arkadaşlar lütfen yardım edin psi wheel hakkında

Telekinezi nasıl yapılır? Telekinezi teknikleri, kaşık nasıl bükülür? Kinezinin maddeye tesiri ve Telekinezi hakkında bilmek istedikleriniz Telekinezi Nedir?
Kullanıcı avatarı
HydroKinetic
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı

Re: arkadaşlar lütfen yardım edin psi wheel hakkında

Okunmamış mesaj gönderen HydroKinetic »

esat00056 yazdı:yelekineziye yeni basladm 3.denememde kagıda gözlerimle odaklandm oyle odaklandımkı gozumu bile kırpmadm o kadar cok gozumu kırpmadım ki gözümden yaş geldi ama buna da dayandm ve kagıdı hayal meyal gormeye basladm gozlerm karardı en sonunda kagıt once saat yonunde yarım tur sonra ters yonde yarım tur attı ve baslangıç konumuna geri dondu basım cok agıdı galiba basardm ama bi daha da oyle odaklanamadm kagıda bu nu n asıl geliştirebilirm o kagıda nasıl daha fazla tur attırabilirm lütfen yardm edin kendimi nasıl geliştirebilirim kagıt cok az titriyor ama tam olarak donmuyor lütfen yardım yeni basladn zaten nasıl yaptıgımı anlayamadm tam dalıp gitmiştm bi anda kagıt dondu odaklanmay bıraktgmda uykudan yeni kalkms gibiydm
odaklanmaya devam et. düşüncelerini toplamak ve enerjini arttırmak için bol bol meditasyon yap :D
yaşamayı hak etmeyen netenes şeysine: Eğer Gerçekten Aydınlanmış Olsaydın , Önce Dinler , Anlar Sonra Bir Şeyler Yapmaya Karar Verirdin. İki Kişinin Lafına Kanmak Mıdır Aydınlanmak ? Sergilediğin Tavır Kimin Şarlatan Olduğunu Herkese Gösteriyor.