Lucid Dreaming İle ilgili Sorularınız

Moderatör: ozzzyyy

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Lucid Dreaming İle ilgili Sorularınız

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Ama istediğin gibi bir ortam kurup uyanana kadar istediğin gibi eğlenmekte lucid rüyanın insan psikolojisine en yararlı özelliklerindendir. Onun için nasıl kullandığın sana kalmış.

Kullanıcı avatarı
soriano97
Yaşadığınız İl: 31 Hatay

Okunmamış mesaj gönderen soriano97 »

Başka bir konuda duymuştum.Bazıları için bağımlılık yapabilirmiş.Duyduğumda gülmüştüm.İlk lucidden sonra bi baktım gün ortasında uyumaya çalışıyorum.Dur dedim tadında bırakalım lucidi :)
''Eğer bir şeyi zorla elinizde tuttuğunuzu düşünüyorsanız,ulaşmak istediğiniz şeyi engellediğini görüyorsanız,o zaman onu özgür bırakmalısınız...''

Konfüçyus
Kullanıcı avatarı
Maximum
Yaşadığınız İl: 35 İzmir
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım

Okunmamış mesaj gönderen Maximum »

Anlatmak istediğim o değildi yani lucid rüyada sadece rüya mı var yoksa normal uyku gibi, önce yatarsın sonra uyursun sonra çeşitli evrelere girersin ve sonrada rüya gibi mi yoksa direk rüyaya mı giriyorsun
Kullanıcı avatarı
Waltor

Okunmamış mesaj gönderen Waltor »

Ben bir keresinde yaptım ama pek gerçekçi bir rüya değildi. Zevkini alamadım zaten. Neyse dün gece 3 civarında acayip gerçekçi bir rüya gördüm. Ve luciddi. Karşımda babam vardı ve televizyon izliyorduk. Yere vurdum ayağımla zıpladım baya gerçekçi ama rüya olduğunu biliyorum nedense. Babam bir anda başka birine dönüşütü elinde bıçak yaklaşmaya başladı. Bende rüya olduğunun farkındayım tabii. Artislik yapayım dedim(sanki başkası görecek ne alakaysa bilinçaltımdaki kişiye artistlik yapasım geldi. :D). Arkadaki koltuğa emin bir şekilde baktım ve kalktığını düşündüm,istedim ve bir yandan şşt! sen kalk ve şu adamın başına vur! dedim. Ama olmadı. Rüya olduğundan eminim ama ne denedimse olmadı bir türlü. En son pencereye koştum atlayıp uçmak için. Ama yere çakıldım :D Ve yine çok gariptir ki uyandığımda uyku felci geçirmedim! Rüya olduğunun farkına vardığımda rüya kıytırık olsa bile bazen 1 dakikaya kadar bile uyku felci geçirirdim. Neden yapamıyorum? Bu arada ben gerçekte rüyada olup olmadığımı anlamak için bu tür fantastik şeyler yapmaya çalışırım. Mesela yastığı havaya kaldırmak gibi. Eğer kalkmazsa rüya değilmiş derim. Ama o rüyada çok kez denememe rağmen kaldıramadığım halde yine rüya olduğuna emindim. O derece luciddeydim. Neyse neden olmadı?(çok uzattım "geçen lucid yaptım ama olmadı desem" yeterdi herhalde :D)
progamer1
Yeni Kullanıcı
Yeni Kullanıcı
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak

Okunmamış mesaj gönderen progamer1 »

merhabalar ben lucid rüya ansiklopedisi konusundaki Beyaz oda tekniğini deniyorum ama sayı sayarken beyaz odayı kafamda canlandıramıyorum acaba yardım edebilecek biri varmı

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

progamer1 yazdı:merhabalar ben lucid rüya ansiklopedisi konusundaki Beyaz oda tekniğini deniyorum ama sayı sayarken beyaz odayı kafamda canlandıramıyorum acaba yardım edebilecek biri varmı
Nefes tekniği uykuya daha rahat dalmanız için. Eğer uyku probleminiz yoksa nefes tekniğini uygulamanız şart değil.
Uchiha Sasuke

Okunmamış mesaj gönderen Uchiha Sasuke »

Abi Lucid De Ben Tekniğimi Seçtim Senin Önerdiğin Teknik. Zaten Bende En Çok Onu Beğendim Alarm'ı. Ama Alarm Çalınca Gözümde Ağırlık Olsa Bile Hemen Açıyorum Bantlasam Mı Ki Gözümü ? :)
Birde Lucid e Çıktık Diyelim Hissettik Bedenimizi Felan Sonra Her İstediğimiz Yapabilecek Miyiz Yani Yapıcazda Herhangi Bir Seviyesi Varmı Mesela Telekinezide Psi Wheel i Başlangıç Olarak Görüyorlarya Onun Gibi.
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

Evet seviyesi var en son seviye hatıaladığıma göre rüyadan uyansan bile tekrar uyuduğunda devam ettirmek di heralde :D
İMZA
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

lucid rüya ile başkasının rüyasına girilebilirmi kendimize telkin verip şartlandırarak ?
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

bide msa o devam etirme bende oldu ama öle kendi isteğimle deil uyandım geri yattın :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)