Budray'ın Seyir Defteri
- Budray
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
- Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Budray'ın Seyir Defteri
21-Beklentiye girme: Genelde beklentiye girmeden yapılan ilk denemeler başarılı olur. Bir süre şaşkınlık olur, inanmayanlardan da olur, rüzgarın nereden geldiğini arayanlar olur...
Fark şu,
İlk deneme şartsızdır. Beklenti yok. Doğrudan etki eder.
Sonraki denemelerde şartlanma var. İspatlama, tekrar etme, yapabildiğini gösterme vs. Çok sayıda karmaşa olur.
O ilk denediğin anı zihninde tekrar yaşa
Fark şu,
İlk deneme şartsızdır. Beklenti yok. Doğrudan etki eder.
Sonraki denemelerde şartlanma var. İspatlama, tekrar etme, yapabildiğini gösterme vs. Çok sayıda karmaşa olur.
O ilk denediğin anı zihninde tekrar yaşa
- Budray
4-Kendini Tanı: Çocukluğunuza bakın. Çocukluğumuz kendimiz özümüze yakın olduğumuzdur dönemdir. Oyuncakları nasıl seçtiğiniz, hangilerini aldığınız bile önemlidir.
- Budray
22-Kendinize göre program oluşturun: Burda bazı yazılara bakıyorum. İşte her gün 30 dakika kapak çalışması felan filan. Siz bunları uygulamaya çalışıyorsunuz sonra sıkılıyorsunuz, bırakıyorsunuz ertesi gün 5 dakika yapıyorsunuz sonra erteliyorsunuz akşam denerim, akşam oluyor uykunuz geliyor uykum geldi yarım saat dayanamam zaten en iyisi yarın yapayım. Sonra 1 ay geçiyor diyorsunuz ki ben her gün 5 dakika yapsam bile şimdi gelişirdim baya. Siz kendinize göre belirleryin çalışmalarınızı illa kapak çalışması da gerekmiyor. Hangi çalışmayı isterseniz (En kolay imaje ettiğiniz şeyleri seçmeniz daha faydalıdır.) onu yapın günlük süre size kalmış bazıları hırslıdır 1 saat çalışır diğeri ister ama yorulmak istemez 5 dakika çalışır. Önemli olan günlük olması her gün 5 dakika, 1saatde değil o gün ne kadar yapabiliyorsanız. İnternette yazanlar kendisi için yazılmış olan şeyler herkesin kapasitesi farklı. Seyir defterimde ki yazıları illa telekinezi için de değil bunu ders çalışma programı olarak da görebilirsiniz.
- Budray
22- Ek olarak: Abartmayın ne kadar yaparsam o kadar başarılı olacağım demeyin, kafanız ağrır. Ve o gün bu kadar deneme yapamadım diye üzülürsünüz. Sporcuları düşünün her gün ağır hareket mi yapıyorlar? Hayır. Araya bir günlük dinlenme giriyor, veya hafif çalışma oluyor.
- Budray
23- Bulduğunu Kap: Bir şeyi öğrenmek için bulabildiğiniz bütün yazıları okuyun çünkü bazıları sizin mantığınızla daha çok uyuşur. Ve yapabileceğinize inanırsınız.
- Admin
- Site Yöneticisi
- Yaşadığınız İl: 7 Antalya
- Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Okuma tembelliğinin hat safhada olduğu bir dönemde bu çok önemli.
Aramak, güzel bir çabadır.
- Budray
- Budray
25- Alıcı konum: Ben bir şey düşünmeyi verici konum olarak aldım. Anlamayı da alıcı konum olarak düşündüm. Size bir şey öğretiliyorken, bir film yada dizi izliyorsun alıcı konuma geçin. Verici konumla sinyali kesin. Trans durumunda da ziya öyle verici sinyalini kesip alıcı konuma geçin. İnanın 40 kere izlediğiniz şeyi hem alıcı hemde verici şekilde yada verici şekilde izlediyseniz, 41. Kez izleyişinizi alıcı konumda izleyin asıl o zaman daha net anlarsınız. Belki 40 kere izlediğiniz şeyden çıkardığımız anlamlar 41.kez alıcı konumdan daha farklıdır.
- Budray
26- Gelişme: Gelişmek için düzenli tekrar yapmak gerekiyor bunu daha önceden de yazmıştım zaten. Hatta İmajinasyon (bilimsel) olarak yazdığım yazıda da var aslında fakat buraya bir bilimsel bilgi yazayım dedim. Beyin hücrelerimiz yani nöronlarımız birbirleriyle iletişim halindedir. Bilgileri, öğretileri tekrar edildikçe iyice birbirlerine bağlanırlar fakat edilmezse unutulur yani bağlar körelir. İmajinasyonu, transa geçmeyi zamanla yaparsanız artık hem daha kolay hemde istediğiniz zaman yaparsınız.
- Budray
27-Beyinin Sağ lobu ile Sol lobunu kullanma:
ileti94100.html#p94100
ileti94100.html#p94100
-