Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Forum kuralları
Gizlilik en önemli ihtiyacımızdır. Burada konuşulanlar burada kalacak dışarıya bilgi sızdırılmayacak aksi halde gereği yapılır..
Kullanıcı avatarı
GEN-X
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Başak Burcu: 23 Ağustos-22 Eylül
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: SüperTransı Geliştirmek!

Okunmamış mesaj gönderen GEN-X »

TelekinetikAkim yazdı:Adım TelekinetikAkım, gerçek adım Onur
Çok özür dilerim. Fark edememişim. :/
Hayal Ettiğiniz Her şeyi Gerçekleştirebilirsiniz.

#BaŞaRıYaKıN

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim
Yaşadığınız İl: 6 Ankara

Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Okunmamış mesaj gönderen TelekinetikAkim »

Merhabalar.
Arkadaşlar biliyorsunuz GEN-X arkadaşımız yeni bir şeyin peşinde. Adı Süper Trans.
Her gün Süper Transı tam anlamıyla keşfetmek, yapım tekniğini öğrenmek için uğraşıyoruz.
Bu olayı hızlandırmak amacıyla, Süper Trans hakkında şuana kadar bulduklarımızı bir araya toplamak için bu konuyu açtım.

Şuana kadar benim fark ettiğim bazı özellikler:

1- ODAKLANMAMAK
2- DALGINLIK ANINDA GERÇEKLEŞMESİ
3- ANİDEN VE ÇABUCAK GERÇEKLEŞEN BİR GÜÇ PATLAMASI
4- ODAKLANMA SÜRESİNİ KISALTMASI VE YÜKSEK GÜÇ KULLANMASI

Arkadaşlar sizden istediğim buraya yeni maddeler eklemeniz. Şimdiden teşekkür ediyorum. Son olarak bir hikaye eklemek istiyorum (Fazladan konu açmamak için):

Eind Hoffman'ın bir kitabında :

"Bir öğrencim başından geçen ilginç deneyimini bana şöyle anlatmıştı:
Bir kâsenin içine su koymuş ve kasenin içinde suyu hareket ettirme egzersizleri yapıyormuş. Düşüncenin serbest bırakılması kısmına kadar alıştırmayı doğru yapmış. Suya bakıyormuş fakat herhangi bir hareket olmuyormuş. Tam o sırada telefon çalmış. Poflayarak sandalyeden kalkmış ve başarısızlık duygusu içinde telefona bakmış. Telefon görüşmesi bittikten sonra, çalışmasına devam etmek üzere geri döndüğünde kasedeki suyun bir kısmı dışarı sıçrayıp yayılmış vaziyetteymiş.

Burada olan deneycinin çalışırken telefonu çalınca dikkatini başka yöne vermesi ve suyu hareket ettirme arzusunu serbest bırakmasıdır.

NOT: Yukarıda yazılan hikaye alıntıdır.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Re: Süper Trans' da Keşfettiklerimiz !

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

ben de bir şeyler yazmıştım bunla ilgili telekinezi ile ilgili çok şey bilmiyorum ama normalde biraz zeki birisiyimdir (kendimi övdüm ama :D ) bence öfkeyi kontrol edebilseydik (eden var) telekinezide de bunu kullansaydık süpertrans olabilirdi bence söylediğim saçma veya uygunsuzsa şimdiden özür dilerim
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
MrCapTaiN
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen MrCapTaiN »

SüperTrans hali 2 Kutup Pozitif Ve Negatif Enerjinin Birleştiği Anda Olabilir Çünki Ortaya Bir Güç Patlaması Yayılıyor.
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
Kullanıcı avatarı
Gipsy Danger_X3
Yaşadığınız İl: 70 Karaman
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos

Okunmamış mesaj gönderen Gipsy Danger_X3 »

MrCapTaiN yazdı:SüperTrans hali 2 Kutup Pozitif Ve Negatif Enerjinin Birleştiği Anda Olabilir Çünki Ortaya Bir Güç Patlaması Yayılıyor.
mantıklı..
What wasn't destroy you, leaves you broken instead

Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim

Gipsy Danger_X3 yazdı:
MrCapTaiN yazdı:SüperTrans hali 2 Kutup Pozitif Ve Negatif Enerjinin Birleştiği Anda Olabilir Çünki Ortaya Bir Güç Patlaması Yayılıyor.
mantıklı..
Gerçekten de öyle. Bunu bir teknik haline getirip denemeliyiz ve işe yararlılığını test edip uygun ise maddeler arasına eklemeliyiz.
Basit bir insanın elinden geleni yapabilmesi, zeki bir insanın tembelliğinden çok daha değerlidir.
-Baltasar Bracias

A'yı hayatta başarı olarak tanımlayalım, o zaman A =X+Y+Z'dir;X çalışmaktır, Y oyundur Z ise çenesini tutmayı bilmektir.
-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
TelekinetikAkim

inflames yazdı:ben de bir şeyler yazmıştım bunla ilgili telekinezi ile ilgili çok şey bilmiyorum ama normalde biraz zeki birisiyimdir (kendimi övdüm ama :D ) bence öfkeyi kontrol edebilseydik (eden var) telekinezide de bunu kullansaydık süpertrans olabilirdi bence söylediğim saçma veya uygunsuzsa şimdiden özür dilerim
Arkadaşım senin sorunun ne :D Sanki bi hata yaptığında dövcez :DD
-Baltasar Bracias

-Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
inflames
Yaşadığınız İl: 45 Manisa
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen inflames »

yok ondan değil şimdi ben yeni başladığım için siz armuttan bahsediyosanız ben havuçççç değillll kendimden bahsediyo gibi olmasın diye yani konu sapmasın diye boşver ya :D
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
Kullanıcı avatarı
GEN-X

TelekinetikAkim yazdı:
Gipsy Danger_X3 yazdı:
mantıklı..
Gerçekten de öyle. Bunu bir teknik haline getirip denemeliyiz ve işe yararlılığını test edip uygun ise maddeler arasına eklemeliyiz.
Evet kesinlikle.

#BaŞaRıYaKıN
Kullanıcı avatarı
GEN-X

SüperTrans: Parçaları Birleştirmek!

SüperTrans bizlerin son zamanlarda kafamızı en çok yoran fakat bir o kadar da yormayı hak eden konusu. Şimdiye kadar nereye geldik dersek?
Aslında gelinen yer bakımından hala istenilen yerde değiliz. Bunu herkes biliyor. Ama şöyle düşünelim:
SüperTrans'dan önce 0 Noktasında kabul edelim kendimizi. 10 Noktası da SüperTrans olsun. Biz bu zaman içerisnde farkındalığımızı biraz daha geliştirdik. Konsantrasyonumuzu nasıl daha fazla arttırabileceğimizi öğrendik. yaptığımız nelerin Yanlış olduğunu, nelerin doğru olduğunu öğrendik. Bunca zamanı boşuna harcamadık. Bu süre zarfında bir çok fikir ortaya atıldı. Tartışıldı ve anlaşılmaya çalışıldı. Buda isteğin varlığını gösteriyordu zaten. Yapılan bunca şey bizi 0 noktasından 5 noktasına getirdi. Geriye 5 nokta daha atlamamız, en sonda ise mutlu sona yani SüperTrans'a ulaşmamız gerek. Şimdiye kadar ki olası bir SüperTrans nasıl olabilir tahmin ve düşüncelerimi aktarayım:
Öncelikle SüperTrans'ın zaman kavramını ekarte ettiğini biliyoruz. Çünkü diğer türlü SüperTrans, olması gereken yerden düşüp, şimdi ki yaptığımız yanlışlar kategorisinde bulunmuş oluyor.
Bence SüperTrans'ı başlangıçta kesinlikle Dalgınlık anı-Trans hali olması gerekiyor. Çünkü:
SüperTrans'a başlamadan önce de demiştik, Şuandaki düşüncelerimizi ne kadar değiştirirsek değiştirelim, Normal hayatımızı devam ettirerek sadece gelişip başarıya ulaşabiliriz. Bu yüzden SüperTrans'da bilinç ile yüz yüze gelmeyi ön plana atıyoruz. Çünkü zaten daha sonra (Yani Trans durumunda SüperTrans'ı yaptıktan sonra) Nasıl ve ne şekil düşünmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz. Peki SüperTrans'ı dalgınlık hali durumunda oluşması gerekiyorsa bu halde iken ekstra ne olmalı ki biz o hale geçip, enerjimizi yönlendirme haline varalım? İşte Asıl önemli kısımda burası.
Öncelikle Size altın değerinde bir cümle söylemek istiyorum. Hiçbir zaman unutmayın. Aklınıza sürekli getirmeye çalışın bu cümleyi.
Cümle şöyle:
DNA'mız DEĞİŞİYOR Şimdi haklı olarak bunun ne alaka olduğunu sorabilirsiniz. Şöyle anlatayım.
DNA'larımız bizim yaptığım hareketlere, gördüğümüz davranışlara, olaylara, inanışlara, Özellikle Düşüncelere Göre değişiyor. Hala değişiyor. SüperTrans'da büyük bir DNA Değişimi olacağını söylemek Kesinlikle Mümkün. Bunu aklınızda bulundurun. Şimdi Tekrar dönelim.
Trans halinde en önemli olaylardan birisi, Astral'de de olduğu gibi Bilinç halini hissetmek. Siz buna bilinçsizlik hali diyebilirsiniz ama aslında tam olarak öyle değil. Nefes Teknikleri söylemiştim. 2 Saniyelik al tut ver bekle al tut ver bekle..... diye devam eden bir alıştırmaydı bu. Bu alıştırma sonucunda kişi SüperTrans haline girmek için hazırlık yapmış oluyor. Bu yazıda SüperTrans için SADECE BİR FİKİR'i sunduğumu ve bunun SüperTrans olarak algılanıp yanlış düşüncelere düşmemenizi belirtmek isterim. Şunu Bilmelisiniz:
Biz SüperTrans'ı bulduğumuzda önce deneyeceğiz. Sonuçlara göre burada site huzuruna sunacağız. Bu yüzden şu anda yazılanlar sadece HAZIRLIK Aşaması Çalışmalarıdır. Önemlidir!
Konuya geri dönersek;
Nefes teknikleri ile SüperTrans durumuna giren yol için tarif almış oluruz. Bakın şimdi bize gerek şey, normal hayatta asıl enerji çıkışları nasıl yaşanıyorsa o durumları dalgınlık durumunda daha fazla yaşamak. Bu durum, genellikle Mutluluk durumlarında daha fazla başarıya ulaşabilir diye düşünüyorum. Korku anlarında ki enerjiyi orada yaşatmak zordur. Öfke anını yaşatmak da zordur ama ikisi de mümkündür. Mesela: Daha önce verilen bir teknikte korku durumlarında belirlenen bir müziğin dinlenmesi, Nefes tekniği aşamasında belirli bir seviyeden sonra o moda girmemizi sağlayacak fakat bizi diğer SüperTrans durumun da (olası) Asıl istek konusunun dışına çıkaracaktır. Aynı şey olası yaşatılacak mutluluk durumun da da olacaktır. Bu yüzden burada bize farklı bir durum gerekli. İmajinenin yetersiz kalacağını ve zaten tekniklerin (şimdiye kadar verilmiş) neredeyse hepsinde imajine çalışmalarının olduğunu ve çok az kişinin çok az bir başarıya ulaştığını biliyoruz. Bu yüzden biz yine Odak (yani nefes tekniği durumunda) (Tam kıvama gelmişken) yeni bir odak durumu gerekmektedir. Bu durumda bizim asıl isteğimiz, Yani yapmak istediğimiz durum olamalıdır. Şimdi ki sıkıntı ise acaba bu durum nasıl o sırada nefes tekniğinden çıkmadan sağlanır? Galiba SüperTrans'ın hazırlık aşaması olan bu durum da en önemli kısım da burası. Bize isteğimizi kavratacak bir durum olmalı. Yada durun. Zaten bu düşünce bizim aklımızda hep olacak. Bu yüzden 2 şeyi yani (Hem nefes sırasını kontrol edip sayarken, Hem de isteği düşünmek.) Bizleri daha ileri seviyede bir tür SüperTrans Alıştırması yapmamızı sağlamış olur. Bu önemli bir Alıştırmadır ve Denemenizi tavsiye ederim. SüperTrans bu yolla çözülebilir. Tabii ki ancak durgun SüperTrans yani özel olarak zaman ve mekan belirlenip yapılan SüperTranslar da etkili olur.

#BaŞaRıYaKıN

Kilitli