Telekinezi Hakkında Soru...

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Re: Telekinezi Hakkında Soru...

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

Bilgi sadece sorarak edinilmez. deneyimlerinden bilgiyi çıkarmayı öğrenmen gerekiyor:) hiç bir insanı hiç bir insanla nasıl karşılaştıramazsan taşlarıda karşılaştıramazsın onlarda özeldir ve hepsinin farklı yetenekleri vardır oranları farklıdır ve bunları kişi kullanarak çözer.buda deneyimi anlamlandırmaya geliyor.
ve diğer sorunda senin deneyimlerin etkili olacak seçmende ve anlamanda.ve taşlar sizin zararlı düşüncelerinizi değiştirmez siz çaba göstermedikçe. konsantrasyonun eksikse altndaki nedeni ara derim taş taşımak yerine.taşı taşın yanına koymak için sözüm sonra diğerini nasıl temizliceksin:)
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..

Kullanıcı avatarı
UsTr
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen UsTr »

konsantrasyon geliştirme çalışmaları yapıyorum zaten.Taşı sadece ekstra bi fayda olarak taşımayı düşünüyorum.Taşı taşın üstüne koymaya gelince tabiki en sonunda taşı ılık akan suda temizlemek gerekiyor.Ama taş takarken onu temizlicek taşıda onun yanına takarsan bir nevi sürekli temizlemiş olursun.Tabi en sonda dediğim gibi taşı yıkamak en mantıklısı :D Ve dünkü sorularıma gelince seninde dediin gibi taşların oranları farklıdır.O yüzden konsantre için 1 den fazla taş takmamın bi anlamı yok seçimlerimi daraltmaya çalışıcam.Tekrar teşekküler :D
Kullanıcı avatarı
UsTr

carnim_rama yazdı:maden suyuna koymayı hiç duymadım.taşı başka taşın üstüne koymayıda hiç duymadım.ayrıca her taşa aynı temizleme yönteminin uygulanamıcağı kanısındayım taşın fiziksel yapısını düşünürsek ki bu sözüm fiziksel etkiyle temizlemeler için
Ben bu labradorit taşının temizleme yöntemi kafaya taktım ve çözmeye karar verdim ve kısa bi araştırma yaparak labradorit taşının yükleme yönteminin,temizleme yöntemi deil yükleme yönteminin maden suyu ile yapılabileceğine inandım.Ve bunu sizinle paylaşmak istedim.LAbradorit taşını bilindiği gibi konsantrasyon taşıdır ve yüklemek için yaklaşık 3-4 saat maden suyunda bekletilmesi gerektiği okudum.Ve biraz garip geldi.Ve vikipediada labradorit taşının yükleme yöntemi ile ilgili bilgi bulamayınca bende maden suyuyla ilgili bilgi arayışına girdim ve bunu sizinle paylaşmak istedim.Aşağıdaki linkin son paragrafını okursanız labradorit taşı ile maden suyu arasındaki bağlantıyı benim gibi anlayabileceğinizi umuyorum.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Maden_suyu
Kullanıcı avatarı
UsTr

Birde bir sorum daha var.Taşların yükleme yöntemleri genellikle hepsinde farklı farklı.Tuzlu suya koyma,gece kuvars taşının yanına koyma gibi yöntemler var.Bide güneşte 1 saat bekletme yöntemi var.Taşın tekrar pozitif enerji ile yüklenemsi için olduğu söyleniyor.Ben güneşte 1 saat bekletmek yerine taşı bir ametistin yanına koysam aynı işlevi görür mü ? Çünkü sonuçta ametist sürekli pozitif enerji yayan ve negatif enerileri arındıran bi taş.Birde tuzlu suda bekletilcekse eğer deniz tuzu kullanılmasında fayda olduğu söyleniyor.Deniz tuzunu nerde bulabileceğimi sorcaktım.Şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
carnim_rama
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen carnim_rama »

UsTr yazdı:Birde bir sorum daha var.Taşların yükleme yöntemleri genellikle hepsinde farklı farklı.Tuzlu suya koyma,gece kuvars taşının yanına koyma gibi yöntemler var.Bide güneşte 1 saat bekletme yöntemi var.Taşın tekrar pozitif enerji ile yüklenemsi için olduğu söyleniyor.Ben güneşte 1 saat bekletmek yerine taşı bir ametistin yanına koysam aynı işlevi görür mü ? Çünkü sonuçta ametist sürekli pozitif enerji yayan ve negatif enerileri arındıran bi taş.Birde tuzlu suda bekletilcekse eğer deniz tuzu kullanılmasında fayda olduğu söyleniyor.Deniz tuzunu nerde bulabileceğimi sorcaktım.Şimdiden teşekkürler.

bence bunu engin bilgileriyle taşlar ve enerjiler grubu açan arkadaşa sormalısınız:) ben enerjisel yöntemlerle temizliyorum fiziksel yöntem olarakta sadece suda bekletirim.
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..