DEEP WEB ? (Derin internet)
Moderatörler: Medya-Tanıtım, Medya - Tanıtım Yönetici
- EmRe67
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: DEEP WEB ? (Derin internet)
Ama sizin yani tecrübeli olmadan girmeyi önermem çoğunun sonu eziyetli ölüm olabiliyor girdiğinizde hemen ip adresiniz değişseniz bile alınıyor herşeyiniz ortaya çıkıyor öyle güçlü devlet ... Ben çok yere girip çıktım deeb webde en alt kademelere kadar gittiğimde oldu ama sonra bıraktım . yani gerek çin işkencesi ve diğer işkencelerden beter işkenceler yapılıyor parayla katil tutuluyor vb vb vb herşey AMA YARARIDA NE İSTERSENİZ VARA DEEB WEBDE SANAL OLSUN REAL OLSUN HERŞEY KISACASI DEEB WEB HERŞEY İSTEDİĞİNİZ HERŞEYİ BULABİLİR YAPABİLİRSİNİZ. AMA SONUÇLARINIDA KATLANABİLİRSİNİZ. SİZİN NİYETİNİZE BAKIYORLAR SONRADA KEYİFLERİNE GÖRE SİZİ ÖLDÜRÜYORLAR.
http://i.imgur.com/M8JNn.gif?1
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Deep Web Türkiye'de sık kullanılmadığı için ölüm gibi bir olay ile karşılaşmazsınız.Fakat ben 13 yaşında iken Tor tarayıcı ile girdim,bir kaç gün boyunca gördüklerim aklımdan gitmedi.Para karşılığı evsiz insanlar üzerinde deney yapan laboratuvarlar bile vardı.İnternet aleminin 5.Seviyesi olarak anılır.Siz birde 6.Seviyeyi düşünün.6.Seviyede örgüt belgeleri,örgütlere adam toplamaya kadar pis şeyler var.Devlet başkanlarına yapılan suikast girişimleri dahi... :)
- HokusPokus
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
İp adresi değiştirerek gireriz bizde :P nedir bana versene bi siteyi.
- Wish
- Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs
- Cinsiyetiniz: Kadın
Deep web oldukça tehlikeli. Eğer girerseniz sizin üzerinize kolayca suç atabilirler.
Yeni Üye 

- Dogukan64
- Yaşadığınız İl: 27 Gaziantep
- Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Ya deep webin dez avantaji google gibi bi arama yeri yok sitelere girerken neyle ilgili bi site oldugunu bilmiyosun. Mesela ausdwjgbtufjt285926.onion gibi sacma sapan seyler oluyo. Onun icin girdiginiz site tehlikeli de olabilir. Ben bi kac kere girdim. Birinde coxuk p.lari cikti. Digerinde felcli bi kadin var kamera koymuslar 24 saat canli cekim yapiyo kadin habire kameraya bakiyo bir digerinde de adam kesme iskence videolari vardi hic denemeyin boa verin duyduguma gore buyuculer ve kiralik katiller de mevcutmus.
I don't care what would you want to do or what's your aim; If I know just one thing, do it right know.
-
- Yeni Kullanıcı
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
kardeşlerim o kadarda korkunç bir yer değil. eğer herhangi biri ile iletişim kurmazsanız hiç kimse size bir şey yapamaz. korkutmasın kimse kimseyi!
girmek de zor değil, tor browser'ı indir, gir hidden wiki'ye istediğini gör, istediğine bak.
girmek de zor değil, tor browser'ı indir, gir hidden wiki'ye istediğini gör, istediğine bak.
-
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
inci sözlük yüzünden liseliler arasında popülerleşmiş bir konu daha. 13-14 yaşlarındaki çocuk merak ediyor google a yazıyor bilgilenmek için bi bakıyor işte cia dosyaları,51. bölge, tesla nın çalışmaları, vay efendim dünyayı ele geçirtecek bilgiler... çocuklar hevesleniyor tabi bir de ne bileyim deep webe girince hacker olacaklarını falan sanıyorlar. e bakıyor girmesi de çok kolay, yüklüyor tor browser ı giriyor. amacı işte iki üç tane kafa kesmeli video bulup bunların fotoğrafını çekip arkadaşlarına hava atmak. "bakın deep webe girdim ehehe şeytan ayini fotoğrafları."
yani öyle dosyalara falan ulaşamazsınız boşu boşuna girip değerli vaktinizi harcamayın. her türlü iğrençlik var orda. psikolojiniz bozulabilir. ha çok büyük bir e kitap arşivi var, ama ingilizce. ingilizceniz yoksa boşuna girmeyin.
yani öyle dosyalara falan ulaşamazsınız boşu boşuna girip değerli vaktinizi harcamayın. her türlü iğrençlik var orda. psikolojiniz bozulabilir. ha çok büyük bir e kitap arşivi var, ama ingilizce. ingilizceniz yoksa boşuna girmeyin.
-
- Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
aynen
Başaranlar önce inandılar,sonra yaptılar,başaramayanlarsa önce yapıp sonra inanmayı denediler...
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
Doğru seçimi tecrübe
kazandırır,tecrübeyi yanlış
seçim..
AZERBAIJAN
- inflames
- Yaşadığınız İl: 45 Manisa
- Burcunuz: Oğlak Burcu: 22 Aralık-21 Ocak
merciles ben de 14 yaşındayım ama hiç öyle hava atma gibi bir düşünceye kapılmadım ve nikola tesla sırp asıllı bir bilimadamı bayağı zeki biri ama çalışmaları çok örtbas edilmiş biri ve dünyayı ele geçirecek bilgiyi o çıkarmışsa inanırım çünkü bayağı zeki biri ve deep web'e girme nedenini söyleyeyim (hemen hemen herkezin) bilgi için giren(yaralı bilgiler) sayısı çok az devlet sırları gibi tehlikeli bilgiler için girenler bayağı fazla sonra bunlar nasıl psikopatlar falaln diyip giren de fazla ama en fazla giren sapıklar sadece türkiyede değil hemen hemen birçok ülkede çocuk p..nosu izlemeyi seven birçok kişi var ne yazık ki..
bunun dışında deep web'de güzel şeyler yok yani eğer psikopat sapık ya da benzeri bi şey değilseniz bilgi almak için hiç gitmeyin
bunun dışında deep web'de güzel şeyler yok yani eğer psikopat sapık ya da benzeri bi şey değilseniz bilgi almak için hiç gitmeyin
GEN X in gitmesine üzülüyoruz GEN X için süpertransı bulacağız ve onu unutmamak için bu imzayı değiştirmeyeceğim
- MrCapTaiN
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Merak başa bela ya merak edipte kötü aletlere bulaşmayın zaten youtube'ye deep web yaz ordaki yıldızlı videoyu aç sonuna kadar izle hatta ilk 5 dakika olmadan bile hemen kapatırsın o biçim Allah korusun
En Çok Yapan Aynı Zamanda En Çok Hayal Edendir.
-