Aref!!

Telekinezi Nasıl Yapılır? Telekinezi Teknikleri, Telekinezi için Yapılması Gerekenler...
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Re: Aref!!

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

psychoz yazdı:
ikea yazdı:zaten videodaki bnm ruhum demio ki onu ölesine gösteridğini herkes biliyor xD
bir git işine saat kaç olmuş okulun yokmu senin halen onumu savunuyorsun git aref abine sana belki öğretir numaralarını ama sana söyleyeyim ne diyeceğini hadi abisi git 6-8 yaş büyü öyle gel diyecektir :)
Yaw sen bi git onu savunmuyorum o benim ruhum dedi mi demedi o zmn mesele yok daha neyi tartışıyorsunda gelmiş bna yaştan bahsediyorsun bnce sen yat o beyni fazla zorlama
Nothing Else ...

Kullanıcı avatarı
Shamarchi

Okunmamış mesaj gönderen Shamarchi »

Beyler.Arefin yaptıkları ilizyondur. Astral gibi gösterebilir. Ama adam sadece başarılı bir ilizyonist. Nerden biliyon diyeceksiniz belki. Adam 2 tane mavi kağıt koydu toplara ( 2 ve 3 numarayı ) 1 numara arefin takımdan. 1 numara gidiyo masaya oturuyo, kartı 1 numara açıyor , yüzük 1 numaraya ait...
Kullanıcı avatarı
ikea
Yaşadığınız İl: 15 Burdur

Okunmamış mesaj gönderen ikea »

Shamarchi yazdı:Beyler.Arefin yaptıkları ilizyondur. Astral gibi gösterebilir. Ama adam sadece başarılı bir ilizyonist. Nerden biliyon diyeceksiniz belki. Adam 2 tane mavi kağıt koydu toplara ( 2 ve 3 numarayı ) 1 numara arefin takımdan. 1 numara gidiyo masaya oturuyo, kartı 1 numara açıyor , yüzük 1 numaraya ait...
Bu konuda gördüğüm en mantıklı cevap olay bitmiştir dağılın xD
Nothing Else ...
Kullanıcı avatarı
Daegore

Okunmamış mesaj gönderen Daegore »

Ayrıca Fenomeninde yazdığı gibi orda dikkat ettiyseniz gözlerine hafiften kıpırdıyor.Başta bende anaaaa acaba astral falan mı dedim sonra düşündüm nasıl olur madddelere temas var.Ben açıklamayıı fazla düşünmeden aref zaten kekliyorum sizi dercesine gözlerini kıpırdattı=))
Hayat iki şekilde yaşanır: ya hiç mucize yokmuş gibi, ya da herşey birer mucizeymiş gibi.
Karsi karsiya kaldiginiz asilmasi guc problemleri mevcut dusunce yapinizla cozemezsiniz. Çunku bu problemler, mevcut dusunce yapinizin urunudurler.
Kullanıcı avatarı
options

Okunmamış mesaj gönderen options »

ya adamın yanlışlarını niye arıyorsunuz,illa hilesi olacaktır da illa öğrenmeliyiz diye bişey yok ki :)
Biraz ara verelim.

Kullanıcı avatarı
Yalniz
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul

Okunmamış mesaj gönderen Yalniz »

options katiliyorum ya.. Ne yaptiysa iyi yapti iste...
Kullanıcı avatarı
scorpia

Okunmamış mesaj gönderen scorpia »

gerçek astralda maddeye etki bırakılır adamın yaptıkları kabalayla bağlantılı biraz gerçek kaynakları araştırıp okursanız o muydu bu muydu demeye gerek kalmaz herşey gün gibi ortada tabi bilene
Kullanıcı avatarı
options

Yalniz yazdı:options katiliyorum ya.. Ne yaptiysa iyi yapti iste...
yav hilesi varsa var,adam yaptı mı yaptı o zaman ?
Biraz ara verelim.
avla123

Okunmamış mesaj gönderen avla123 »

nabız durdurma şöyle tenis topu alın koltuk altınıza koyun nabızınıza bakdırdığınız zaman atıyor orayı hafifce sıktığınız zaman kan dolaşımı yavaşlıyıp nabız duruyo gibi oluyor ama aslında atıyo sadece belli olmuyor :D
Kullanıcı avatarı
options

avla123 yazdı:nabız durdurma şöyle tenis topu alın koltuk altınıza koyun nabızınıza bakdırdığınız zaman atıyor orayı hafifce sıktığınız zaman kan dolaşımı yavaşlıyıp nabız duruyo gibi oluyor ama aslında atıyo sadece belli olmuyor :D
evet.zaten bilmeyen yoktur bunu =)
Biraz ara verelim.

“Telekinezi Teknikleri” sayfasına dön