Kafam karıştı :D Nasıl 5 kere bıraktı :DUsTr yazdı:Benim ayda 5 kere sigarayı bırakan arkadaşım var.Her ay en az 5 kere sigarayı bırakır. :)Msa yazdı:Tmm :D Aferin bırak içme öle içipte napıcan olum hem sana hem cebe zarar. :DUchiha Sasuke yazdı:
olm 7 tane var la bitiriyim onları bırakcam :D
Off Off
Moderatör: Sai
Forum kuralları
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
- Msa
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
- İletişim:
Re: Off Off
İMZA
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Tmm :D Aferin bırak içme öle içipte napıcan olum hem sana hem cebe zarar. :D [/b][/quote]
Benim ayda 5 kere sigarayı bırakan arkadaşım var.Her ay en az 5 kere sigarayı bırakır. :)[/quote]
Kafam karıştı :D Nasıl 5 kere bıraktı :D [/quote]
Yani demek istiyorum ki lisede ergen olan bir sigara tiryakisi 1000 kere bırakmaya yemin eder.Sonra tekrar başlar.Bir türlü bırakamaz.Bırakmaya karar verir 2 gün sonra arkadaş ortamında başlar.Bırakmaya karar verir yine başlar.Böyle böyle bir türlü bırakamaz.İşte benim arkadaşımda her ay yaklaşık 5 kere bırakma kararı alıyor.Ve her seferinde 2-3 gün sonra tekrar başlıyor.Bu yüzden sigarayı bırak filan diye boşuna mesaj yazıp ellerinizi yormayın bence. :)
Benim ayda 5 kere sigarayı bırakan arkadaşım var.Her ay en az 5 kere sigarayı bırakır. :)[/quote]
Kafam karıştı :D Nasıl 5 kere bıraktı :D [/quote]
Yani demek istiyorum ki lisede ergen olan bir sigara tiryakisi 1000 kere bırakmaya yemin eder.Sonra tekrar başlar.Bir türlü bırakamaz.Bırakmaya karar verir 2 gün sonra arkadaş ortamında başlar.Bırakmaya karar verir yine başlar.Böyle böyle bir türlü bırakamaz.İşte benim arkadaşımda her ay yaklaşık 5 kere bırakma kararı alıyor.Ve her seferinde 2-3 gün sonra tekrar başlıyor.Bu yüzden sigarayı bırak filan diye boşuna mesaj yazıp ellerinizi yormayın bence. :)
- Msa
- İletişim:
He anladım :D :UsTr yazdı:
İMZA
Yok Abi Ya İçtim Bi Yarısında Attım Geri Kalanları Kırdım Attım.Ben Kendime Hakimim :) Hakimsen Niye İçiyon Diceniz Orası Ayrı Bir Sorun :)
- Msa
- İletişim:
- Msa
- İletişim:
- UsTr
İşte ayrı sorun değil aslında sorunun tamamı o.Ama dediğim gibi bu yaşlarda zaten bırakamazsın çok zor.İlerde belki bırakabilirsin. :)Uchiha Sasuke yazdı:Yok Abi Ya İçtim Bi Yarısında Attım Geri Kalanları Kırdım Attım.Ben Kendime Hakimim :) Hakimsen Niye İçiyon Diceniz Orası Ayrı Bir Sorun :)
Keş Değilim Ki Bırakayım Konuyu Tamamen Yanlış Bir Çerçevede Anladınız :DUsTr yazdı:İşte ayrı sorun değil aslında sorunun tamamı o.Ama dediğim gibi bu yaşlarda zaten bırakamazsın çok zor.İlerde belki bırakabilirsin. :)Uchiha Sasuke yazdı:Yok Abi Ya İçtim Bi Yarısında Attım Geri Kalanları Kırdım Attım.Ben Kendime Hakimim :) Hakimsen Niye İçiyon Diceniz Orası Ayrı Bir Sorun :)
- UsTr
Sigara içen keş de olur.Öyle bir illetdir o. :)Uchiha Sasuke yazdı:Keş Değilim Ki Bırakayım Konuyu Tamamen Yanlış Bir Çerçevede Anladınız :DUsTr yazdı:İşte ayrı sorun değil aslında sorunun tamamı o.Ama dediğim gibi bu yaşlarda zaten bırakamazsın çok zor.İlerde belki bırakabilirsin. :)Uchiha Sasuke yazdı:Yok Abi Ya İçtim Bi Yarısında Attım Geri Kalanları Kırdım Attım.Ben Kendime Hakimim :) Hakimsen Niye İçiyon Diceniz Orası Ayrı Bir Sorun :)
- Msa
- İletişim: