öncelikle multi çok güzel bu kdar güçlü olduğuna gerçekten sevindim inş. ilerde bizde senin gibi güçleniriz ddemmahum çakralarını nasıl açtın hangi yöntemle lütfen bize de yardımcı ol dostum kısaca bi anlatsan yeter
****Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir .
***Başarı tatlıdır ama çoğu zaman ter kokar .
kardeş 7 tane çakra vardır..bunların yeri ve rengi multi'nin açtığı konuda var..çakraları en alttan başlayarak düşünmeye başladım..hepsinin yavaş yavaş döndüğünü ve sonra hızlandığını ve patlayıp vücuduma yayıldığını hissettim..ama öyle kısa sürede yapmadım bunları..bütün çakralarımı açmam 2-2.5 saat sürdü..
Çakralardaki her enerji noktasını tıkayan sebepler vardır, kimisini yalanlar, kimizini hüzünler, kimizini dünyalık taktığınız şeyler, kimisizi öfkeleriniz, kimisini korkularınız, hepsini hatırlayamıyorum.
Meditasyon moduna geçerek, el hareketlerinide gerçekleştirerek, her noktayı kapayan şey ne ise onunla yüzleşeceksin. Etkisinden kurtulacaksın. Bunun yolu kısa ve özetle budur... Tamamını arayarak bulabilirsin.
Hatalarım doğrularımı götürmüyor, doğrularımı arttırıyor!
Peki senin hataların ne yapıyor?
hakkımda yorumlarınız için çok sağolun arkadaşlar...o sizin dürüstlüğünüz...arkadaşım videoda hile yoktur...zaten bu videonun hileyle çekilme ihtimali yoktur herşey kapak gibi görünüyo .