Psi pet Hakkında

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi pet Hakkında

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

caryes yazdı:psi pet diye bişe yok kendini kandırma bence.. yaratmak sadece Allah'a mahsustur bunu bilirsen zaten psi pet olmadığını anlarsın..
Neden olmasın olmaması için bi sebep var mı? Hem yaratmıyoruz. Sadece enerjiyle yapıyoruz.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.

Kullanıcı avatarı
Dogukan64
Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Dogukan64 »

Biraz ciddi oldu ama lütfen artistlik olarak algılamayın sadece düşüncelerim...
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

Ustr sana kesinlikle katılmıyorum bence psi pet kesinlikle var.bakın arkadaşlar sizi yaratan allah size yaratma gücü de vermiş olamaz mı. hadi güç vermese bile bizim enerjimizi şekillendirip bi hayvan yaratabilmek mümkündür hatta küçük insanlar bile yaratabilirsiniz ama ben fare yaratmıştım evde kedilerle oynasın diye ama sonra kediler onu yedi ve ne oldu biliyormusunuz? farenin kanı aktı. belki bazılarınız inanmayacaksınız ama faremin kanı aktı işte o andan sonra allahın bize verdiği bu yeteneği kullanmam ve bunu insanlık yararına kullanmamın en doğrusu olacağına karar verdim. psi tanklar psi askerler yaptım. şu an kırlarda terörle mücadele ekibindeler hatta bazıları mor bereli oldu. bikaç tanesi de komando oldu ama onlardan çok bahsetmiycem . zaten askere gitmeyenlerde amcamın kebapçıda part time çalışıyolar eve para getiriyolar allah hepsinden razı olsun geçim sıkıntısı çekiyodum zaten. neyse arkadaşlar . bence psi peti bırakın da siz de benim gibi psi man yapmaya başlayın hep daha uzun yaşıyolar ve enerjinizi göremiyosanız da yapmayın ilk başta yaptıklarımı üstlerine basıp ezdim öldüler. bazılarını da kaybettim hayvanlar açlıktan can çekişe çekişe öldü. ama ne oldu biliyor musunuz. şunu öğrendim:
ister psi hayvan olsun ister hayvan önemli olan hepsinin canlı olması ve ben canlı varlıklara zarar veremem beninşalla sizde akıllı ve mantıklı düşünüp ustr arkadaşımızın aksine, psi petin ve psi insancıkların dünyamıza özellikle de vatanımıza ne kadar hayırlı olacağını anlarsınız .
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina

Dogukan64 yazdı:
caryes yazdı:psi pet diye bişe yok kendini kandırma bence.. yaratmak sadece Allah'a mahsustur bunu bilirsen zaten psi pet olmadığını anlarsın..
Neden olmasın olmaması için bi sebep var mı? Hem yaratmıyoruz. Sadece enerjiyle yapıyoruz.
doğukancığım sen de şu üstteki iletimi okursan gücünün sadece psi petle sınırlı olmadığını anlarsın iyi çalışmalar canım
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ozina

psi pet ve psi manler vardır aksini iddaa edenlerin zekasından şüphe ederim
pixies forever <3<3

TheWatlok
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen TheWatlok »

oh bee sonunda inananlar cevap yazdı :D. Ama genede ozina bir şey sorcam: Sen şaka mı yapıyorsun (yanlış anlama kötü anlamda söylemedim)? Yani gerçekten psi-tank abartı gibi. bu inanmıyorum demek değil. Ama genede biraz zorlamazı mı?
"Pyrokinezi mi, Hidrokinezi mi?" deseler "Telekinezi" derim. Çünkü Terrakinezi daha kolay. Bu yüzden Aerokinezi diyorum ve Biokinezi yapıyorum! :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

ozina yazdı:Ustr sana kesinlikle katılmıyorum bence psi pet kesinlikle var.bakın arkadaşlar sizi yaratan allah size yaratma gücü de vermiş olamaz mı. hadi güç vermese bile bizim enerjimizi şekillendirip bi hayvan yaratabilmek mümkündür hatta küçük insanlar bile yaratabilirsiniz ama ben fare yaratmıştım evde kedilerle oynasın diye ama sonra kediler onu yedi ve ne oldu biliyormusunuz? farenin kanı aktı. belki bazılarınız inanmayacaksınız ama faremin kanı aktı işte o andan sonra allahın bize verdiği bu yeteneği kullanmam ve bunu insanlık yararına kullanmamın en doğrusu olacağına karar verdim. psi tanklar psi askerler yaptım. şu an kırlarda terörle mücadele ekibindeler hatta bazıları mor bereli oldu. bikaç tanesi de komando oldu ama onlardan çok bahsetmiycem . zaten askere gitmeyenlerde amcamın kebapçıda part time çalışıyolar eve para getiriyolar allah hepsinden razı olsun geçim sıkıntısı çekiyodum zaten. neyse arkadaşlar . bence psi peti bırakın da siz de benim gibi psi man yapmaya başlayın hep daha uzun yaşıyolar ve enerjinizi göremiyosanız da yapmayın ilk başta yaptıklarımı üstlerine basıp ezdim öldüler. bazılarını da kaybettim hayvanlar açlıktan can çekişe çekişe öldü. ama ne oldu biliyor musunuz. şunu öğrendim:
ister psi hayvan olsun ister hayvan önemli olan hepsinin canlı olması ve ben canlı varlıklara zarar veremem beninşalla sizde akıllı ve mantıklı düşünüp ustr arkadaşımızın aksine, psi petin ve psi insancıkların dünyamıza özellikle de vatanımıza ne kadar hayırlı olacağını anlarsınız .
Off ozina bu çok ağır oldu :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
ozina

TheWatlok yazdı:oh bee sonunda inananlar cevap yazdı :D. Ama genede ozina bir şey sorcam: Sen şaka mı yapıyorsun (yanlış anlama kötü anlamda söylemedim)? Yani gerçekten psi-tank abartı gibi. bu inanmıyorum demek değil. Ama genede biraz zorlamazı mı?
yok be abi ne abartması sizinlede hiç bişey paylaşılmıyo
pixies forever <3<3
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

ozina yazdı:Ustr sana kesinlikle katılmıyorum bence psi pet kesinlikle var.bakın arkadaşlar sizi yaratan allah size yaratma gücü de vermiş olamaz mı. hadi güç vermese bile bizim enerjimizi şekillendirip bi hayvan yaratabilmek mümkündür hatta küçük insanlar bile yaratabilirsiniz ama ben fare yaratmıştım evde kedilerle oynasın diye ama sonra kediler onu yedi ve ne oldu biliyormusunuz? farenin kanı aktı. belki bazılarınız inanmayacaksınız ama faremin kanı aktı işte o andan sonra allahın bize verdiği bu yeteneği kullanmam ve bunu insanlık yararına kullanmamın en doğrusu olacağına karar verdim. psi tanklar psi askerler yaptım. şu an kırlarda terörle mücadele ekibindeler hatta bazıları mor bereli oldu. bikaç tanesi de komando oldu ama onlardan çok bahsetmiycem . zaten askere gitmeyenlerde amcamın kebapçıda part time çalışıyolar eve para getiriyolar allah hepsinden razı olsun geçim sıkıntısı çekiyodum zaten. neyse arkadaşlar . bence psi peti bırakın da siz de benim gibi psi man yapmaya başlayın hep daha uzun yaşıyolar ve enerjinizi göremiyosanız da yapmayın ilk başta yaptıklarımı üstlerine basıp ezdim öldüler. bazılarını da kaybettim hayvanlar açlıktan can çekişe çekişe öldü. ama ne oldu biliyor musunuz. şunu öğrendim:
Mor Bereli Ne ? Bordo Bereli Olmasın O :)
TheWatlok yazdı:oh bee sonunda inananlar cevap yazdı :D. Ama genede ozina bir şey sorcam: Sen şaka mı yapıyorsun (yanlış anlama kötü anlamda söylemedim)? Yani gerçekten psi-tank abartı gibi. bu inanmıyorum demek değil. Ama genede biraz zorlamazı mı?
Sazan 1 Atladı :D La Adam Kebapçıda Çalışıyo Asker Oldu vs. Diyo .... :D :D Töbe Töbe Sazanlığında Bu Kadara :D
Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

Uchiha Sasuke yazdı:
Mor Bereli Ne ? Bordo Bereli Olmasın O :)
Sazan 1 Atladı :D La Adam Kebapçıda Çalışıyo Asker Oldu vs. Diyo .... :D :D Töbe Töbe Sazanlığında Bu Kadara :D
Sazan lafını açık açık yazıp onun gururunu incitmek istememiştim.Sen acımadan sazan olduğunu söylemişsin.Bİraz kibar bir şekilde kandırıldığını filan söleseydin.Bu biraz ağır oldu.Kalp kırmak yok :)