Başımızdan Geçenler
-
Re: Başımızdan Geçenler
belki ben sna onun nedenini söyleyebilirm.eğer iğnenin ucunu tam ortaya getirmediysen dengeli olmadığı için ağır olan tarafa doğru dönüyodur sonra öbür tarafa sonra öbür tarafa.istersn bi dene iğnenn ucunu tam ortaya getirme üfle veya hareket ettir sonra bırak o tersi yönüne döner.ama tabi en başta hareket ettirende senn beyin gücün ;)
- byfreestylerap
- İletişim:
gözün içini dolduran ve vitre ismi verilen saydam jel şeklindeki sıvıda bulunan hücrelerin bir yerde birikmesi olabilirmi bir yerde okumuştumMerquriaL yazdı:aynen :D böyle biyoloji dersinde gördüğümüz bakterilere benziyorlar ben nereye bakıorum onlar oraya :Dcriminal_1994 yazdı:Yemin ediyorum aynı şeyleri bende görüyorum ama kimseye söylemedim beyaz noktalar ne tarafta görmek istersem oraya geliyorlar şekilli değişik şekillere bazen yılan şekillerine bürünüyorlar acaba neden?Cevabını bilen varsa söylesin lütfen...NaimtrFatihkul yazdı:Ben geçen cuma bi olay yaşadım. Bi kız bana baya güzel geliyodu. Okulda aynı kattaydık. Arada koridora çıkıp dikkat ediyodum.XD Bi an sınıftayken içime bi enerji geldi. Kalp diliyle dedim geliyo ve O'nu görmem lazım. Koridora çıkmalıyım diye düşündüm. Bi bahane ararken (tabi acele ediyom atrı bi heyecan var bende) arkadaşa dedim gel yemek neymiş öğrenelim. Arkadaş muhabbet ediyodu. İte kaka muhabbetini bölerek çıkarttım sınıftan ve koridorda yürürken bi kaç saniye sonra karşıdan geldi. Siyah çok yakışmıştı be. Arkadaş anladı hemen biliyodun dimi lan dedi. Güle güle gittik.
Bi de bu cumartesi dershaneydim. Deri pek takmadım. Arkadaş sıraya başını koymuş yatıyo. Ben de bunun sırtına dayanıp dışarı bakıyodum. Hava baya güzeldi. Bi an havada gezen bazı çok parlak tanecikler hissettim. Belli bi alanda görünüp kayboluyolardı. Sonra ulan gözümdeki su parçaları falandır. ' boyutludur falan dedim. Bi süre sonra sayıları arttı. Daha fazla görmeye başladım. Sonra 2 boyut değil 3 boyutlu olduklarını farkettim. Bi anda sanki olmasını istediğim yerlerdelermiş gibi bana yaklaştılar. Sonra korkup diğer tarafa döndüm gözümü falan kapadım. İlk olarak gökyüzünün açık mavi beyaz mavi renginde fark ettim. Arkadaşa dedim sana gelmişler hafiften dedi. Bence elektrokinezi çalıştığımdan dolayı havadaki yüksek enerjili tanecikleri biraz biraz farketmeye başladım galiba. Bi süre güneşten enerji alıp sonra parlayarak bunu verip sönüp görünmüyolardı.
Çok da normal değilim galibaXD
-
O parçacıklar bende de oluyor hep... Gözlükten sanıyordum. Bu arada ben bir arkadaşın tavsiyesi ile üye oldum bugün hiç meditasyonsuz ikinci denememi yaptım. (eskiden bir kere psi ball denemesi yapöıştım ama sonuç olmamıştı telekineziyi bilmyirdum) Ve plastik şişe kapağını yaklaşık 30derece dödürdüm. (10-15 sn. baktım) ancak ikinci denememde sonuç alamadım. Bırakmayacağım plastik şişe kapağı güzel ama zor...Hepinize kolay gelsin...
beyaz noktalar bendede oluyo bana inanmıyorlar enes abi sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün