötü sonuçları olabilir bence benim gibi zeki kişiler oldukça (:D:d: gülesim geldi :D şaka yapıyom ya anladınız siz :D) süpertransı yapmayı öğreniriz belkiden telekinezinin üst seviyesi olur. Ben elimden geldiğince GEN-X ve MrcAPtAin e yardım ediceğim büyük ihtimalle yeni teknikler geliştirilecek bu konu üzerine yoğunlaşılacak ve arabayı kaldırmak uçmak gibi olaylar kaşık bükmek ya da psi whell kadar kolay olucak belki bilemeyiz ama şunu biliyorum büyük işler başaracağız bu süpertrans ile umarım bu konuda yoğunlaşanlar bunu bırakmaz da iletişimimiz hep devam eder ben ilk bu siteye üye olduğumda hava atmak için üye olmuştum ama 1 ay geçmesine rağmen az sürede telekinezinin gerçek anlamını anladım bütün fikirleri birleştirebiliriz ya da farklı fikirlerden farklı metodlar(taktikler) oluşturabiliriz . çok uzun oldu elim yoruldu :D
Bak şimdi SüperTrans'ı biz hep enerji çıkışları olarak yorumladık fakat senin galiba gözden kaçırdığın (insanlık halidir) küçük bir nokta var.
SüperTrans'dan enerji bizim isteğimiz doğrultusunda çıkacak. Şunu da söylemek istiyorum ki Biokinezi zararlı değildir. Şimdiye kadar HİÇBİR ZAMAN Biokinezi de zarar gören olmamıştır. Zarar olması için enerji gereklidir. Enerji de bizim İSTEKLERİMİZ Doğrultusunda ilerler. Bu yüzden Hiçbir Zararı yoktur ve olmayacaktır. Bu konuda kesinlikle korkmamanızı, Vücudunuza Biokinezi ile ancak kötü düşünceler sonucu zarar verirsiniz ki bu da bir nevi istemli kategorisine giriyor. Anlatmak istediğim şu ki; SüperTrans'da zarar ancak kötü kişiler başarmaya kalkışınca oluşabilir. Bir tek o şans var gibi gözüksede aslında bu da imkansız Çünkü SüperTrans'daki enerji kötü ameller doğrultusunda çıkacağını düşünmüyorum. Yardımlarını hiçbir zaman kesmemeni, bu konuda başarıya ulaşıncaya kadar devam etmemizi senden rica ediyorum. Var ki inanıyoruz çalışıyoruz. Devamda edeceğiz Allah (c.c) izniyle.
#BaŞaRıYaKıN
#BaŞaRıYaKıN
- inflames
GEN X şimdi halı olduğunu anladım saol ama bence arabayı kaldırmak ile ilgili dediğim doğru çünkü bu telekinezin güçlü hali süpertrans bir de artık bende fikirler tükenmeye başladı sizin konu açmanızı rica ediyorum konu açmak derken mesela MrCapTaiN gibi ev konusunu açtı ben devamını getirdim ben bir konu açılıp onun devamını getirmede iyiyim o yüzden aklınızda ne varsa yazın :D
-