Aref!!

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: Aref!!

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

mantikli kardesim senin mantiginin sahitiyim zaten ki benim senden daha iyi tanidigim birisni bana ogreticeksin (arefle ben cok konusdum msn uzre oylesine ekliydi sonra yapdiginin sahtekarlik oldugunu gordum sildim ) wheeli zor cevirmiyorsan guzel ama bilki wheel alfabenin a si :)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

öğretmek gibi bir niyetim yok biliyorum alfebenin a'sı sadece düşüncemi söyledim
Nothing Else ...
mervin

Okunmamış mesaj gönderen mervin »

yapılanların hepsi illüzyondur arkadaslar..telekinezi ile uzaktan yakından alakası yoktur..bosuna kafa yorup zamanınızı boşa harcamayın....
majisyen....
Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

hehe bide arkadaslar hatirlatayim mervinde tvde gordugunuz ama tanimadiginiz bir iluzyonist abimizdir.bu size aciklama olur sanirsam : )
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.
Kullanıcı avatarı
ikea

tamam yha pes amaan banane areften banami yapti xD
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
psychoz
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen psychoz »

final gösterisi ilginçti :) hiç anlamadığım gösteriye göre orada bir ruh dolaşıyor ama oraya çıkanlar okadar rahat ki buda ilginçtir :) birde ekranda 2 görüntü var biri ruhu görünüşte :) o videonun önceden çekildiği ne kadar belli hatta yumruğunu sıkıyor ve o ekran kırılıyor gibi efekt vermişler oradan zaten belli görüntüde masaya falan vuruyor görüntüden birkaç saniye sonra sandalye düşüyor yada masadan sesler geliyor :) aynı anda olsa daha etkileyici olabilirdi ama ayarlayamamışlar biraz amatör olmuş :) zaten gerçek olsa bardaklar havaya kalkardı kırılırdı orada bardak kırıyor ama bardaklarda tık yok sadece masaya çartığındaki sesler çıkıyor :) masaya bir düzenek döşemişler hepsi bu kimileride Bu yaptığına Ektoplazma diyor :)

Ektoplazma nedir? Medyumların vücutlarının deliklerinden dışarı taşan ve bazı yerlerde teleplasmik adı verilen Hayaletlerin veya ruhsal varlıkların maddeleşmelerinde kullandıkları yarı saydam son derece hafif ve volatil bir maddedir.

Ektoplazmik maddeleşmede şekil tam olarak meydana gelir ve netleşir devamlılığı fazla sürmez on beş saniye ile on dakika arasındadır. Maddeleşme tam olursa herhangi bir kimse bir yakını veya dostunu tanıyabilir bu görüntünün bir insandan farkı yoktur eti kemiği olan kalbi çarpan sizinle konuşabilen onu tutabileceğiniz hareket edebilen bir canlı varlıktır. Muhtelif şekilde giyinmiş olabilir (medyumunkinden hiç alakası olmayan giysiler..)

Bunuda anlamış değilim böyle birşey yapsa ozaman insanlar onu görebilir dokunabilir :)

Bazılarıda astral seyahat yaptı diyor :) astral seyahat yapsa maddeye nasıl etki edecek hadi diyelim ilerletmiş maddeye etki edebiliyor neden yaptığı şeyler gerçek zamanlı değil :) bardak kırıyor yere bardak atıyor ama oradaki bardaklara birşey olmuyor sadece masaya etki ettiği sesler çıkıyor :) herşeyi ile aldatmaca olduğu belli :)
Kullanıcı avatarı
ikea

zaten videodaki bnm ruhum demio ki onu ölesine gösteridğini herkes biliyor xD
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
psychoz
Yaşadığınız İl: 1 Adana

Okunmamış mesaj gönderen psychoz »

ikea yazdı:zaten videodaki bnm ruhum demio ki onu ölesine gösteridğini herkes biliyor xD
bir git işine saat kaç olmuş okulun yokmu senin halen onumu savunuyorsun git aref abine sana belki öğretir numaralarını ama sana söyleyeyim ne diyeceğini hadi abisi git 6-8 yaş büyü öyle gel diyecektir :)
Kullanıcı avatarı
trouble
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen trouble »

b-k atmaya gerek yok adam bişeyler yaptı ilüzyon veya başka birşey
ve gayet güzel gösteriydi
gerisi hikaye
Kullanıcı avatarı
anilcan112

Okunmamış mesaj gönderen anilcan112 »

Kazanamadı yazık oldu adama :D..................
TELEKİNEZİYİ İLK DEFA DUYUYORUM........... DAHA DÜN AREFİN YAPTIĞI ŞEYİN ASLINI ÖĞRENMEK İÇİN BU SİTEYE GİRDİM ve hayata bakış açım değişti sanırım.......:[/color][/color];&&%&^+........

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön