Uchiha Sasuke yazdı: ↑22 Tem, 01:43
Anladım.. Birşey katsa bile götürdüğü çok şey oluyor. İnsan her ne izlerse izlesin kendini filmlerde ki, dizilerde ki kişilerin yerine koyuyor. Yani gerçek hayatta bulamadığı tadı, mutluluğu böyle şeylerde buluyor.(arıyor ama bulamıyor).Bu da büyük travmalara yol açabiliyor.. Tabii ben çok dizi izlediğimden mi böyle oluyor bilmiyorum. Hep izlediğim kişiler gibi olmak istiyorum.. İnsanın doktorları izleyince doktor olmak istemesi, kurtlar vadisini izleyince vatana hizmet etmek için asker vs olmak istemesi gibi. Birde 10 tane dizi izlediğini düşün.. Bu sefer 10 farklı kişi olmak istiyorsun ve sonunda hiçbirini, bir tanesini bile olamıyorsun.. Travma bu işte.. Çok dizi izlediğimden dolayı oluyor sanırım.. Ya da komple, baştan aşağı psikolojik sorunlarım var benim..
Bu bana da çok oluyor bunla ilgili yöneticizime de mesajlar atmıştım. Kesinlikle dizi izlediğinden müziğe ilgi varsa bir kişi de oda sevdiği sanatçı gibi olmak ister. Dizilerde heyecan tavan olur o anı yaşamışcasına fakat arkaya baktığın da her şey normal sıradan...
Kendi yolumuzu biz belirlemeliyiz biz değil de insanlar kenderini bizim yerimize koysunlar. Bunu demek kolay ama yapmak zor çünkü bunu yaparken bile onlardan esinlenir insan.
Dizi izleme demiyorum ama eğer bir iş hakkında uğraşıyorsan (izlediğin film/dizi den etkilenip) onun gibi yapmaya çalışırsan aklında o iş yerine onun yaptıkları gelir ve konstrasyon buhar olup gider. Hayatım boyunca en büyük eksiğim diyebilirim. Mesela bir oyun oynuyorsun ve karşıda ki kişi acayip iyi oynuyor onun oynayışına bakıyorsun, inceliyorsun videosu varsa videolarını izliyorsun fakat onun gibi olamazsın ancak taklit edersin o savaşta ki hareketlerini hayal gücüde, konstrasyon da uçup gider.
Yalnız değilsin zaten çoğu kişi esinlenerek ve esinlendiği şeye göre arama yaparak burayı buldu eminim.
Bu durumu düzeltmek için baya uğraş verdim. Sonunda doğal olarak telepati özelliğim çıktı. Telepatiyi çok araştırmadım hatta yöneticimiz o ev konumunu yazınca telepati özelliği vardır diye inşallah benim değildir dedim sonra bir baktım benim gezegenim benim ev konumum. Geçmişe döndüm bazı şeyleri doğruladım. Şimdi baya sevmeye başladım ve kimseden esinlenmeyerek çünkü telepatiyiyle ilgili bir şey izlemedim.
Sende kendini tanı ve ilk sorun şu olsun benim amacım ne?
Ve astrolojiden de yararlanmalısın. : )