Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
Moderatör: fenomen
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
Re: Şifa Ve Enerji Çalışması ( Reiki)
bende Yorgunluk Vardı Birkaç Ton Varmış Gibi Hissediyordum Üstümde O Da Depresyondan Kaynaklıymış :(
- carnim_rama
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Sana psikologa git demistim. Bide yaniliyordum oylemi:)Uchiha Sasuke yazdı:bende Yorgunluk Vardı Birkaç Ton Varmış Gibi Hissediyordum Üstümde O Da Depresyondan Kaynaklıymış :(
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- carnim_rama
Sifa calismasi dundu. Ve bitii gec kaldiniz. :) depresyon icin kisinin cabasi gerektigine inaniyorum. Baskalarinin cabasina bagli duzelme olucagina inanmiyorumUchiha Sasuke yazdı:Carnim_rama Konusunu Açmayaydım İyiydi :D
Şey Ben Rehberlik Servisine Gidiyorumda Depresyon İçin Birşeyler Yapılıyor Mu Turab ?
Bende Depresyon Varmış Düzelmezse Ki Birşey Yaptıkları Yok Düzelmem İçin İlaca Başlayacakmışımda. ??
Anlatsanda anlamam sanırım sen şehirli ben köylüyüm Ölmeden girdim toprağa ölüyüm ibretlik bir öyküyüm Gözümü deldi nur körüm bu dünyaya bil bu dünya kaynana İyilik etmez hayrına ..
- turab
- Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Erkek
carnim_rama yazdı:Sifa calismasi dundu. Ve bitii gec kaldiniz. :) depresyon icin kisinin cabasi gerektigine inaniyorum. Baskalarinin cabasina bagli duzelme olucagina inanmiyorumUchiha Sasuke yazdı:Carnim_rama Konusunu Açmayaydım İyiydi :D
Şey Ben Rehberlik Servisine Gidiyorumda Depresyon İçin Birşeyler Yapılıyor Mu Turab ?
Bende Depresyon Varmış Düzelmezse Ki Birşey Yaptıkları Yok Düzelmem İçin İlaca Başlayacakmışımda. ??
Evet neden yaramasın. Özelden gelirsen yardımcı olmaya çalışırım .
uubam.com
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Haklıymışsın :D Yardımı Olmaz Mı Ben Depresyonu Yenmeye Çalışırken ? Birde Resmi Kurummuş Gibi Konuştun Heran Elinizde Değil Mi Enerji İlla Belirli Saatleri Mi Oluyor Ki ?carnim_rama yazdı:Sana psikologa git demistim. Bide yaniliyordum oylemi:)Uchiha Sasuke yazdı:bende Yorgunluk Vardı Birkaç Ton Varmış Gibi Hissediyordum Üstümde O Da Depresyondan Kaynaklıymış :(
Annem Gitmiş Okulun Rehberlik Psikolog Birşeyine Söylemiş Her Hefta Cuma Günü Gidiyorum.En Kötüsü Dersten Yırtıyorum Ama Yardımı Olur Mu Bilemiyicem.
Gelsem Ne Olcak Ki ? Carnim'den İzinsiz Yapmıyorsun Oda İzin Vermez Zaten :Dturab yazdı: Evet neden yaramasın. Özelden gelirsen yardımcı olmaya çalışırım .
- carnim_rama
Bu calisma icin belli bir gun vardi. Yazdigin calismanin gunu gecti kastim bu. Ve reiki ve diger enerjiler butun sorunlari ve kafana taktiklarini su yuzune cikardigi icin altindan kalkamazsan senin icin yarari degil zarari olur. Reikinin prensibi budur sorunlari su yuzune cikarir ard arda.yani hepsi birden suanki durumunun ustune eklenirUchiha Sasuke yazdı:Haklıymışsın :D Yardımı Olmaz Mı Ben Depresyonu Yenmeye Çalışırken ? Birde Resmi Kurummuş Gibi Konuştun Heran Elinizde Değil Mi Enerji İlla Belirli Saatleri Mi Oluyor Ki ?carnim_rama yazdı:Sana psikologa git demistim. Bide yaniliyordum oylemi:)Uchiha Sasuke yazdı:bende Yorgunluk Vardı Birkaç Ton Varmış Gibi Hissediyordum Üstümde O Da Depresyondan Kaynaklıymış :(
Annem Gitmiş Okulun Rehberlik Psikolog Birşeyine Söylemiş Her Hefta Cuma Günü Gidiyorum.En Kötüsü Dersten Yırtıyorum Ama Yardımı Olur Mu Bilemiyicem.
Zaten Unuttuğum Düşünmediğim Şeyleri Sorup Duruyor Kaldırabilirim Sanırım.
- carnim_rama
Tavsiyemi dinlememi oneririm. Ilerleme yerine gerileme kaydetme ihtimalin buyuk. Butun sorunlar birden gelecek cunku. Senin bunlari tek tek kesfetmen daha hayirli. Kisisel gelisimdede kendini kesfetmis olursunUchiha Sasuke yazdı:Zaten Unuttuğum Düşünmediğim Şeyleri Sorup Duruyor Kaldırabilirim Sanırım.
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
- Cinsiyetiniz: Erkek
Uchiha depresyondan çıkman için rehberliğe veya psikoloğa ihtiyacım yok.Özelden gel ne derdin varsa söyle konuşan insan depresyondan çıkar zaten.Daha önce de birkaç kere böyle olmadın mı zaten ? Nerelerden döndün.Depresyon kelimesi olayı biraz abartıyor o kesin.Kısa tabiri ise kafana çok takıyorsun hepsi bu. :)
-