Levitasyon Egzersizi
- Berk
Re: Levitasyon Egzersizi
Of be kardeşim yeter sizin gibi adamlar ne diye bu forumda dolaşıo anlamıorum.
Astralseyahat.net
- DARK
kardeş forumda bir arkdaşımız konu açmıştı chriss angelle ilgili adma ifritlerle cinlerle uğraşıyo satanıistmiş adma şeytanla işbirliği yapıyomuş bunu yapamıyacak bir adam deil hile kullanmadan adam uçuyo :DHydroKinetic yazdı:hepsi ilüzyon. uçmak ve uçurmak ilüzyonun en popüler olanları . adam kendiside söylüyo zaten. benim yaptığım sadece ilüzyon...
TeLeKiNeZi Trabzon =) iletişim summer_garden61@hotmail.com The[RaP]ZoNLee
-
Arkadaşlar iki türlü ilizyon vardır.Birincisi bildiğiniz türden hileyle yapılmış ilizyon.İkincisi ise insanın inanmasıyla olan ilizyon.Mesela bir örnek vereyim.Bir adam iki tane terliği oynatıyormuş.Hiç bir hile yok ve en az beş kişi bunu izliyor.O mekana başka biri gelmiş fakat terlikler hareket etmiyormuş.Yani ikinci türden olan ilizyon insanın beyin gücünden kaynaklı.Buna ilizyon demek yanlış olur.Bir çeşit daha var bu da ruhlarla veya diğer varlıklarla yapılan gösteriler.Bunlara ilizyon demiyorum aldatmaca diyorum...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
-