yorulduğumdamı yapmalıyım ?qUrKaN yazdı::) elbette olur yorulduğunda yapmalısınozina yazdı:ben 3 gündür sabahları 20 dk çalışıyorum bacak kası yaptım bile :D ama bişey dicem harbiden bi süre sonra çok ağrıyo ayaklarım karıncalanıyo dikkatim biraz oraya kayıyo şöyle 10 saniye ara verip evde yürüsem dinlensem olur mu?
CHI ENERGY DOKUNMADAN DOVUS
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: CHI ENERGY DOKUNMADAN DOVUS
En son ozina tarafından 03 Mar, 20:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
pixies forever <3<3
-
Ferdi abi şu judo işi hakkında biraz bilgi versene yaklaşık 3 sene kadar yaptım bi süre sonra rakip bulamayınca kendi sıkılıp bırakmışdım. arada dönsemmi diyorum.gerçekten zihinsel olarakda fiziksel olarakda katkısı büyük oldu.ama bizim hoca chi mi bişe bilmiyor :D yani sanmıyorum. aslında oldukça iyi bi hoca Türkiye şampiyonlukları balkan şampiyonlukları felan filan var
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Judo da chi olmaz ki chi ile ilgilenen dövüş sporu tai-chi'dir.T.KStyle yazdı:Ferdi abi şu judo işi hakkında biraz bilgi versene yaklaşık 3 sene kadar yaptım bi süre sonra rakip bulamayınca kendi sıkılıp bırakmışdım. arada dönsemmi diyorum.gerçekten zihinsel olarakda fiziksel olarakda katkısı büyük oldu.ama bizim hoca chi mi bişe bilmiyor :D yani sanmıyorum. aslında oldukça iyi bi hoca Türkiye şampiyonlukları balkan şampiyonlukları felan filan var
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- qUrKaN
- Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir
evet yorulduğunda yapmalısın mesela 10 dakka alıştırmayı yaptın diyelim ayakların zaten yorulur 5 dakka dinlenip tekrar yapabilirsin sorun olmazozina yazdı:yorulduğumdamı yapmalıyım ? ne demek istedin panpa anlamadım :DqUrKaN yazdı::) elbette olur yorulduğunda yapmalısınozina yazdı:ben 3 gündür sabahları 20 dk çalışıyorum bacak kası yaptım bile :D ama bişey dicem harbiden bi süre sonra çok ağrıyo ayaklarım karıncalanıyo dikkatim biraz oraya kayıyo şöyle 10 saniye ara verip evde yürüsem dinlensem olur mu?
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
"qUrKaN"
-
- Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
kardes ferdi veya bilen biri bi sorum olcak bura uygunmu bilmıorum şu midemzdeki enerjiyi nasil yükseltcez cuvaltcaz düşünce olarakmı yoksa vicut enerjisimi ona göre bişiler yapcamda
-
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Aynen , ferdi abiyi fazla gözünüzde büyütmeyin ; onu hedef olarak alırsanız ona ulaşabilirsiniz.Ama hedefinizi gözünüzde büyütürseniz asla ulaşamazsınız.
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Ferdi abi bu arada süre bitti, yeni teknikler yoldadır inşallah
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
YÜRÜ BE FERDİ ABİ!!!
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
şimdi bu iş sadece korku yüzünden vücuda fazla enerji göndermesiylemi olur güzelmiş siz biraz yardım ederseniz deneyeceğim
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
- serons25
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
şimdi bu iş sadece korku yüzünden vücuda fazla enerji göndermesiylemi olur güzelmiş siz biraz yardım ederseniz deneyeceğim
Bilgi edinmeden, okumadan, araştırmadan, aşırı fazla gitmemek suretiyle düşünün ve kesin bir karara varmayın.
İlim sonsuzdur.
İlim sonsuzdur.
-