Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- delenamo
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Bir kızın gönlü nasıl fethedilir?
Evet bugünlerde forumda argo ve küfür kullanımında bir artış var.
Bildiğim bir şey varsa o da hiçbir şey bilmediğimdir.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Bana göre bu iyi birşey.Niye mi ? Çünkü eğer biri forumda bu kadar rahat konuşabiliyorsa bu forum ve burdaki kişiler o kişiye gerçekten burayı sevdirmiştir ve o kişi burda samimi bir şekilde konuşup kendi olabiliyordur.Yani hayatta herkesin yüzüne karşı rol yapmaktan sıkılan biri buraya kendini atıp bu kadar rahat ve samimi konuşabiliyorsa bu forum gerçekten iyi bir yerdir ve iyi birşey başarıyor demektir.Tabi bana göre...delenamo yazdı:Evet bugünlerde forumda argo ve küfür kullanımında bir artış var.
Benim Sabah 10 Akşam 23 e kadar Burda Durma Sebebim Çoğunlukla Sen ve Sitede Huzur Buluyorum Tabi Site Olmasa Senide Bulamayacaktım :)UsTr yazdı:Bana göre bu iyi birşey.Niye mi ? Çünkü eğer biri forumda bu kadar rahat konuşabiliyorsa bu forum ve burdaki kişiler o kişiye gerçekten burayı sevdirmiştir ve o kişi burda samimi bir şekilde konuşup kendi olabiliyordur.Yani hayatta herkesin yüzüne karşı rol yapmaktan sıkılan biri buraya kendini atıp bu kadar rahat ve samimi konuşabiliyorsa bu forum gerçekten iyi bir yerdir ve iyi birşey başarıyor demektir.Tabi bana göre...delenamo yazdı:Evet bugünlerde forumda argo ve küfür kullanımında bir artış var.
- TFGBAB
anladım ustr anladım... :D
- TFGBAB
işte adam bu yaw adam... :DUsTr yazdı:Bana göre bu iyi birşey.Niye mi ? Çünkü eğer biri forumda bu kadar rahat konuşabiliyorsa bu forum ve burdaki kişiler o kişiye gerçekten burayı sevdirmiştir ve o kişi burda samimi bir şekilde konuşup kendi olabiliyordur.Yani hayatta herkesin yüzüne karşı rol yapmaktan sıkılan biri buraya kendini atıp bu kadar rahat ve samimi konuşabiliyorsa bu forum gerçekten iyi bir yerdir ve iyi birşey başarıyor demektir.Tabi bana göre...delenamo yazdı:Evet bugünlerde forumda argo ve küfür kullanımında bir artış var.
aynen öyle kankacığım :D
- UsTr
Senin özel mesajların yinede forum mesajlarından çok olsun.Beni geçtim benim hoşuma gidiyo bu samimiyet ama çoğu kişi rahatsız oluyor.Sonuçta burası ciddi bir... neyse boşver :)TFGBAB yazdı:işte adam bu yaw adam... :DUsTr yazdı:Bana göre bu iyi birşey.Niye mi ? Çünkü eğer biri forumda bu kadar rahat konuşabiliyorsa bu forum ve burdaki kişiler o kişiye gerçekten burayı sevdirmiştir ve o kişi burda samimi bir şekilde konuşup kendi olabiliyordur.Yani hayatta herkesin yüzüne karşı rol yapmaktan sıkılan biri buraya kendini atıp bu kadar rahat ve samimi konuşabiliyorsa bu forum gerçekten iyi bir yerdir ve iyi birşey başarıyor demektir.Tabi bana göre...delenamo yazdı:Evet bugünlerde forumda argo ve küfür kullanımında bir artış var.
aynen öyle kankacığım :D
- TFGBAB
tamam ya kötü bişey mi dedim ki ?
- UsTr
Demesen bile kötü görülüyor.Biraz abartı söz konusu.Benim açımdan sorun yok sadece başını ağrıtmasınlar diye söylüyorum.Yoksa ben gayet memnunum bu samimi ortamdan. :)TFGBAB yazdı:tamam ya kötü bişey mi dedim ki ?
- Msa
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- İletişim:
Bizi yoka sayıyon he :D Bida msn de mesaj atma :D Şaka Şaka :D Gerçekten çok seviyorum bu forumu :DUchiha Sasuke yazdı:Benim Sabah 10 Akşam 23 e kadar Burda Durma Sebebim Çoğunlukla Sen ve Sitede Huzur Buluyorum Tabi Site Olmasa Senide Bulamayacaktım :)UsTr yazdı:Bana göre bu iyi birşey.Niye mi ? Çünkü eğer biri forumda bu kadar rahat konuşabiliyorsa bu forum ve burdaki kişiler o kişiye gerçekten burayı sevdirmiştir ve o kişi burda samimi bir şekilde konuşup kendi olabiliyordur.Yani hayatta herkesin yüzüne karşı rol yapmaktan sıkılan biri buraya kendini atıp bu kadar rahat ve samimi konuşabiliyorsa bu forum gerçekten iyi bir yerdir ve iyi birşey başarıyor demektir.Tabi bana göre...delenamo yazdı:Evet bugünlerde forumda argo ve küfür kullanımında bir artış var.
İMZA
- Sai
- Yönetici
- Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Konuyu kilitliyorum... Argo veya sokakta konuştuğunuz gibi konuşmayın burada...
-