Alanında Uzman Kişilerle(Gerçek Uzmanlar) Soru-Cevap Etkinliği

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır

Uzman Kişilerle Soru Cevap Etkinliği Yapılsın Mı?

En fazla 1 seçenek seçebilirsiniz

Sonuçları Görüntüle

Kullanıcı avatarı
Budray
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Alanında Uzman Kişilerle(Gerçek Uzmanlar) Soru-Cevap Etkinliği

Okunmamış mesaj gönderen Budray »

Bu konu son konular kısmından çıkmazsa 75in ustunde bile olur. Aslında çoğu kişi uzmanların cevabını merak eder. Mesela yoneticinin kendi iletilerini oldukça takip etmeye çalışırım çünkü genelde onlardan sonuç alıyorum. Bu konu çok hoşuma gitti fakat bu posta rastlamadım çünkü aradağım konularda yok gorunur bir yerde olsaydı baya oy kullanılırdı.

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

ozzzyyy yazdı:-Güncel-
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 7 Antalya
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Admin »

Mobil çağında, buraya girip yazmak dahi zor gelir insanlara. Bakalım kaç yıl sonra dolar.
Aramak, güzel bir çabadır.
Kullanıcı avatarı
Budray

75 olsa bile kaç kişi sorabilir ki bir kişi katılıyor 1 hafta sonra siteyi bile unutuyor cevabını alınca.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Mesaj yazmasalar bile hala siteye girip ortamı kontrol eden eski üyeler mevcut. Ve onların birçoğu aradığı cevapları hala bulamadı eminim. Böyle bir etkinlikten haberleri olursa kaçıracaklarını düşünmüyorum.

yusufgezer1997
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen yusufgezer1997 »

İyi fikir
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Bu alanda açılan sitelerin büyük kısmı kapanmış veya bloglar terk edilmiş. Sosyal medya ve arama motorları ile anında bilgiye ulaşım "iste ve al - hemen şimdi" yaklaşımını doğurdu. "Nasıl olsa benim merak ettiğimi bir başkası merak etmiştir" düşüncesi insanları tembelleştiriyor sanırım. Ama ozzzyyy'nin dediği gibi yıllardır arayanların büyük kısmı daha dağa tırmanmak için adım bile atmaktan uzaktalar, dağa ulaşmaya çalışırken vazgeçiyorlar. Yıllar sonra hayatta tüm aşamaları katettikten ve yapacak bir şey bırakmadıktan sonra insanlar tekrar başlıyorlar aramaya : ) İş o zaman için bu gibi başlıklar bilinçaltından çıkagelir.
Kullanıcı avatarı
Budray

Bende dahil insanlarda tembellik, yapmak yerine hayal etmek var. Oysa ki 1 ay gecince keske 1 ay onceden baslasaydim şimdi baya ilerlemiş olurdum diyor. Fakat yinede tembellik etmeye devam ediyor. Sonunda pes ediyor. Neyse ki bunun farkındayım ve azalttım. Bu arada astralseyahat.net mobil surumunu cok sevdim. Gayet başarılı.
Kullanıcı avatarı
Admin
Site Yöneticisi

Başarıdaki ince nokta işte o bahsettiğin ve farkettiğin ince nokta. "Hemen şimdi" ilkesini bizi biz yapan değerlerle yitirmişiz malesef. Herşey erteleniyor ve zamanın gerisinde kalıyor. Tek yapılabilen hayıflanmak. Oysa insanın kendisini keşfedebilme noktasında yapacağı hiçbir şey boş bir çaba değil. %99'un elenmesinin en büyük nedeni sihirli değnek beklentisi ve yapılması gerekenlerin zamanında yapılmaması.

Evet mobil sürümü gerçekten çok güzel. Hatta mobil sürüm yok içerisinde Masaüstü + Mobil ikisinin bileşiminden ortaya çıkarılmış güzel bir çalışma. Geriye dönük linkleri desteklemese de Seo url sorununu da nihayet çözdüm. Yeni sürümü buraya uygulamak eski linklerle uyum için çözüm arıyorum. Astralseyahat.net 'te fazla link yok ancak buradaki linkler siteyi tümüyle öldürebilecek kadar fazla.