Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Astral Seyahat hakkında bilmek istediğiniz herşey bu bölümde. Astral Seyahat nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır? Astral Seyahat Teknikleri Nelerdir?
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Re: Astral Seyahate Çıkış Tekniği

Okunmamış mesaj gönderen ddemmahum »

Vardı birisi öyle bi konu açmıştı..Bi araştırıyım bulursam linki buraya koyarım..
::Welcome to home Bruce::

the ULTIMATE
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
Cinsiyetiniz: Erkek
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen the ULTIMATE »

tamam teşekkürler.. Bekliyorum..
[i]İGLOTUS PARAPSİKOLOJİ VE SEMİNER TOPLULUĞU[/i]
Parapsikoloji TÜRKİYE: www.facebook.com/groups/telekinezzi
GSM: 554 982 3654
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Sitede bulamadım ama diğer siteleri araştırıyorum ordan bulursam bi konu açarım sana da haber veririm..
the ULTIMATE
İletişim:

tmm.. tekrar teşükkürler..
Ankara buluşmaları ve daha birçok şey için Parapsikoloji TÜRKİYE Facebook sayfasına bekleriz.
toranagaa

Okunmamış mesaj gönderen toranagaa »

1-2 gün 140 kere rehitean söyleyerek çıkmayı denedim.sarmadı.dün gece diğer tekniklere bakarak yükselme hissiyle hareket ettim.(aslında enerji vücudunun bedenden ayrılarak yükselmesi) bedenden ayrılmayı bazen bedenin itmesi bazen de yukarıdan bir el asılarak ayırıyor şeklinde imaje ettim.elastik bir yüzeye yapıştırılan izola bantın çekilmesindeki esneme gibi 1 den başlayarak taç çakraya kadar vücudumda sırasıyla kasılma dalgalanması oldugunu hissettim.taç bölümünde vücuttan koparmak mümkün olmadı kalp hizasından üst tarafım yukarı kalkarak epey zorlandı.bir keresinde içten gelen çok yüksek olmamakla birlikte (ihtiyarım dışında)ağız dolusu kusacakmış gibi ağzımı açıp haykırdığımı hatırlıyorum,ama yine başaramadım,3saatten fazla zorladım.özellikle dalgalanmayı omurgamda hissettim.acaba çok mu zorladım.buna yeni başlayalı 5-6 gün oldu.kasılmalarım fazla mı vücut s.o.s mu veriyor.bugün de sanki enerji çıkmak için beni yokluyo gibi özellikle kaşlarımın arasında bir ağırlık hissediyorum.bu yaptığım şeyin tehlikesi varmı. taç bölümünden vücudu ayırırken bu kadar sıkıntı yaşamamak için ne yapabilirim.kaşlarımın arasındaki ağırlık normal mi.ayrıca sıkıntı ve mide bulantısı da hissediyorum. bu da normal mi

SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

the ULTIMATE yazdı:tühh yaa!!! girseydim çok manyak olurdu yaa.. :) peki başkasının rüyasını görmenin, ona girmenin başka bir yolu yok mu??
var astral'den anlamam ama telepatiyle zihnini boşaltırsan insanların ne düşündüğünü bile bilebilirsin belki böylece rüyasında ne gördüğünüde bilebilirsin..
Kullanıcı avatarı
ddemmahum

Ultıimate fenomene sen bi mesaj at o bilir rüyaya girmeyi..
the ULTIMATE
İletişim:

2 nize de Teşekkürler.. Daha fazla ilerleyince denerim dediklerinizi.. ;)
toranagaa

Okunmamış mesaj gönderen toranagaa »

1-2 gün 140 kere rehitean söyleyerek çıkmayı denedim.sarmadı.dün gece diğer tekniklere bakarak yükselme hissiyle hareket ettim.(aslında enerji vücudunun bedenden ayrılarak yükselmesi) bedenden ayrılmayı bazen bedenin itmesi bazen de yukarıdan bir el asılarak ayırıyor şeklinde imaje ettim.elastik bir yüzeye yapıştırılan izola bantın çekilmesindeki esneme gibi 1 den başlayarak taç çakraya kadar vücudumda sırasıyla kasılma dalgalanması oldugunu hissettim.taç bölümünde vücuttan koparmak mümkün olmadı kalp hizasından üst tarafım yukarı kalkarak epey zorlandı.bir keresinde içten gelen çok yüksek olmamakla birlikte (ihtiyarım dışında)ağız dolusu kusacakmış gibi ağzımı açıp haykırdığımı hatırlıyorum,ama yine başaramadım,3saatten fazla zorladım.özellikle dalgalanmayı omurgamda hissettim.acaba çok mu zorladım.buna başlayalı 5-6 gün oldu,yani egzersiz olarak değil araştırmalarım açısından.kasılmalarım fazla mı vücut s.o.s mu veriyor.bugün de sanki enerji çıkmak için beni yokluyo gibi özellikle kaşlarımın arasında bir ağırlık hissediyorum.bu yaptığım şeyin tehlikesi varmı. taç bölümünden vücudu ayırırken bu kadar sıkıntı yaşamamak için ne yapabilirim.kaşlarımın arasındaki ağırlık normal mi.ayrıca sıkıntı ve mide bulantısı da hissediyorum. bu da normal mi. bi kişi cevap verirse sevinirim
the ULTIMATE
İletişim:

Telekineziye yeni başladıysan böyle şeyleri biraz daha sonraya ertelemelisin bence.. =) Hem kafanı da fazla yormamış olursun, hem de 'beceremiyorum ben bu işi' diye düşünceler gelmez aklına.. :) Arabayı bile 5. Viteste kaldırmıyoruz değil mi?? =) ;)