İlluminati - Masonluk
Moderatör: Sai
- ozina
- Yaşadığınız İl: 10 Balıkesir
- Burcunuz: Koç Burcu: 21 Mart-20 Nisan
- Cinsiyetiniz: Erkek
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Re: İlluminati - Masonluk
Tamam, şimdiden sağol.
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- wolfman
- Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Arkadaşlar H.A.A.R.P ile ilgili harika bir video:
http://www.youtube.com/watch?v=VLTA8rmd ... re=related
bazı yerlerde olmaması gereken şeyler var(milliyetçilik vs.) ama genel olarak çok iyi sonuna kadar izleyin.
http://www.youtube.com/watch?v=VLTA8rmd ... re=related
bazı yerlerde olmaması gereken şeyler var(milliyetçilik vs.) ama genel olarak çok iyi sonuna kadar izleyin.
Eğer bugün Dövüş Kulübündeki ilk gecenizse,dövüşmek zorundasınız..
- ozina
şu anda canlı yayında amerikanın kıyamet silahı(haarp) ile ilgili tartışma var :
http://www.skyturk.tv/canliyayin.asp
http://www.skyturk.tv/canliyayin.asp
pixies forever <3<3
- **profesyonel**
- Yaşadığınız İl: 35 İzmir
- Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim
illüminati gibi şeylere fazla kafa yormayın bana göre çünkü siz bir etki yapamazsınız yada zaten sizin etki etmenize gerek kalmaz çünkü benim düşüncem illüminati yok olmaya mahkum bir örgüttür.Sizin gibi gençler halkı bilinçleştirdikçe halkta bunun karşısında direniyor aslında zaten halkımız ünlüleri örnek alan bir toplum ve dünyada böyle zaten tabi ki onların hedefi ünlüler oluyor ünlüler sayesinde gizli gizli aşılıyorlar bu yüzden buda onların çaresiz olduğunu göstermezmi?Uğraşın ama uğraşmayın dememin sebebi halkımız büyük kişileri dikkate alır küçük kişileri dikkate almaz ve hem senin ortaokuldaki son senen biraz daha derslere yüklenmeni öneririm sonuçta dünya kendi çaresine bakabilir.(bu arada bende bu konularla ilgilendiğimden dolayı öğüt veriyorum:) )
Tek bildiğimiz şey hiçbir şey bilmediğimizdir.
- wolfman
illuminati asla yok olmaya mahkum bir örgüt değildir.**profesyonel** yazdı:illüminati gibi şeylere fazla kafa yormayın bana göre çünkü siz bir etki yapamazsınız yada zaten sizin etki etmenize gerek kalmaz çünkü benim düşüncem illüminati yok olmaya mahkum bir örgüttür.Sizin gibi gençler halkı bilinçleştirdikçe halkta bunun karşısında direniyor aslında zaten halkımız ünlüleri örnek alan bir toplum ve dünyada böyle zaten tabi ki onların hedefi ünlüler oluyor ünlüler sayesinde gizli gizli aşılıyorlar bu yüzden buda onların çaresiz olduğunu göstermezmi?Uğraşın ama uğraşmayın dememin sebebi halkımız büyük kişileri dikkate alır küçük kişileri dikkate almaz ve hem senin ortaokuldaki son senen biraz daha derslere yüklenmeni öneririm sonuçta dünya kendi çaresine bakabilir.(bu arada bende bu konularla ilgilendiğimden dolayı öğüt veriyorum:) )
- ozina
- ozina
ayrıca illuminati nasıl yenilmeye mahkum oluyor anlamıyorum ?
pixies forever <3<3
- fotino
- Yaşadığınız İl: 21 Diyarbakır
- Burcunuz: Yengeç Burcu: 23 Haziran-22 Temmuz
Bu tam olarak ne zaman olur bilmem ama illüminati yakında yok olacak.**profesyonel** yazdı:illüminati gibi şeylere fazla kafa yormayın bana göre çünkü siz bir etki yapamazsınız yada zaten sizin etki etmenize gerek kalmaz çünkü benim düşüncem illüminati yok olmaya mahkum bir örgüttür.Sizin gibi gençler halkı bilinçleştirdikçe halkta bunun karşısında direniyor aslında zaten halkımız ünlüleri örnek alan bir toplum ve dünyada böyle zaten tabi ki onların hedefi ünlüler oluyor ünlüler sayesinde gizli gizli aşılıyorlar bu yüzden buda onların çaresiz olduğunu göstermezmi?Uğraşın ama uğraşmayın dememin sebebi halkımız büyük kişileri dikkate alır küçük kişileri dikkate almaz ve hem senin ortaokuldaki son senen biraz daha derslere yüklenmeni öneririm sonuçta dünya kendi çaresine bakabilir.(bu arada bende bu konularla ilgilendiğimden dolayı öğüt veriyorum:) )
“-Ya Rab, Sen bizim istediğimiz gibisin bizleri de kendi istediğin gibi eyle.”
- wolfman
sebep?fotino yazdı:Bu tam olarak ne zaman olur bilmem ama illüminati yakında yok olacak.**profesyonel** yazdı:illüminati gibi şeylere fazla kafa yormayın bana göre çünkü siz bir etki yapamazsınız yada zaten sizin etki etmenize gerek kalmaz çünkü benim düşüncem illüminati yok olmaya mahkum bir örgüttür.Sizin gibi gençler halkı bilinçleştirdikçe halkta bunun karşısında direniyor aslında zaten halkımız ünlüleri örnek alan bir toplum ve dünyada böyle zaten tabi ki onların hedefi ünlüler oluyor ünlüler sayesinde gizli gizli aşılıyorlar bu yüzden buda onların çaresiz olduğunu göstermezmi?Uğraşın ama uğraşmayın dememin sebebi halkımız büyük kişileri dikkate alır küçük kişileri dikkate almaz ve hem senin ortaokuldaki son senen biraz daha derslere yüklenmeni öneririm sonuçta dünya kendi çaresine bakabilir.(bu arada bende bu konularla ilgilendiğimden dolayı öğüt veriyorum:) )