Psi-Wheel - Başlangıç
Psi Wheel Nasıl Hazırlanır? Psi Wheel Nasıl Yapılır? Psi Wheel Yapılışı
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
Re: Psi-Wheel / Başlangıç
döndüğünü hayal etmeyin demişşin nasıl yapıcaz yani 'şuan kağıt dönüyor' şeklinde tekrar mı edicez yoksa baska şekilde mi.hayal etmeden nasıl yapcaz biri acıklarsa sevinirim
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)
eşe-i vaka um mutlak el kullun mumkin.

- kaptankork
- Yaşadığınız İl: 32 Isparta
bu arada bu gün denedim(ilk deneyişim)konsantre olamadığım için gözlerimi kapatıp video ya çekerek yaptım.dönme yok ama yokuş yukarı atılan topun çıkamayıp geri düşmesini andıran düzenli hareketlenmeler oldu sizce olumlu sonuç mu demek bu
laa shay'a waqi'un moutlaq bale kouloun muoumkine.(söyleyemediniz mi
)

- mcpanpa
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
yarım tur döndü sonra bida dönmedi .)
Mevsimler Gibisin Değişirsin
Ya Beni Üşütürsün Ya Yakarsın
- mcpanpa
- Yaşadığınız İl: 46 Kahramanmaraş
yarum tur zor dönüyo
Mevsimler Gibisin Değişirsin
- Natsu Dragneel
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
İlk yaptığımda 2-3 tur döndü. şu an çok dönmüyor. ama sürekli hareket ediyor. denemeye devam. başkaları yapıyorsa biz de yapabiliriz!
Hayat Güzel..
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
İletiyi çok sonra gördüğüm için kusura bakma.Şimdi sana bu olayı şöyle açıklayayım.Sen beyin gücüyle cismi hareket ettiriyosun.Ellerin vasıtasıyla enerji gönderip beyninle o cisim arasında o enerji ile bağlanmaya çalışıyosun.Düşünceler enerjiye dönüşüp bizden çıkar.Amaç bu düşünceden çıkan enerjiyi cisme yönlendirmektir.İşte bu yüzden ilk başta hayal ile döndürmeye çalışıyoruz.Çünkü şuan beynin ile cisim arasında bir bağlantı kuramazsın.Hayal kurma diyolar çünkü asıl dediğim gibi hayal etmeden cisim hareket eder.İşte benim dediğim o bağlantı ile hareket eder.Ama ilk başta bu bağlantı için hayal lazım.Sen ilerlersen ve bu işi azimle çalışmaya devam edersen ne demek istediğimi anlıyacaksın.Güven bana ilerledikçe dediğimi anlıcaksın :)kaptankork yazdı:döndüğünü hayal etmeyin demişşin nasıl yapıcaz yani 'şuan kağıt dönüyor' şeklinde tekrar mı edicez yoksa baska şekilde mi.hayal etmeden nasıl yapcaz biri acıklarsa sevinirim
- Natsu Dragneel
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Artık 30-40 tur atabiliyorum. aslında bırakmasam döndürmeye devam ederim ama bu kadar dayanabiliyorum :D ilk başta sol elimle döndürebiliyordum. şimdi sol elimle döndürebiliyorum. çalışmayı bırakmayın, ısrarcı olun arkadaşlar. ben biraz fazla yuklendim sanırım basım ağrıyor, enerjim tükendi resmen.
Hayat Güzel..
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
ben psi whelli çeviriyorum fakat uçurmak istiyorum psi whell kagıdını ucurmak için ne kadar ileri düzeye gelmem gerekir ne hızda döndürmem gerekir kagıdı 

- BonnySwan
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 3 Afyonkarahisar
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9VkhatvYmig[/youtube]
Sanırım ileri ki aşamalar için ulaşılması gereken nokta...
Sanırım ileri ki aşamalar için ulaşılması gereken nokta...
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
2. denememde başarılı oldugum bir teknik bilgi için teşekkürler peki bu teknıkten sonra hangı teknıge gecmelıyım ?
-