Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtınası)

Moderatör: Sai

Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Re: Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtına

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

tseven yazdı:arkadaşlar ben bu işlere 2 kez başlıyorum ve konunuz da caryes in söylediği bir şey gözüme çarptı.bahsettiğiniz olayların bilim adamları tarafından açıklanmadığını söylüyor.zaten ne bekliyorsun ki hangi ülkenin bilim adamı elinde böylesine harikulade bir gücü barındırdığını söylerki hangisi ha ülkeler savaş içinde dünyanın dengesi bozuluyor hangi ülke bu gücü kabul edip halka açıklayıp herkese umut vermeyi mantıklı bulur.ayrıca bir çok bilim adamı bunu inkar ediyor neden bizleri engellemek için bahsedilenleri yapan bir çok kişi var.son olarak ta başka bir konuda da bahsettiğim gibi israilli bilim adamları bu konuda tahmin edemeyeceğiniz büyüklükte kademe kaydetmiş.eğer bir bilim adamının çıkıp ta telekinezigerçek haydi sizlerde yapın demesini bekliyorsan çok beklersin.
ona bakarsan bilim adamları telekineziyi de yok sayıyor ama ben bilim adamlarına bakarak telekinezi yoktur demiyorum. sadece parapsikoloji üniversitesinde bile psi ball denen şeyden bahsedilmiyo dedim o kadar. yok olduğu zaten kanıtlanmış olan bişeyle ne diye hala uğraşılıyor anlamış değilim. =)

Kullanıcı avatarı
Raptor

Okunmamış mesaj gönderen Raptor »

Psi-Ball bna da mantıklı geliyor sayılmaz, ayrıca size tavsiyem chi enerjisiyle uğraşmanız daha mantıklı olur düşünüyorum fakat illa onu yapçam derseniz siz bilirsiniz =)
Kullanıcı avatarı
Sai
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 54 Sakarya
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen Sai »

herşeyi
ön yargılı düşünmeyin arkadaşlar
Kullanıcı avatarı
tseven

Okunmamış mesaj gönderen tseven »

arkadaşlar kim ne derse desin ben inandım ve yaptım.evet sonunda gerçekten de başardım günde 15-20 tur döndürüyorum böyle bir hava akımı olamaz.fakat sizlere birkaç uyarı vereceğim.(üstatlar yanlış anlamasın)psi ballı yaparken benim fikrime göre en çok dikkat etmeniz gereken yer kağıdın büyüküğü çok önemli ne çok küçük nede çok büyük olmalı bana göre ideal ölçü 8x8 cm büyüklüğünde bir kağıt olmalı inanın çok şey farkediyor.ayrıca kağıt defter kağıdı ise haliyle daha ince ve hafif oluyor fakat a4 ise daha kalın oluyor ama a4 ün faydası daha kalıplı oluyor uçları yere pek değmiyor inşallah yardımcı olmuşumdur
Kullanıcı avatarı
caryes
Yönetici
Yönetici
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Kova Burcu: 22 Ocak-19 Şubat
Cinsiyetiniz: Kadın

Okunmamış mesaj gönderen caryes »

tseven yazdı:arkadaşlar kim ne derse desin ben inandım ve yaptım.evet sonunda gerçekten de başardım günde 15-20 tur döndürüyorum böyle bir hava akımı olamaz.fakat sizlere birkaç uyarı vereceğim.(üstatlar yanlış anlamasın)psi ballı yaparken benim fikrime göre en çok dikkat etmeniz gereken yer kağıdın büyüküğü çok önemli ne çok küçük nede çok büyük olmalı bana göre ideal ölçü 8x8 cm büyüklüğünde bir kağıt olmalı inanın çok şey farkediyor.ayrıca kağıt defter kağıdı ise haliyle daha ince ve hafif oluyor fakat a4 ise daha kalın oluyor ama a4 ün faydası daha kalıplı oluyor uçları yere pek değmiyor inşallah yardımcı olmuşumdur
senin dediğin psi wheel sanırsam. biz psi wheel i demiyoruz birileri psi ball diye bişe uydurmuş enerji topu diye onu diyoduk. =)

Kullanıcı avatarı
telekinik
Yaşadığınız İl: 16 Bursa
Burcunuz: Aslan Burcu: 23 Temmuz-22 Ağustos
Cinsiyetiniz: Erkek

Re: Psi-Bal-Kedi-Arı-Kinezi Neyi Tartışıyoruz Biz (Beyin Fırtınası)

Okunmamış mesaj gönderen telekinik »

ben herzaman başkalarının sacma dediği şeylere inandım...tabi bu hep parapisikoloji dalları hepsinin gerçekliğine inanıyorum bu gerçeklik tartışması için bu foruma gelenler zamanını boşa harcıyor!
Bir rüyayı gerçekleştirmenin tek yolu vardır... O da UYANMAKTIR!