Parolasız element kontrolü:D

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Re: Parolasız element kontrolü:D

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

anlamıyorum ki neden hala tartışıyorsunuz. artık kabul edin bazı şeyleri. bazı şeylerin farkında olun. neden hala 'sitedeki herkese paylaşım sunulmuyor bizlerde öğrenmeliyiz' diyorsunuz. ? gruba girenler bile bazı yerlerde çok zorlanıyorlar. 6 kitabı karıştırarak bir şeyler yapmanızı istiyoruz. bu çok mu kolay ?
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch

Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

ScreamOfTheElements yazdı:anlamıyorum ki neden hala tartışıyorsunuz. artık kabul edin bazı şeyleri. bazı şeylerin farkında olun. neden hala 'sitedeki herkese paylaşım sunulmuyor bizlerde öğrenmeliyiz' diyorsunuz. ? gruba girenler bile bazı yerlerde çok zorlanıyorlar. 6 kitabı karıştırarak bir şeyler yapmanızı istiyoruz. bu çok mu kolay ?
çünkü element kontrolü deyince herkesin aklına gelen kaya fırlatmak,rüzgar yapmak vs.
kimse zorluklarını düşünmüyor.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
Kullanıcı avatarı
jargon

Okunmamış mesaj gönderen jargon »

Hakedene Verilir Diyorsunuz Bu Bilgi Benim Haketmediğimi Nerden Biliyorsun Başaramıcağımı Yapamcğmı Nerden Biliyorsun ? Veya Biliyorsunuz
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

Madem herkes yapamaz, o zmn herkese sans verin. Demek istedigim, aramizda secmelere katilamayan arkadaslar var, belki onlarin arasindan cok iyi bi element kontrolcusu cikacakti, siz onun onunu kesmis bulunuyorsunuz. Kisi sinirlamasida getirilmemeli, o gruptaki kisiler cok mu iyiler ? hayir, sadece o belli zaman araliginda o konuya rastlamislar, ve sanslari yaver gitmis ve secilmisler. Bana sorarsan element kontrol grubuna giris her zmn acik olmali, neden dersen zaten konular orda duruyor, yeni katilan bi arkadas acar okur, anlamadigi yada yapamadigi bi yer olursada konu acarayak yada mesaj atarak sorar. Yani bu konuda diger arkadaslara haksizlik var. Ben element grubuna katilmak istemiyorum ama yaptiginiz haksizlik. Benimde elementlerle ilgili yeterince bilgim oldugunu dusunuyorum, isteyen ozel mesajla bana sorabilir.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

whaki yazdı:Madem herkes yapamaz, o zmn herkese sans verin. Demek istedigim, aramizda secmelere katilamayan arkadaslar var, belki onlarin arasindan cok iyi bi element kontrolcusu cikacakti, siz onun onunu kesmis bulunuyorsunuz. Kisi sinirlamasida getirilmemeli, o gruptaki kisiler cok mu iyiler ? hayir, sadece o belli zaman araliginda o konuya rastlamislar, ve sanslari yaver gitmis ve secilmisler. Bana sorarsan element kontrol grubuna giris her zmn acik olmali, neden dersen zaten konular orda duruyor, yeni katilan bi arkadas acar okur, anlamadigi yada yapamadigi bi yer olursada konu acarayak yada mesaj atarak sorar. Yani bu konuda diger arkadaslara haksizlik var. Ben element grubuna katilmak istemiyorum ama yaptiginiz haksizlik. Benimde elementlerle ilgili yeterince bilgim oldugunu dusunuyorum, isteyen ozel mesajla bana sorabilir.
Zaten Scream of The Elements son başvuru tarihi yok,uygun olanı gruba alacağım demiş.yani şimdi üye olmuş biri bile gruba girebilir.O üyenin gruba girmeyi nasıl hakettiği de sorulara verilen cevaplarla anlaşılıyor.Ayrıca size site kurucusu Akrepkral'ın açtığı ''Kontrol,Seviye ve Eğitim grupları oluşturmak isteyenlere''başlığını okumanızı tavsiye ederim
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..

Kullanıcı avatarı
whaki

Okunmamış mesaj gönderen whaki »

wolfman yazdı:
whaki yazdı:Madem herkes yapamaz, o zmn herkese sans verin. Demek istedigim, aramizda secmelere katilamayan arkadaslar var, belki onlarin arasindan cok iyi bi element kontrolcusu cikacakti, siz onun onunu kesmis bulunuyorsunuz. Kisi sinirlamasida getirilmemeli, o gruptaki kisiler cok mu iyiler ? hayir, sadece o belli zaman araliginda o konuya rastlamislar, ve sanslari yaver gitmis ve secilmisler. Bana sorarsan element kontrol grubuna giris her zmn acik olmali, neden dersen zaten konular orda duruyor, yeni katilan bi arkadas acar okur, anlamadigi yada yapamadigi bi yer olursada konu acarayak yada mesaj atarak sorar. Yani bu konuda diger arkadaslara haksizlik var. Ben element grubuna katilmak istemiyorum ama yaptiginiz haksizlik. Benimde elementlerle ilgili yeterince bilgim oldugunu dusunuyorum, isteyen ozel mesajla bana sorabilir.
Zaten Scream of The Elements son başvuru tarihi yok,uygun olanı gruba alacağım demiş.yani şimdi üye olmuş biri bile gruba girebilir.O üyenin gruba girmeyi nasıl hakettiği de sorulara verilen cevaplarla anlaşılıyor.Ayrıca size site kurucusu Akrepkral'ın açtığı ''Kontrol,Seviye ve Eğitim grupları oluşturmak isteyenlere''başlığını okumanızı tavsiye ederim
hmm. Konuya tam goz atamadim ama arkadaslarin isyanina bakarak o sonuca ulastm :) Ben zaten bundan once acilan element grubundaydm, fakat bisiler oldu kapandi, bende derslerin yogunlugundan tekrar baslamadim. Dikkat ettiysen ben sadece basvurular icin biseyler yazmistim, madem isteyen herkes istedigi zaman basvurabiliyor, o zmn sorun yok. Gruba herkesin katilmasina bende karsiyim, neden dersen aramizda yeni kisiler var ve coguda element kontrol yazisini gorunce avatardaki gibi bisey zannedecekler. Zaten element kontrolu icin belli bi seviyeye gelmek lazim, bunun icinde acemi arkadaslar icin element kontrolu ileri bi seviye.
Hayatta basardiklarinizdan cok basaramadiklariniz onemlidir... Yeni baslayan arkadaslar bu cumleyi unutmasinlar.
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Bu konu iyiki açılmış bazı şeylerle yüzleşiyoruz ve doğruları öğreniyoruz. Teşekkürler..
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
Kullanıcı avatarı
ScreamOfTheElements
Yaşadığınız İl: 35 İzmir

Okunmamış mesaj gönderen ScreamOfTheElements »

Ne demek criminel her zaman ;)
I Can Be Anything, Anything I Want To BE .!!

Witch
Kullanıcı avatarı
jargon

Okunmamış mesaj gönderen jargon »

Soruma Bir Açıklık Getirilicekmi ?
Fantastik Dünyamdaki Skolastik Düşünceler [Jargon]
Kimseye Birşeyi Anlatıpta Güvenme Çünkü Başkasınında Bir Güvendiği Vardır
criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

Kim üyeliğimdeki mesajlarımı değiştiriyor bu konuya teşekkür ettiğimi hatırlamıyorum?Ayrıca scream özel mesajını okudum bi çocuktan farksızsın seni tınlamıyorum agzımıda bozardım siteye saygım var...
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka

Kilitli