psi pet ölmüşmüdür

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
fenomen
Yönetici
Yönetici

Re: psi pet ölmüşmüdür

Okunmamış mesaj gönderen fenomen »

Sevgili uyemiz netenes nasilsin :lol: .saka bi yana psi pet olmez olmayan sey olmez cunku .telekinezini cok seyde uygulaya biliriz ama o demek deyilki telekinezi her seydir.burda bilgilerin cogu internetde copy paste olmus seylerdir onun icin her seye kanmayin.tamammi ;)
Chi Master Ferdi Bayramov (безконтактный бой, no contact combat,dokunmadan dovus)

Sizin veliniz ancak Allah, O'nun Peygamberi ve namaz kılan ve rükû halinde zekat veren müminlerdir. MAİDE suresi 55.

criminal_1994

Okunmamış mesaj gönderen criminal_1994 »

La yalan bunlar be parapsikolojide bazı şeyler akıl oyunudur aklınızın size yaptığı oyunların bir parçasıdır telekinezi ve başlıca konularında birşey diyemem ama deli olmanızı sağlayacak şeylerdir..
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

Benim ısrarım ruh hayvanına değil ,ruh hayvanına inanmayanlara yapılan şeyleredir. Madem (said hariç :DXD)abilerimiz öyle demiş onlar benden daha iyi bilirler.Fakat ruh hayvanını araştırmaya devam edecem zira ruh topunun iyi şekil almış ve senin şuurunu kullanan hali olmak zorunda.Niye zorunda diye sormayın bende bilmiyorum. :D
LightPower

Okunmamış mesaj gönderen LightPower »

bende böyle birşey var demiyorum ama insan bunu hayal ederek imajinasyonunu geliştirebilir
BAZEN IŞIK GÖRÜNMEZ, HİSSEDİLİR BULMAK İÇİN KALPLERE GÜVENİLİR
BAZEN IŞIK ÖNÜMÜZDEDİR AMA BAZILARI ONU GÖREMEYEBİLİR
BAZEN KARANLIK İYİ GİBİ GELİR, BİR DAHA DÜŞÜNÜP BAKMAK GEREKİR
BAZEN KARANLIK UZAKTA ZANNEDİLİR AMA ASLINDA TAMDA DİBİNİZDEDİR

KAAN
SIRUZ
Yaşadığınız İl: 30 Hakkâri
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Belirtmedi

Okunmamış mesaj gönderen SIRUZ »

netenes yazdı:Benim ısrarım ruh hayvanına değil ,ruh hayvanına inanmayanlara yapılan şeyleredir. Madem (said hariç :DXD)abilerimiz öyle demiş onlar benden daha iyi bilirler.Fakat ruh hayvanını araştırmaya devam edecem zira ruh topunun iyi şekil almış ve senin şuurunu kullanan hali olmak zorunda.Niye zorunda diye sormayın bende bilmiyorum. :D
bence, bu psi-peti bu sitede yapan 1 kişi bile yok bu psi peti gerçek anlamda yapabilmek için varya oHOHOHOHOHH0H0H0H0 kırk fırın ekmek yemek lazım ve enerjiyi çok iyi bir biçimde bükmeyi bilmek lazım , psi- pet yapılabilir ama 3-4 sene sırf bu enerjiyi kontrol etme çalışmaları yapılarak..saygılar..:)

criminal_1994

Ya enes beno çok büyük saygı değer abilerinden öncede diyordum yok diye yenimi aklına geldi :D:Dtövbe tövbe
"Cennette yaşamak üzere yaratılmıştık ve cennet bize hizmet etmek için düzenlenmişti. Sonra bir şeyler oldu ve yazgımız değiştirildi; cennetin yazgısında da bir değişiklik oldu mu, bu hiçbir yerde belirtilmiyor.." Franz Kafka
optimist_21

Okunmamış mesaj gönderen optimist_21 »

psi pet aslında vardır xD yani sen olmasını istedikten sonra olabilir:)
akıl oyunları filminde şizofren bir adam gerçekte hiç yaşamamış kişilerle yıllarca arkadaşlık yapmıştı :D o açıdan yane
netenes

Okunmamış mesaj gönderen netenes »

o zaman aslinda olmaz zahirinde olur
criminal_1994

Akıl oyunu o kadar...
Kullanıcı avatarı
UmuT

Okunmamış mesaj gönderen UmuT »

tüm hayallerim yıkıldı ben bi kutup ayısı yapıp baytsız bedevilerin olduğu çöle göndercektim :D
1 hafta mecburi ara veriyorum köye gittiğim için.

Kilitli

“Sorunlar-Uyarılar ve Çözümleri” sayfasına dön