Telekinezide cisim itme ve ya cekme

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ozina
Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Telekinezide cisim itme ve ya cekme

Okunmamış mesaj gönderen ozina »

neden girmedi söylüyüm. çünkü verdiği hiçbir çalışmayı hiç bi tekniği yapmadık. adam bizim için uğraştı koca forumda tekniği yaptığını söyleyen en fazla 1-2 kişi var. bi insan anlattığı, öğrettiği şeyleri önemsemeyen insanların bulunduğu biyerde neden dursun ki. size bişey demiyorum ben de yapamadım çoğu tekniği. aslında bayağı uğraştığım teknikler falan oldu ama sonra dersler girdi araya. bi de adamda peygamber sabrı vardı. yav bi kapağa 2 ay boyunca hergün 1 saat bakmak ne demek arkadaşım. bunu tam olarak yapamamanız normal ama adamın verdiği 1 haftalık teknikler de var onları yapsaydık şu ana cisimleri pro seviyede oynatırdık. şimdi bana herqesin yetheneqi farqlhıdır bu ishte kimis! 5 ghünde ki!misi 1 ayda yaparr. gibi şeyler söylemeyin dünyadaki her insan evladı o tekniklerle kısa zamanda bunu başarırdı. inançla da alakası yok teknikleri adam gibi uygularsan belki daha uzun sürer ama yine başarırsın. o yüzden bırakın bahane bulmayı hepimiz üniversite sınavına 1 ay kala bile gerçekten istersek başarabiliriz. hergün 1 saati buna ayır hergün 1 saat erken kalk ne bu çok zor bişey mi? aslında çok kolay ama içimizde bizi yavaşlatan, harekete geçmemizi engelliyen bişey var. çağımızın hastalığı bu. isterseniz emin olun başarırsınız. örneğin bu sitede takıldığın 15 dkyı çalışarak geçirsen ne kaybedersin ki hiçbişey. ben de ilk başta öyleydim forum insanı sarıyo asıl amacını unutuyosun. bakıyosun foruma bi sürü gereksiz konu. yav soru sorma arkadaşım soru sorma sadece çalış bu siteye de girme mümkünse git çalış. bakıyorum burdaki üyelere 1 hafta psi wheel çalışıyo sonra nedense buraya psi ball hakkında sorular sormaya başlıyo. yav arkadaşım sen daha yeni başladın psi wheele ne alaka şimdi psi ball. sonra onu da yapamıyo gidip psi pet konusu açıyo. psi pet yalan diyoruz. bhence mümqhün olab!lir sonuchtha hershey enerjy ve biz en üstün varlıgızz gibi karşı çıkan şeyler yazıyo. hadi bu konularda bayağı düşünmüş araştırmış olsa neyse de kayıt olduktan 2. gün bunları yazıyo. çok film izliyosunuz. vallaha bak bu !nhanırsak hersheyy olur felsefesini burdan kapıyosunuz ama yok öyle bişey inanırsan olmaz. senin harekete geçmen lazım üstüne düşeni yapman lazım sonra allaha tevekkül etmen lazım. hiçbirimiz seçilmiş kişi değiliz hiçbirimiz o filmlerdeki gibi hayatımızda bi dönüm noktası yaşayıp telekinezi ustası olmuycaz öyle bişey yok olmuycak. bu yüzden vakit kaybetmeden çalışmaya başlayın artık. ben de çok farklı değildim 5-6 ay öncesine kadar kabul ediyorum :D
pixies forever <3<3

Kullanıcı avatarı
ozina

bu arada yav yazmışım argoya giriyosa özür bilmiyodum :|
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Ne acılar çekmişsin sen arkadaşım :DDD Şimdi Ferdi Abi bu sebeplerden dolayı gittiyse bi daha geri dönmesi zor olur demi ? :(( Keşke geri dönse bi grup açsa sadece o gruba özel çalışmalar yaptırsa yapmayanlarda çıkıp gitse ne güzel olurdu en azından düzenli bi şekilde yapmış olurduk..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ozina

sanmıyorum ben de geri geleceğini ama belli olmaz
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Kaç senedir uğraşıyodu ferdi abi telekineziyle? biliyomusunuz?

Kullanıcı avatarı
turab
Yaşadığınız İl: 37 Kastamonu
Burcunuz: Boğa Burcu: 21 Nisan-21 Mayıs

Okunmamış mesaj gönderen turab »

ozina yazdı:neden girmedi söylüyüm. çünkü verdiği hiçbir çalışmayı hiç bi tekniği yapmadık. adam bizim için uğraştı koca forumda tekniği yaptığını söyleyen en fazla 1-2 kişi var. bi insan anlattığı, öğrettiği şeyleri önemsemeyen insanların bulunduğu biyerde neden dursun ki. size bişey demiyorum ben de yapamadım çoğu tekniği. aslında bayağı uğraştığım teknikler falan oldu ama sonra dersler girdi araya. bi de adamda peygamber sabrı vardı. yav bi kapağa 2 ay boyunca hergün 1 saat bakmak ne demek arkadaşım. bunu tam olarak yapamamanız normal ama adamın verdiği 1 haftalık teknikler de var onları yapsaydık şu ana cisimleri pro seviyede oynatırdık. şimdi bana herqesin yetheneqi farqlhıdır bu ishte kimis! 5 ghünde ki!misi 1 ayda yaparr. gibi şeyler söylemeyin dünyadaki her insan evladı o tekniklerle kısa zamanda bunu başarırdı. inançla da alakası yok teknikleri adam gibi uygularsan belki daha uzun sürer ama yine başarırsın. o yüzden bırakın bahane bulmayı hepimiz üniversite sınavına 1 ay kala bile gerçekten istersek başarabiliriz. hergün 1 saati buna ayır hergün 1 saat erken kalk ne bu çok zor bişey mi? aslında çok kolay ama içimizde bizi yavaşlatan, harekete geçmemizi engelliyen bişey var. çağımızın hastalığı bu. isterseniz emin olun başarırsınız. örneğin bu sitede takıldığın 15 dkyı çalışarak geçirsen ne kaybedersin ki hiçbişey. ben de ilk başta öyleydim forum insanı sarıyo asıl amacını unutuyosun. bakıyosun foruma bi sürü gereksiz konu. yav soru sorma arkadaşım soru sorma sadece çalış bu siteye de girme mümkünse git çalış. bakıyorum burdaki üyelere 1 hafta psi wheel çalışıyo sonra nedense buraya psi ball hakkında sorular sormaya başlıyo. yav arkadaşım sen daha yeni başladın psi wheele ne alaka şimdi psi ball. sonra onu da yapamıyo gidip psi pet konusu açıyo. psi pet yalan diyoruz. bhence mümqhün olab!lir sonuchtha hershey enerjy ve biz en üstün varlıgızz gibi karşı çıkan şeyler yazıyo. hadi bu konularda bayağı düşünmüş araştırmış olsa neyse de kayıt olduktan 2. gün bunları yazıyo. çok film izliyosunuz. vallaha bak bu !nhanırsak hersheyy olur felsefesini burdan kapıyosunuz ama yok öyle bişey inanırsan olmaz. senin harekete geçmen lazım üstüne düşeni yapman lazım sonra allaha tevekkül etmen lazım. hiçbirimiz seçilmiş kişi değiliz hiçbirimiz o filmlerdeki gibi hayatımızda bi dönüm noktası yaşayıp telekinezi ustası olmuycaz öyle bişey yok olmuycak. bu yüzden vakit kaybetmeden çalışmaya başlayın artık. ben de çok farklı değildim 5-6 ay öncesine kadar kabul ediyorum :D

Demek istediklerime tercüman olmuşsun

BU ARADA FERDİ ABİ DOKUNMADAN DÖVÜŞ YAPABİLEN TEK KİŞİ FORUMDA
uubam.com

Kanıtın yokluğu yokluğun kanıtı değildir...
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Clairvoyant yazdı:Kaç senedir uğraşıyodu ferdi abi telekineziyle? biliyomusunuz?
Sadece telekinezi yapmıodu başka alanlarlada uğraşıodu..
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ozina

siteye üye olduğunda belli seviyeye gelmişti
pixies forever <3<3
Kullanıcı avatarı
Clairvoyant
Yaşadığınız İl: 38 Kayseri
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık

Okunmamış mesaj gönderen Clairvoyant »

Vay be.. Büyük kayıp forum için :(
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Clairvoyant yazdı:Vay be.. Büyük kayıp forum için :(
En büyük kayıp :(((
ALBERT EINSTEIN