Pisiwelll ZAMAN KAYBI

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
Psisik67

Re: Pisiwelll ZAMAN KAYBI

Okunmamış mesaj gönderen Psisik67 »

evet hava akımından 10 kez 360 derece dönüo dimi kağıt hem de istediğimiz yere :))

Kullanıcı avatarı
hannibalking

Okunmamış mesaj gönderen hannibalking »

eğer istenilen yere dönüyorsa zaman kaybı değil ama aynı yere dönüyor ve kontrol edilmiyorsa zaman kaybıdır bence
Kullanıcı avatarı
merhamet62

Okunmamış mesaj gönderen merhamet62 »

Psisik67 yazdı:evet hava akımından 10 kez 360 derece dönüo dimi kağıt hem de istediğimiz yere :))

ben açıkçası pek sevmiyorum pisiwelii faakt yapamayanalrada yardımcı olamk istiyorumki sayemde bir çok kişi döndürüyor. neyse bende isteğim yöne döndürüyorum durdurup tekrar baslatıyorum :) ve hayla zamn kaybı

lakin özgüven konsantirasyon odaklanma gibi konualra faydasıo luyor ;) zman kaybı deği obakımdan :)
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
======AKADEMİ ADRESİ========
https://telekinezi.com.tr/telekinetik-akedemi-f121/
Kullanıcı avatarı
merhamet62

heavenrose yazdı:Merhamet62 arkadaşım . Forumda yaşın 33 gözüküyor . Ama laflardınan [ zaaa ] yaşının kaç olduğu açık bir şekilde belli . Benim 11 yaşımda olmama rağmen senden daha olgun davranıyorum . Şu konuda haklısın ;
Evet Psi Whell dikkat Toplamak için . Ama yanlışında şu . koy bakalım 4 sıcak su bardağını Psi Whell ' e sonra bide üstüne cam ört . Dönüyorsa ;
Video ya çek . Haklısın diyeyim
Eğer dönmüyorsa yine video ya çek . Şu muhabbeti kes . Yeni arkadaşlarımızın umutlarını kırmana böyle engel olan adminlere söylüyorum . Farkındamısınız adamın haklı çıkmasına göz yumuyorsunuz . Enazından insan konuya bir mesaj atar . Böyle Yöneticiliği fazla göz önünde bulundurmiyacağım . Arkadaşım tekrar sana gelelim . Psi Whell ZAMAN KAYBI diyerek hem benim hemde bu sitedeki Yüzlerce kisinin umudunu kırmak senin ne haddine ? Söylermisin bunu bana . Daha fazla seni yormiyayım . Kusura bakmayın biraz sert sözler kullandıysam . Sadece haklarımızın elimizden alınmasına göz yumuyorsunuz . Bu kadar . Kendinize iyi bakın .

yaşım konusunda haklısın :)

4 bardak değilde 2 soğukla 2 sıcakal dene hava akımı olamsı için soğuk suda koyman gerekli.:)
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==
https://telekinezi.com.tr/sorunlar-uyarilar-ve-cozumleri/telekinetik-akademi-katilmak-isteyenler-t3022.html
Kullanıcı avatarı
merhamet62

heavenrose yazdı:Merhamet62 arkadaşım . Forumda yaşın 33 gözüküyor . Ama laflardınan [ zaaa ] yaşının kaç olduğu açık bir şekilde belli . Benim 11 yaşımda olmama rağmen senden daha olgun davranıyorum . Şu konuda haklısın ;
Evet Psi Whell dikkat Toplamak için . Ama yanlışında şu . koy bakalım 4 sıcak su bardağını Psi Whell ' e sonra bide üstüne cam ört . Dönüyorsa ;
Video ya çek . Haklısın diyeyim
Eğer dönmüyorsa yine video ya çek . Şu muhabbeti kes . Yeni arkadaşlarımızın umutlarını kırmana böyle engel olan adminlere söylüyorum . Farkındamısınız adamın haklı çıkmasına göz yumuyorsunuz . Enazından insan konuya bir mesaj atar . Böyle Yöneticiliği fazla göz önünde bulundurmiyacağım . Arkadaşım tekrar sana gelelim . Psi Whell ZAMAN KAYBI diyerek hem benim hemde bu sitedeki Yüzlerce kisinin umudunu kırmak senin ne haddine ? Söylermisin bunu bana . Daha fazla seni yormiyayım . Kusura bakmayın biraz sert sözler kullandıysam . Sadece haklarımızın elimizden alınmasına göz yumuyorsunuz . Bu kadar . Kendinize iyi bakın .

yaşım konusunda haklısın :) her forum sitesinde atmasyon yapıoyrum yaşımı 16 dır :) mutlu oldunmu :D

4 bardak değilde 2 soğukla 2 sıcakla dene hava akımı olamsı için soğuk suda koyman gerekli. sonra gel konusalım :) ..
TELEKİNAZİ. AKDEMİ
==KATILIM ŞARTLARI==

heavenrose
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: Akrep Burcu: 23 Ekim-21 Kasım
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen heavenrose »

koydum herhangi bir fark yok . psi whell sap gibi duruyor 3 - 4 kez iğnesini değiştirdim . Yok kağıdı değiştirdim yok . EE nerde videon ? ayrıca evet yaşın 16 olduğunu öğrendiğim için mutlu oldum . 33 yaşında birine saygısızlık etmez benim haddime değil . tabi öyle biri olsaydı :D
Neuwolf`
Alphawolf-
ememem

Okunmamış mesaj gönderen ememem »

KaLaMaR yazdı:ve sen kaçıncı sınıfsın :)
Telekinezi'nin yaşı nedir ki?
Kullanıcı avatarı
onlymerthy
Yaşadığınız İl: 1 Adana
Burcunuz: Yay Burcu: 22 Kasım-21 Aralık
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen onlymerthy »

NE SÖÖLİİM YANİ MERHAMET 62 YE KATILYORUM . HER HALUKARDA DÖNÜYO YOK BÖLE BİŞİİ :) SEN PARA KALTLA YADA KAĞIDI JEAN GRAY ( JİİN GREY ) GBİ HAVADA TUT YAPAN DOLU KARDES AMA PSİ WHELLE Kİ NE DERSE DESİN
İ-NAN-MI-YO-RUMMMMM ZAMANIMI BOŞA HARCIYORUM SAATLERCE DÖNÜYO KOYUNCADA DÖNÜYO ÜFLİYİNCEDE SALLA YA :))
Kullanıcı avatarı
qUrKaN
Yaşadığınız İl: 40 Kırşehir

Okunmamış mesaj gönderen qUrKaN »

bncede psi whell zaman kaybı bn fazla yapamıorum ama kaşık bükebiliyorum
"Herkezin Başarmasının Bir Sebebi Vardır Benim Kisi İNANMAK"
"qUrKaN"
Burak12

Okunmamış mesaj gönderen Burak12 »

arkadaşım dediğini görünce bende şüphe ettim ama kağıdımın ustune camdan bi kap kapattım . İnanılmaz :D yinede döndürebiliyroum