Fenomen programında PYROKİNESİSS POWER

Moderatör: Sai

optimist_21

Re: Fenomen programında PYROKİNESİSS POWER

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

çok ateşli bi konu oldu bu herkes birbiriyle tartışıo xD

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Arkadaşlar Uri Galler bir ilizyonisttir..Bende önceden gerçekten yapıyor sanıyordum..Ama araştırdım ve onun ilizyonist olduğunu anladım..
criminal sen neden bu adamı bu kadar savunuyorsunki?Millet neden yalan söylesin?Biz Uri Galler'in düşmanı falan değilizki yalan söyleyelim..Ama gerçekten onun yaptığına inanıyorsanız siz bilirsiniz..
::Welcome to home Bruce::
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

Bir insanı bilmeden yargılamak acizliktir, temel sebebi de egolardır. Yüksek mevkilerdeki insanlara alçak mevkilerdeki insanlar laf atarak kendilerini yükseltmeye çalışırkar. Bunlar bunun ürünüdür

Öte yandan aynı şekilde hayranlık duymak da çok yanlış. Buda körü körüne inanmayı getirir..

Uri Geller için ilizyonist diyenler bunu direktmen videolarla yada diğer kanıtsal materyallerle gerçekleştirmeliler. Lakin ben onun hem ilizyonist hemde enerjiden belli ölçüde anlayan biri olarak tanımlıyorum.

Sizlere kaşık bükün derken enerjiden anlıyor. Zaten o kaşıkları oı bükmüyor sizin enerjiniz büküyor. O sadece enerjiden anlıyor. bunun dışında enerjiyi kulalnıyorda olabilir ancak bunun bir önemi yok.

Lütfen böyle olaylara objektif yaklaşalım. Hangi tarafta olursak olalım; olayı objektif değerlendiremedikçe hep haksız olma riskiyle karşı karşıyayızdır
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Burak abi bide bu acidan bak ki Criss Angelde enerjiden anliyo.o da kasik bukuyor.cisim itiyor.ama illuzyonist.her enerjiden anlayan telekinetik deyil ki.
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
Burak AYDIN

Okunmamış mesaj gönderen Burak AYDIN »

tamam işte kaşık büküyor ama gerçek mi_? çoğu video hileli ben biliyorm ama onu göre ozaman bu hem telekinezi yapıyor hem ilüzyon e iyide adam ilüzyn yapyorsa anlayamazsın ki zaten ilüzyonun kelime anlamı bu.

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Evet abi haklisin.ama o telekinesis yapmiyor.Bende neyin ne oldugunu anliyorum.:) Onun da ne yapdigini hemen hemen biliyorum.bunu da biliyorum ki onda telekinezi degilen sey yok :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
dronez

Okunmamış mesaj gönderen dronez »

: ) uri böyle uri şöyle denemenin bize bir yararı yok ... Türk bir mentalist vardı yeni yeni türkiyede seminerler vermeye başlamış ilizyonist olarak çıkıyor raştırınca ama adamın chi dergisine verdiği röpörtajda adam çok iyi anlatmış adı serhat gümrükcü idi sanırım orda çok iyi anlatmış o yazıyı okuyun vede tam emin olmadan veya kendi kararlarınızla bu ilizyonist şu mentalist demeyin en sinir olduğum şeydir insanların birçoğu saçma sapan yorumlar yapıyo atıp tutuyo... Uri ister ilizyonist olsun isterse mentalist adam büküyomu büküyo tanınıyomu tanınıyo bana her iki türlüde ne yararı var ne zarar vede o kaşık bükülcek dediği zaman bende bükmüştüm kaşık ama öncedende az da olsa büküyodum arkadaşlarda denemiş ama bükememiş bazıları bükmüş ... herkesin düşünebilen bir beyni var kullanmak kendisine düşer : ) ne diyim yani çok iyi bir kanıt olmadan ilizyonist demek pekte iyi bişiy değil...
Kullanıcı avatarı
Msa
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Fenomen programı saat kaçta ve hangi günler oynamaktadır. İzleyeceğimde şimdiden teşekkürler.
İMZA
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

SIRUZ yazdı:aynen ayrıca uri geller :D
:D
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

fenomen kalkalı 3 yıl oldu :D
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön