Yeteneke Sizsiniz Türkiye "Enis Talas"

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
weaz
Yaşadığınız İl: 41 Kocaeli
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Yeteneke Sizsiniz Türkiye "Enis Talas"

Okunmamış mesaj gönderen weaz »

Bence orada astral'a değil hipnoza soktu kadını.
Bana weaz_Weaz@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sorularınızı cevaplıyabildiğim kadar cevaplayacağım.
İyi Günler.

Psik0z
Yaşadığınız İl: 16 Bursa

Okunmamış mesaj gönderen Psik0z »

weaz yazdı:Bence orada astral'a değil hipnoza soktu kadını.
transa soktu. telkin yoluyla kartı söylettirdi. ama çok güzel sundu gerçekten. tebrik ederim kendisini. enis abi ozzynin de dediği gibi gündüz kuşağı kadın programlarına çıkmamalı. gerçekten kaliteyi çok aşağıya indiriyor. ben şahsen internette dolaşırken seda sayan programında enis abiyi gördüm ve izleme gereği dahi duymadım. seda sayan sonuçta ne çıkarabilir ki dedim kendi kendime. çıkıyorsa da otoriter bir programla çıkması lazım diye düşünüyorum. ve yaptığı şeyler hileyle yapılan şeyler değil. hile demeyin çünkü çok başka anlamlara çıkıyor. mentalizm zaten bir aldatma sanatı, illa bir çözümü var yani. aldatmayla hile aynı şey değil. bu arada çözümlerini bulmak için gösteriyi dikkatli izlerseniz rahatlıkla anlayabilirsiniz diye düşünüyorum. iki numaranın da nasıl yapıldığını izleyerek buldum. ilk tur olduğu için anlaşılması çok zor şeyler yapmadı sanırım.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

Kızı ne transa soktu, nede kıza telkin verdi. O gösteri zihin manipülasyonu içermiyordu, içerseydi fark ederdim. Ben o astral gösterisinde kullanılan tekniği biliyorum ve bir benzerini kendim için hazırlayacağım.
Ve evet psikoz un dediği gibi ilk turda diğer tv şovlarında yaptığı gösterileri yaptı. Hepsini daha önceden izlemiştim. Eminim diğer turlarda dudak uçuklatan şeylerle karşı karşıya geleceğiz.
Kullanıcı avatarı
Msa
İletişim:

Okunmamış mesaj gönderen Msa »

knkemrah64 yazdı:bana da verirmisin facesini
Tabi veririm ö.m atıyorum :D
İMZA
Psik0z

ozzzyyy yazdı:Kızı ne transa soktu, nede kıza telkin verdi. O gösteri zihin manipülasyonu içermiyordu, içerseydi fark ederdim. Ben o astral gösterisinde kullanılan tekniği biliyorum ve bir benzerini kendim için hazırlayacağım.
Ve evet psikoz un dediği gibi ilk turda diğer tv şovlarında yaptığı gösterileri yaptı. Hepsini daha önceden izlemiştim. Eminim diğer turlarda dudak uçuklatan şeylerle karşı karşıya geleceğiz.
aynısını manipüleyle ve telkin yoluyla yapabiliyorum. ve böylesi daha kolay. neden zor yolu seçsin ki ?

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Sen manipüle ve telkinle 10 kişiden 5 ine ancak uygularsın bunu ve bu gösteriyi 2.defa izleyen zihin manipülasyonu yaptığını anlar. Ancak Enis Talas sahne gösterisi yapıyor ve 10 kişiden 10 unu da doğru tercihe ulaştırmak zorunda. Sahne insanları risk almaz risk alsa bile ceplerinde 2. bir kozları vardır.
İnsanları yönlendiremediğinde ve onlar yanlış şeyi söylediğinde sen ne yapıyorsun? Hiç yanılmıyorum gibi birşey söyleyeceğini sanmıyorum çünkü öyle bir ihtimal yok...
Bu arada gösteride kullanılan tekniği biliyorum yani yönlendirme yok, rahat olun. :))
Psik0z

ozzzyyy yazdı:Sen manipüle ve telkinle 10 kişiden 5 ine ancak uygularsın bunu ve bu gösteriyi 2.defa izleyen zihin manipülasyonu yaptığını anlar. Ancak Enis Talas sahne gösterisi yapıyor ve 10 kişiden 10 unu da doğru tercihe ulaştırmak zorunda. Sahne insanları risk almaz risk alsa bile ceplerinde 2. bir kozları vardır.
İnsanları yönlendiremediğinde ve onlar yanlış şeyi söylediğinde sen ne yapıyorsun? Hiç yanılmıyorum gibi birşey söyleyeceğini sanmıyorum çünkü öyle bir ihtimal yok...
Bu arada gösteride kullanılan tekniği biliyorum yani yönlendirme yok, rahat olun. :))
-varsaydığın kuramlara dayanarak devam ediyorum.- dediğin gibi sahne gösterisindeyiz. ve yine dediğin gibi manipüleyle 10 kişiden 5 ini etkileyebiliyorum. ve senin dediğin teknikle sen 10 kişiden 10 unu etkileyebiliyorsun. sahneye çıktık. ikimiz de ayrı sahnelerdeyiz. şimdi şöyle diyelim. 10 kişiden 5 inde yanılıyorum ve sahneye 10 kişi çıkartmıyorum değil mi ? sende 10 kişiden hiç birinde yanılmıyorsun ve sahneye yine bir kişi çıkartıyosun. 1 kişiyle gösteriyi sunuyorum ve bu tutmazsa b planım var. -mesela enis talas'ın kişisel mektup dediği b planı olabilir.- bu durumda senin gösteriyi başarıyla tamamlaman %150 oldu. benim ise %100 oldu. yani her iki yolla da kesin sonuç alınabilir. tartışamaya değmez :) ve elbette ki insanları yönlendirmede yanılabiliyorum.-yeni yetme olduğumdandır ^^.- tabii ki b planım hazırda bekliyor bu durumlarda. işin içinden biraz pratiklikle kolayca çıkılabilinir diye düşünüyorum :)

ayrıca sakın yanlış anlaşılmasın, bu iletilerde Enis abinin yaptığını küçümseme gibi bir şey söz konusu değildir.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

psikoz ben seni çok net anlıyorum, zaten bende yönlendirme tekniklerini çok sıklıkla kullanıyorum. Ama sahnede gösteri yapmak 2-3 arkadaşını eğlendirmeye benzemiyor onu kastediyorum. Ben sadece bu gösterinin nasıl yapıldığını bildiğimden sizin yanlış çözümlemeye vardığınızı söylemek istedim. Eğer dikkatli izlediysen gösteride ne subliminal mesaj, ne dil manipülasyonu nede herhangi bir yönlendirme tekniği vardı. Zaten fark etmişsindir amacım tartışma yaratmak değil. Hazır bu işle ilgilenen kişiler var bari doğru bilgilendireyim dedim. :))
Bu arada yönlendirmede yanılabilmen yeni yetme olmanla alakalı değil. Yeri geldiğinde Derren Brown bile yanılabiliyor. Yönlendirmede hep risk vardır ama bu riski en aza çekmek kişinin elindedir. Tecrübe herşeyin anahtarıdır...
Psik0z

ben 2-3 arkadaşlarımı eğlendirmeyle uğraşmıyorum. hatta sana şöyle diyeyim. bu tür şeyleri sadece samimi arkadaşlarım üzerinde onlara fark ettirmeden deniyorum. ha şimdi diyebilirsin "madem o kadar yapabiliyosun neden arkadaşlarına sergilemiyosun?" diye ama ben okul ve bu yaşlarda ki arkadaş ortamında bu tarz şeyleri sergilersem otoritemin sarsılacağına inanıyorum. bulunduğum bölgede de insanlar farklı şeylere pek pozitif bakıyor denilemez zaten.

her neyse geçeyim bunları. "Eğer dikkatli izlediysen gösteride ne subliminal mesaj, ne dil manipülasyonu nede herhangi bir yönlendirme tekniği vardı." demişsin. sadece bi resim gösteriyorum. artık dikkatli izleyip izlemediğimi burdan anlarsın :)
http://e1212.hizliresim.com/14/4/gld75.jpg
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

psikoz gözünü seviyim yapma ya. Bu el hareketinin içinde "karo 4" ün nerede saklı olduğunu bize gösterir misin? Yalnız fotoğraftaki gibi yan açıdan değil kızın görüş açısına göre göster(fotoğraftaki açıyla biraz zorlamayla o mesajın verildiğini söyleyebilirsin). Kızın görüş açısına göre 3 parmak birleşmiş, 2 parmakta havada duruyor. Karo 4 nereden çıkıyor? :D
Bu arada aynı gösteriyi Seda Sayan'ın programında da sunmuştu ve kadın hep boşluğa bakarak söyledi kartları.
Bu da linki: http://tvarsivi.com/?y=22&z=2012-10-29%2012:30:00

“Sizden Gelenler” sayfasına dön