Foton Kuşağı Herkezi İlgilendiriyor
- Diablo11
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
-
- Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Belirtmedi
Re: Foton Kuşağı Herkezi İlgilendiriyor
bende gördüm bisürü benim gibi insan butür şeylere inanmayan insanlara inandırmaya öğretmeye calışıyordu... ama tarih filan görmedim sadece olayı yaşıyorudm...BroCan yazdı:Foton kuşağı olayına gerçekten inanıyorum fakat korktuğum birşey var insanlığın %70-90 ı yok olucak deniliyor , böyle birşey olucaksa hazırlıklı olmalıyız ama nasıl ? ....
edit . Foton kuşağını [21 aralık 2012] 1,5 ay önce rüyamda , büyük bir savaş olarak gördüm...
-
Foton Kuşağı ile ilgili Prf. Dr. Maranki ve Mehmehmet Ali Bulut un Sıradışı programında söylediklerini kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4%9F%C4%B1
http://video.google.com/videoplay?docid ... 4%9F%C4%B1
- LanqfordReiLLy
Ya bilgilerin için çok teşekkürler öncelikle gerçekten bir emek harcamışsın.Ama bu kötü birşey yada bana öyle geliyor tamamiyle yapın değişiyor, başkalarının düşüncesini okuyorsun e tabi onlarda seninki okuyacak peki şimdi bunun birde kötü yanlarını konuşalım??
Ben başlayayım gizlilik diye birşey olmayacak ki bu kötü birşey herkes herkesin ne düşündüğünü bilecek.
Ben başlayayım gizlilik diye birşey olmayacak ki bu kötü birşey herkes herkesin ne düşündüğünü bilecek.
-
Slm. Bu konuların gerçek yada yalan olup olmadığını anlamamız şu anda o kadar kolay değil; çünkü bu bilgiler gizleniyor. Şöyle bir durum var ki hangi devlet böyle bir şeyi açıklamayı göze alabilir ki. Dünyada tam bir kaos ortamı yaşanırdı.
Marduk olayına gelirsek bunu ortaya atan kişi bir tarih araştırmacısı zekeriya sıtchin. Kolay birşey de değil 30yıllık bir araştırma. Tamam mayalar 2012'de dünyanın bir felaketle yada başka bir şeyle yeni bir yükseliş çağına geçeceğini söylüyorlar ama Marduk gelecek dertler bitecek diyen de yok. Ben bu Marduk konusunda kararsızım ancak foton kuşağına inanıyorum çünkü bu kuşağın varlığını bilim adamları ortaya koydular. Etkileri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ama biz bunu anlayamıyoruz. Ancak bazı hayvanlarda etkileri var. Bizim bunu anlayamamızın nedeni şu dünyamızdaki karınca, arı gibi hayvanların bunları anlamasının nedeni şudur beyinlerini bizden iyi kullanıyorlar. Çok daha iyi. Algılama yetenekleri çok daha iyi. Ama düşünemiyorlar. Ne yazık ki. Ancak bilim adamları DNA'miz illaki yeni sarmallar oluşturacak demiyorlar. Sadece bunu öngörüyorlar. Kimse ne olacağını tam bilmiyor ama bir felaket olursa ve açlık olursa bizim zaten yokluk içinde yaşamaya alışkın olan halkımız bundan etkilenmez. Hele bu politikacılar varken kesin teğet geçer. O yüzden bence bunlar çok da korkunç değil. Bırakalım da rahata alışmış amerika ve avrupa düşünsün bunu. Bizim için çok şey değişmez. Bu arada yazdıklarımdan size saçma gelenler olabilir çünkü ben yazdım. Bu arada güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler
Marduk olayına gelirsek bunu ortaya atan kişi bir tarih araştırmacısı zekeriya sıtchin. Kolay birşey de değil 30yıllık bir araştırma. Tamam mayalar 2012'de dünyanın bir felaketle yada başka bir şeyle yeni bir yükseliş çağına geçeceğini söylüyorlar ama Marduk gelecek dertler bitecek diyen de yok. Ben bu Marduk konusunda kararsızım ancak foton kuşağına inanıyorum çünkü bu kuşağın varlığını bilim adamları ortaya koydular. Etkileri de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Ama biz bunu anlayamıyoruz. Ancak bazı hayvanlarda etkileri var. Bizim bunu anlayamamızın nedeni şu dünyamızdaki karınca, arı gibi hayvanların bunları anlamasının nedeni şudur beyinlerini bizden iyi kullanıyorlar. Çok daha iyi. Algılama yetenekleri çok daha iyi. Ama düşünemiyorlar. Ne yazık ki. Ancak bilim adamları DNA'miz illaki yeni sarmallar oluşturacak demiyorlar. Sadece bunu öngörüyorlar. Kimse ne olacağını tam bilmiyor ama bir felaket olursa ve açlık olursa bizim zaten yokluk içinde yaşamaya alışkın olan halkımız bundan etkilenmez. Hele bu politikacılar varken kesin teğet geçer. O yüzden bence bunlar çok da korkunç değil. Bırakalım da rahata alışmış amerika ve avrupa düşünsün bunu. Bizim için çok şey değişmez. Bu arada yazdıklarımdan size saçma gelenler olabilir çünkü ben yazdım. Bu arada güzel bir yazı olmuş. Teşekkürler
bildiğim şeylerden biri hiçbir şey bilmediğim
- LanqfordReiLLy
Biraz araştırma yaparak herkes bulabilir Marduk un dünyamıza en son yakın geçtiği zaman nuh tufanı olmuştu ki 2012 dede bundan daha büyük birşey olabilir ama daha az etkisi olan birşeyde olabilir.Tek yapmamız gereken malesef oturup neler olacağını izlemek...
-
Zaten kardeşim buna inanmayanlar yüzünden alemlerin Rabbi ALLAH böyle birgün yaratamazmı sence zaten normaldede bu değişim bazı insanlarda yokmu 4. 5. boyuttan haber yada oraya ziyaret eden zat lar yok mu bu sadece senin benim gibi inanmayanlar için bir gün ve o gün geldiğinde anlayacaksınız...;)Doğruluğunu bilemem ama mantık olarak bakarsak %55 doğrudur diyorum...bosan yazdı:Slm. Bu konuların gerçek yada yalan olup olmadığını anlamamız şu anda o kadar kolay değil; çünkü bu bilgiler gizleniyor. Şöyle bir durum var ki hangi devlet böyle bir şeyi açıklamayı göze alabilir ki. Dünyada tam bir kaos ortamı yaşanırdı.
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
- DoGuKAN
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
archipallium yazdı:foton kusagında insan geni 12 sarmallı olcak yani atlantisli insanlarda oldugu gibi bunun sonucu olarak telekinezi yeteneklerimiz gelişicek düşünün bütün insanların ucarak gitcekleri yerlere gitceklerini bide şöyle birşey okumuştum 1992 ile 1995 arası dogan tüm insanlar foton kusagı enerjisi tarafından cekilcek ve dünya yerlebir olduktan sonra yine dünyaya gönderilcek 12 sarmallı dna ları ile nüfus azalcak ve doğanı dengesi eski haline gelecek falan böyle şeyler işte kusura bakmayın sabah sabah anca bu kadar aklım calısıyor...XD
1995 Aralıkta Doğdum Benide Sıkıştırır Biyere xD
İf You Can Dream İt, You Can Do İt..
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Zaten dünyaya bişey olacak sa %95 imiz ölecekse biz hiç birşey yapamayız elimiz kolumuz bağlı bu konuda sadece bizim deil herkesin bağlı sonuçta bir insanların yaptığı olay deil yapmamız gereken tek şey dua etmek başka yapmamız gereken ne olabilirki var ise söyleyin :-C
- caryes
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
- Cinsiyetiniz: Kadın
o zaman foton kuşağından ben de etkilenicem ne güzel yaa ben de bunu istiyodum :Darchipallium yazdı:foton kusagında insan geni 12 sarmallı olcak yani atlantisli insanlarda oldugu gibi bunun sonucu olarak telekinezi yeteneklerimiz gelişicek düşünün bütün insanların ucarak gitcekleri yerlere gitceklerini bide şöyle birşey okumuştum 1992 ile 1995 arası dogan tüm insanlar foton kusagı enerjisi tarafından cekilcek ve dünya yerlebir olduktan sonra yine dünyaya gönderilcek 12 sarmallı dna ları ile nüfus azalcak ve doğanı dengesi eski haline gelecek falan böyle şeyler işte kusura bakmayın sabah sabah anca bu kadar aklım calısıyor...XD