BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Re: BU SİTENİN EN ESKİ ÜYELERİNİN YAPABİLDİKLERİ NELER

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

:D bugün 20 dakka boyunca bakmışımm!! :)) Ama ne kadar 0 duygu ile baktım bilmiyom.. boş bi beyne sahip olmaya çalıştım ama.. :) Onu elimde tutsam mı iyi olur, yoksa 1-1,5 mete uzakta biyere koyup öle baksam mı?
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.

Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Nasıl daha iyi olacağını düşünüyorsan..Ben masanın üstüne koyuyordum sandalyaye oturup yapıyordum..
::Welcome to home Bruce::
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

odaya giren güneş ışığını kısabilmem mavi tonlarına getirebilme, ampul voltajını düşürebilme, küçük yada kolay oynayan maddeleri gözle oynatabilme , psi ball yapma fırlatma kendimin ve insanların enerjisini bükebilme yönlendirebilme ,insanların baş, mide ağrılarını geçirebilme ., telepati (düşünce okuma , düşünceye etki etme), psi wheel her şekilde oynatma gözle filan , pipet filan da yapıyorum bunlarıda yazayım dedim :), bulutları yok edebilme , mum ateşini 10 cm kadar büyütebilme, durugörduru işiti, duyuötesi algısıyla doğru seçeneği secebilme,cekim yasasıyla istediğim şeyi elde edebilme uzun yada kısa sürede belli olmuyor..,kaşık eritme.. yakında tüm bunları videoya cekicem ama buraya koymaya cekiniyorum :( .. hatta bulut yoketmeyi bugun arkadaşla cekicez.. facebook a koyacam..
Kullanıcı avatarı
kyle_xy

Okunmamış mesaj gönderen kyle_xy »

ya sen ciddi misin arkadaşlar bir yandan sizlere inanmak istiyorum ama diğer yandan da ister istemez insanın aklına şüpheler geliyoo
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Ciddi olmasak mal mal bu sitede takılıp kendimizi mi övcez kaç ay dır
bazı arkadaşlarımızın yıl oldu
ister inan ister inanma
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

aynen criminal ın dediği gibi hatta ,ben yakında seminerlerde vercem serhat abi gibi.. önce okulumda sonra ilimdeki(kocaeli) diğer okullarda ... bişey dicem bugün havada 1 tek bulut yoktu valla isterseniz meteorolojiye bakın kocaelide hiç yoktu umarım yarın olurda video cekerim..
criminal_1994

Sıruzum bende bi ara buluta bakıyordum oyle kayboldu yaw ciddi ciddi
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

:D karizmana dayanamamıştır yafs:D o parapsikolojik değil karizmatik :D ve bende birşeyler yapıyorum işte nesnelerle yaratılmışlarla iletişime geçebiliyorum araştırıyorum kas çalışıyorum yemek yiyebiliyorum :DD onların dışında enerji kontrolü yapabiliyorum yapamayadabiliyorum ki bu yüzden ben geçerken sokak lambaları sönebiliyor(gidince tekrar yanıyor ya gıcıklığı bana yapıyor sadece :D) v.s. v.s.
criminal_1994

Beyler şeyimi oynattım:)
the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

xD xD Yaa ben de geçen yokettim bulut sanırım.. Buluta bakarken gözümün önünde birsürü renk renk nokta gördüm.. :) böle pıtır pıtır gelip gelip gidiyo :D SIRUZ sen bayaa ilerletmişin yaa!! Valla bravo.. :) Ne zamandan beri uğraşıyorsun sen?? günde ne kadar çalışıyordun?
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.