Bencede biri ilgilensin bu ....Neyse kendince takıl sen çocuk.. :))PsiQit yazdı:Admin ilgilenir misin şu çocukla.!!
21 Aralık... Fikirleri Alalım
Forum kuralları
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
* Forum içeriğini diğer forumlarda paylaşmak
* Forumda alınan kararları diğer forumlarda açıklamak
* Forumlara ait özel kuralları ihlal etmek
* Forumlardan diğer alanlara alıntı ve kopya yapmak
Kesinlikle yasaktır. Kural ihlali tespit edildiğinde uyarılmaksızın üyelik silinecektir.
- ChaTLacK
- Yaşadığınız İl: 44 Malatya
Re: 21 Aralık... Fikirleri Alalım
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
-
- Yaşadığınız İl: 16 Bursa
ben geleceği düşünmem. nasıl olsa gelecek..UsTr yazdı:Olmayan olay için uzmanlık olmaz.21 aralık günü hiçbirşey olmayacak.Olur mu ? Geleceği bilemeyiz belki olur.Ama bu yazılanlar harfi harfine tutacak diye birşey yok.Her gün birşeyler oluyor.Hergün sıradışı olaylar olma ihtimali var.Bir olayın ne zaman olacağını bilemeyiz.Yani teori filan aslında hikaye.Birşey olursa diye millet "şimdiden söyleyeyim de sonra haklı çıkayım " diye düşünüyor ve aklına ne gelirse söylüyor.O gün sıradan bir gün mü olur yoksa anormal bir gün mü olur bilinmez ama sıradışı olaylar sadece 21 aralık gibi saçma bir tarihle zaten sınırlanamaz.Yarın olmayacağını bilen var mı ? 22 aralık ? 3 haziran 2015 ? 1 saat sonra ? 1 dk sonra ? Hiçbirinede kesinlikle olur yada olamaz denemez zaten.Bu yüzden birşey olacağı varsa zaten tarihini belirlemeden kimsenin ruhu duymadan aniden olur.Bu zamana kadarda hep öyle oldu zaten.Bu yüzden bırakın geleceği anı yaşayın.Çok sevdiğim bir laf vardır.Her saniyeni sonsuz yaşamın varmış gibi yaşarken her gününü son gününmüş gibi yaşa. :)
bu daha güzel :D
- ChaTLacK
Ya UsTr bazen filozof gibi konusuon valla :D
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- krebk
- Yaşadığınız İl: 33 Mersin
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
Cidden ya UsTr ile tanışlığımız yok ama çok iyi bir abi ve önder o ve yazıları olmasa belki bi çok şeyin farkına varmazdım..
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
benden duymuş olmayın ama Ustr ünlü bi telekinetik ;)
pixies forever <3<3
- UsTr
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Balık Burcu: 20 Şubat-20 Mart
Birincisi ben ünlü bir telekinetik değilim.İkincisi sadece kafamdan geçenleri yazıyorum.Hepinize teşekkür ederim iyi yorumlarınız için.Ozina ya AYRI teşekkür ederim.( o anladı ). :)
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
anladım kanka anladım As:Dfe.:DUsTr yazdı:Birincisi ben ünlü bir telekinetik değilim.İkincisi sadece kafamdan geçenleri yazıyorum.Hepinize teşekkür ederim iyi yorumlarınız için.Ozina ya AYRI teşekkür ederim.( o anladı ). :)
pixies forever <3<3
-
- Yaşadığınız İl: 14 Bolu
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Ya bide şu var arkadaşlar. 21 aralıkmış. Sanki bizim 5 dakika sonrasına garantimiz varmış gibi...
BATERİ ÇALARAK DA MEDİTASYON YAPILABİLECEĞİNE İNANIRIM 

- ChaTLacK
Onu bi de anlatabilsek :|Electro Matt yazdı:Ya bide şu var arkadaşlar. 21 aralıkmış. Sanki bizim 5 dakika sonrasına garantimiz varmış gibi...
ALBERT EINSTEIN
ALBERT EINSTEIN
- knkemrah64
- Yaşadığınız İl: 64 Uşak
Fikirim şu.
Allahtan başka ilah yoktur.
Kuran-ı Kerim'de diyorki
Cehennemi ALLAH'tan başkası bilemez.
Zaten az kaldı göreceğiz.
Allahtan başka ilah yoktur.
Kuran-ı Kerim'de diyorki
Cehennemi ALLAH'tan başkası bilemez.
Zaten az kaldı göreceğiz.
Plus Graphic Designer-
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64
İletişim : emrahhorsunlu@hotmail.com -www.cyber-warrior.org/P.S.D - www.facebook.com/horasan64