psi pet ölmüşmüdür

Moderatör: Sai

optimist_21

Re: psi pet ölmüşmüdür

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

olamayan bişi nasıl ölebilir xD

Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

Okunmamış mesaj gönderen Ulquiorra »

Yuh ya psipet diye bişey yoktur uydurmadır @criminal_1994 kardeşimiz doru demiştir. @netenes yanılıyorsun bazı şeyler mümkündür bazı şeyler mümkün değildir. Buda mümkün olmayan şeylerden. Enerjine istedigin şekli vermkete özgürsün hayvan şekli ver istersen ucan karınca olsun atom karınca olsun şekli sen seç ama bunun için imaje etme yeteneğin çok iyi olmalıdır. Şekli verdin şuuru nasıl verceksin. kısacası olanaksızdır.
psi pet uydurmadır.
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

o senin suurunu kullanir
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

(: benim şuuru mu (: :lol: :lol:
''Benim yaşadığım gerçekler, başkalarının kafalarında yaratıp kurduğu hayâllerden daha gerçek." N.D.
netenes

bu olayi cok biliyosun galiba... baktimda 2 kisiye bakmissin hemen profesor olmussun bide sana gore yanlis bir bilgiyle dalga geciyon... ruh hayvaniyla ilgili kendi dusuncelerim haricinde birsey diyemem ama senin istemedigin gibi olan olaylarla dalga gecme

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

netenes yazdı:bu olayi cok biliyosun galiba... baktimda 2 kisiye bakmissin hemen profesor olmussun bide sana gore yanlis bir bilgiyle dalga geciyon... ruh hayvaniyla ilgili kendi dusuncelerim haricinde birsey diyemem ama senin istemedigin gibi olan olaylarla dalga gecme
Kardeş sakin ol..Ulquiorra'nın bu konularda bayağı bilgisi var bildiğim kadarıyla..Bu sitenin köklü üyelerinden biri :D
::Welcome to home Bruce::
netenes

bende sakin olmak istiyorum ama tek benle olmuyor arkadasta isterse normal duruma donebiliriz
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

ewt bide abimizdir saygıda kusur etmeyelim şunu söliim psi pet yoktuuuuuur
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

zaza54 yazdı:ewt bide abimizdir saygıda kusur etmeyelim şunu söliim psi pet yoktuuuuuur
:) :) :)
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Ulquiorra

netenes,
ben bu sitede öle iki üç kişinin yazdığı ile hüküm vermem ki zaten bi kaç kişinin her konuda bilgisi var eğer onlar yazıyorsada saygı duyarım. benim amacım doğru bilgi benim kaynağım internet değil bu işi gözümün önünde yapan kişiler, ben her konuya yazı yazmam, eğer bilgi dahilimde olmayan bi şey yazılırsa gider sorar öğrenirim sonra burda yazarım. konu şu burda ve ya internette yazılan her şeyi doğru sanıyor insanlar ve tabiki hayal güclerinin oyunu ile yaptıklarını sananlarda var. herşeyi yapmak mümkün demeyin herşeyi yapmak mümkün değil.

Kilitli

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön