israil TÜRK Gemisine Saldırdı!!!

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
clancy

Re: israil TÜRK Gemisine Saldırdı!!!

Okunmamış mesaj gönderen clancy »

ya seni bizim temsilci olarak meclise sokalım kanka x) baksana bebek katilleri bile giriyo biz mi giremicez? :)
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

aslında ben siyasete girsem çok yaşamam neden mi doğruları söylerim biraz ağır konuşuyorum yani üyle diyorlar vururlar hiç affetmezler yani belli mi olur ama siz isteyin yeter ben her yere girerim X)
Kullanıcı avatarı
gabrielgray

Okunmamış mesaj gönderen gabrielgray »

Bir sitede gördüm, yaşlı bir kadının kehanetleri vardı. Bazı şeyleri önceden haber vermiş ve olmuş diyorlardı. 2010 kasım ayında 3.dünya savaşı olacağını haber vermiş. Kaynağı tekrar bulursam paylaşacağım...
Kullanıcı avatarı
byfreestylerap
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen byfreestylerap »

gabrielgray yazdı:Bir sitede gördüm, yaşlı bir kadının kehanetleri vardı. Bazı şeyleri önceden haber vermiş ve olmuş diyorlardı. 2010 kasım ayında 3.dünya savaşı olacağını haber vermiş. Kaynağı tekrar bulursam paylaşacağım...
vanganın kehanetleri
şimdiye kadar olan kehanetlerininde %80i gerçekleşmiş
EFoZM

Okunmamış mesaj gönderen EFoZM »

Yorumları okudum süper bir siyaset ortamı var süper derken şöyle partilerle ilgili değil ülkelerle ilgili :) ortak bir nokta bulduk oda vatanımız :) Çin falan demişsiniz 3. dünya savaşı çıkabilir demişsiniz size kıyamet alametlerinden örnek vermek isterim : 1- Çekik gözlüler bir süre dünyaya hakim olcak zamanının en büyük devletini yok edicek 2- Müslüman bir ülke tüm avrupayı fethedicek ... Bilmem bir yerden tanıdık geldimi :)

Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

gabrielgray yazdı:Bir sitede gördüm, yaşlı bir kadının kehanetleri vardı. Bazı şeyleri önceden haber vermiş ve olmuş diyorlardı. 2010 kasım ayında 3.dünya savaşı olacağını haber vermiş. Kaynağı tekrar bulursam paylaşacağım...
o kadının kehanetleri çok ünlü hatta adolf hitler ona gitmiş çıkarken çok sinirliymiş çıkabilir çıkmaz diye birşey yok ama gaybı allahtan başka kimse bilemez
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici

EFoZM yazdı:Yorumları okudum süper bir siyaset ortamı var süper derken şöyle partilerle ilgili değil ülkelerle ilgili :) ortak bir nokta bulduk oda vatanımız :) Çin falan demişsiniz 3. dünya savaşı çıkabilir demişsiniz size kıyamet alametlerinden örnek vermek isterim : 1- Çekik gözlüler bir süre dünyaya hakim olcak zamanının en büyük devletini yok edicek 2- Müslüman bir ülke tüm avrupayı fethedicek ... Bilmem bir yerden tanıdık geldimi :)
evet senin dedğin doğru hatta bir hadisler de var türklerle ilgili mesela
"Türkler size ilişmedikçe sizde onlara ilişmeyiniz. Çünkü milletimin mülkünü ve Allah’ın ona olan ihsanını en evvel Kantura (Türk) nesli alacaktır. İmam Taberani (Mu’cem’ül-Kebir ve Mu’cem’ül Evsat isimli eserinde)
"Habeşliler sizle uğraşmadıkça siz de onlarla uğraşmayınız. Hele Türkler size dokunmadığı sürece siz de Türkler’e (sakın) dokunmayınız! Ebu Davud (Sünen-i Davud, IV.s:112)
Yukarıdaki hadis-i şerif Cüveydi tarafından şöyle nakledilmiştir: “Türkler sizlere dokunmadıkça siz de Türkler’e dokunmayınız. Zira onlar çok sert ve haşin tabiatlı kimselerdir.” (El-Cüveyni; Tarih-i Cihan-güşa, 1, s:11)
"Hıfz, on kısma ayrılmıştır: Dokuzu Türkler’de, biri diğer insanlardadır. (Ahmed Ziyaeddin Gümüşhanevi (Ramuz’ul-Ehadis 4140 nolu hadis)
(Hıfz kelimesi bazı kitaplarda hafızlık, kavrama kabiliyeti olarak tercüme edilmiştir. Merhum Mehmed Vani Efendi’ye göre ise muhafazakârlık yani dinini, milletini, vatanını, maddi ve manevi değerlerini, örf ve âdetlerini, namusunu koruma duygusunun her milletten çok Türk milletindedir.)
“Hz. Peygamber’den rivayet edildiğine göre; aziz ve celil olan Allah buyurur ki, benim bir ordum vardır, adını Türk koydum ve onları doğu ülkelerine yerleştirdim. Herhangi bir kavme öfkelendiğim zaman Türkleri onların başına musallat ederim.”

tabi bunlar kıyametle ilgili değil ama türklerin nasıl olduklarını allah resülü ve allahu teala nın hem hadis hemde kutsi hadislerinden çıkartabilirsiniz biz böyle bir milletiz işte

bu da kıyametle ilgili

“Ebu Hüreyre’den rivayet edildiğine göre, Hz. Hz. Peygamber buyurmuştur ki; Sizler küçük çekik gözlü, kırmızı benizli, yatık burunlu, çehreleri sanki (örs üstünde döğülmüş ve ) üzeri derilerle kaplanmış (sağlam) kalkanlar gibi bir kavim olan Türklerle çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır. Yine sizler, kıldan çarık (ve çoraplar) giyen bir kavimle (Türk) çarpışmadıkça kıyamet kopmayacaktır.”
hackermonkey

Okunmamış mesaj gönderen hackermonkey »

-JeLLyBoon'- yazdı:Vicdan ; yok ..
Sebep ; yok ..
Gemide yakını bulunanlara Tanrı'dan sabır diliyorum ..
Haber için sağol ..
Gerçekten JeLLyBoon arkadaşa katılıyorum gemidekilerin çoğu döndü ama ölenler ve kayıplar var deniyor

http://www.dailymotion.com/video/xdi1fe ... saldr_news[/dailymotion]
Kullanıcı avatarı
clancy

Okunmamış mesaj gönderen clancy »

arkadaşlar eğer kehanet tutarsa israil zurnaaaa :D
Bilgilerimin esrarında hiç bir tanrı değil ben varm...!
Kullanıcı avatarı
msafacetin

Okunmamış mesaj gönderen msafacetin »

israil askerlerini telepatiyle delirtebiliriz belki tabi sitedeki uzmanlar yapabilir belki onlara sizler kötüsünüz falan gibi laflar söyleyin rüyalarına girin neblym yapın bşler beyinlerini patlatın:D israilin meclisine telepatiyle psikolojik baskı uygulayın aklını boş bırakmayın düşünmelerini engelleyin bela okuyun :D (şaka bi yana blki işe yarar)