Levitasyon [Benim Tekniklerim] Yoğun İstek Üzerine

Aklınıza Takılan
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
Kullanıcı avatarı
JoLe*
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Levitasyon [Benim Tekniklerim] Yoğun İstek Üzerine

Okunmamış mesaj gönderen JoLe* »

beyler ben video koyamıyacagım size söylüyorum ister inanın ister inanmayın bi video koysam millet ben koydum diye ustlenecek .
http://img238.imageshack.us/img238/3977/5485498uq5xq6.gif

fungsclup
Yaşadığınız İl: 33 Mersin

Okunmamış mesaj gönderen fungsclup »

Levitasyon bana kalırsa gerçek değil. :) Ayrıca videoyu başkası üstlenir diye korkuyosan videoda kendi sesinle ismini/nickini falan söyle.Bana kalırsa sen de yapamıyosun ama neyse. :)
Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

belki başka sebeplerden koymak istemiyodur.veya sebep yoktur koymak istemiyodur :D biz bu forumda inanmazsak hiç kimse inanmaz :)
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
ßy_kanser

Okunmamış mesaj gönderen ßy_kanser »

yaşa bak 12 kuzum sen bu işlere annenin karnında mı başladın da bu kadar ilerledin :D :D
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

ciddi ciddi sana inandığımızı mı sanıyosun? bizi kandırmaya çalışınca başın göğe mi erecek. yapamıyorum de olsun bitsin. senden daha yaratıcı bir bahane beklerdim jole :(
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
JoLe*
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen JoLe* »

amk siz inanmıyosanız bu forumu ne bokuma açtınız amk
En son JoLe* tarafından 09 Kas 2011, 13:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
http://img238.imageshack.us/img238/3977/5485498uq5xq6.gif
Kullanıcı avatarı
fotino
Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz

Okunmamış mesaj gönderen fotino »

JoLe* yazdı:amk siz inanmıyosanız bu forumu ne bokuma açtınız amk forumu bırakıyorm
Ay ne kadar üzüldük

Not
Argo kullanma.

“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
Kullanıcı avatarı
**profesyonel**
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen **profesyonel** »

12 yaşında olman beni ilgilendirmez nice insanlar gördüm yetişkin olupta senin yaşındaki çocuktan daha olgun olamayan yapabilirsin yada yapamazsın buda bizi ilgilendirmez yani benim seninle alıp veremediğim de yok sen istediğin tekniği paylaş ama eğer gerçekten doğruysapaylaş doğrumu yanlışmı bilemediğimden dolayı kesin bir şey söyleyemem ama eğer yalan söylüyorsanda özür dilerim diye yaz arkadaşlarımızda bir şey demez zaten onlar inanmadığından dolayı kızmıyor eğer yalansa yeni gelenlerin boşuna vakitlerini boşuna harcamamalarını istiyorlar iki tarafta biraz olgun davransın sonuçta burası her yaşa açık bir site arkadaşımızı dışlamayın hemen yazdığı şeylere saygı duyun.
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
Kullanıcı avatarı
wolfman
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen wolfman »

fotino yazdı:
JoLe* yazdı:amk siz inanmıyosanız bu forumu ne bokuma açtınız amk forumu bırakıyorm
Ay ne kadar üzüldük

Not
Argo kullanma.

ilk olarak fotino ya katıldığımı belirtmek istiyorum.ikincisi ise jole,ben sana yapamıyorsun demiyorum.aksine inanıyorum da.ama psi-wheel yapamadan levitasyon yapıyorum diyorsun ve bu çok çelişliki bir cümle.birkaç hafta önce senden video istememin sebebi yaşın falan değil,buydu.ama sen koymak istemedin ve ben de hiç ısrar etmedim.zaten videoyu napıcam senin levitasyon yaptığını görüpte daha mı gelişicem sadece merak.ve emin ol sen konunun altına bu saçma yorumunu yazmasaydın konu tozlanıp gidecekti.ve zaten 2 haftadır gündemde değildi.çünkü insanların senin video koymanı beklemekten daha önemli işleri var.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

yaşın istersen 8 olsun yapabiliyosan tamam. yalnız insan biraz yaratıcı sallar be abi psi wheelden önce levitasyon ne demek ? dalga mı geçiyosun bizimle? tamam onu da geçtim, bi video koy merak ettik dedik, .koyduğum videoyu çalarlar diyosun . tamam o zaman şöyle yap : foruma giriş yap, anasayfaya gir sağga resmin çıkıyo bide nickin onun da videosunu çek sonra uçur cismini
pixies forever <3<3