Olayı araştırınca neden camın kırıldığını anladım elimdeki kumanda yoktu

Sinirden kumandayı fırlatmışım arkdasından (:
Moderatör: Sai
xD xD xDUlquiorra yazdı:Çok güzel cam kırarım Affetmem
Sinirlenmyiim botları bile çıkarır atarım affetmem
ne dediğini anlayamadım ama bu dahil tüm genellemeler yanlıştır diye bişey sölemişler...Telekinezi yapan fizikçiden vardır...Benim seninle kişisel bir problemim olmadığı için sana inanamamak diye bişeyde geçemez birşeyin yanlış yada yalan olduğunu kanıtlayana kadar o şey doğrudur....Ulquiorra yazdı:Fizikci olduğum için eğik atış yaptım maxsimum yüksekliği iyi ayarladım ve 2 santimetre ile kafasının üzerinden geçti.Eğim çok önemli bu işte
birşeyin doğru olduğu ispatlana kadar o şey yanlıştır desem pek bi farkı olmıcak gibi. Genelleme yapıyorsun zaten dediğin gibi bu dahil tüm genellemeler yanlıştır dersen o kendi içinde zaten çelişki yaşıyor. Yanlış olduğunu bildiğin bişeyi neden imzana yazıyorsun ? Sonra yazdığın şeyle ilgili olan kişler alınır örneğin ben (: öyle bir yazmışsın ki, senin için bir kişiye inanmamak için fizikci olması yeter gibi olmuş.multiplayer1 yazdı:Burda ablan iyimi hala sorusuna cevap verdim sana değildiUlquiorra yazdı:Fizikci olduğum için eğik atış yaptım maxsimum yüksekliği iyi ayarladım ve 2 santimetre ile kafasının üzerinden geçti.Eğim çok önemli bu işte![]()
ne dediğini anlayamadım ama bu dahil tüm genellemeler yanlıştır diye bişey sölemişler...Telekinezi yapan fizikçiden vardır...Benim seninle kişisel bir problemim olmadığı için sana inanamamak diye bişeyde geçemez birşeyin yanlış yada yalan olduğunu kanıtlayana kadar o şey doğrudur....