Psi Wheel Kontrol Etme
Forum kuralları
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
* Açacağınız başlıkları konuya uygun olarak açınız, "Bakar mısınız", "Bir sorum olacaktı", "Biri baksın", "Yardım Edin" tarzı başlıklar açmayınız. Konuda bahsettiğiniz içeriğe uygun başlıklar açmanız soru veya sorununuzun kısa sürede cevap bulmasına yardımcı olacaktır. Gereksiz başlıklar herhangi bir uyarı verilmeden silinebilir.
* Forumlarda T.C. Yasalarına aykırı konu açmak ve konulara yazmaz,
* Genel ahlaka aykırı yazılar yazmak, resim-video ve çeşitli medyalar eklemek,
* Küfür ve aşağılama içeren yazılar yazmak,
* Dil, Din, Irk ve Mezhep ayrımı yapmak, kışkırtmak veya bunlara zemin oluşturmak,
* Ahlaki, Tarihi, Örfi ve Kültürel yapımıza aykırı konu başlatmak, konularda yazmak ve yayınlamak,
* Hangi nedenle olursa olsun Siyasi konularda başlık açmak, açılmışsa başlık altına yazmak; başka bir konu altında Siyasi konulara girmek, Siyasi tartışmalar başlatmak, başka konuları Siyasi tartışma malzemesi haline getirmek;
Forum ortamının sıhhati açısından Yasaktır. Bu kurallara uymayanlar hiçbir uyarı verilmeksizin Forumdan Uzaklaştırılacaklardır
-
- Yeni Kullanıcı
- Yaşadığınız İl: 36 Kars
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi Wheel Kontrol Etme
merhaba arkadaşlar ben yeniyim telekinezi ve psi wheel i yapamıyorum ama pyrokinezi yani aşeti dans ettirebiliyorum büyüldüp kçülte biliyorum hatta parmak şıklatınca elimden beyaz bi kıvılcım cıkıo ama telekinezi ve psi wheel yapamıyorum ne yapmam gerek bir soru daha enerjimi nasılkontrol edebilirim yani onu nasıl kullanabilirim 

- Siradan1nsan
- Yaşadığınız İl: 6 Ankara
- Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
- Cinsiyetiniz: Erkek
Re: Psi Wheel Kontrol Etme
yaşla ilgisi var kardeşim küçük yaştaki insanlar daha çok gerçek dediğimiz şu matrix dünyada kaldığı için bizden daha . iyi olabilirler çünkü
onların inancı saf örnek veriyorum
18 yaşındasın ve 18 yaşına gelen kadar insanların uçamacayağını öğrenip durdun
15 yaşındaki kişi 15 sene buna mahrus kalmıştır ve daha çabuk başarılı olabilir
biz sürekli asla böyle şeyler olmayacağına inandırıldık işte bu yüzden biraz . başarısız olabiliyoruz
11 yaşına kadar inandırılmış biriyle 16 yaşına kadar inandırılmış birinin yapması biraz. fark gösterebilir ama önemli olan . gerçekten yapacağına inanmak .
onların inancı saf örnek veriyorum
18 yaşındasın ve 18 yaşına gelen kadar insanların uçamacayağını öğrenip durdun
15 yaşındaki kişi 15 sene buna mahrus kalmıştır ve daha çabuk başarılı olabilir
biz sürekli asla böyle şeyler olmayacağına inandırıldık işte bu yüzden biraz . başarısız olabiliyoruz
11 yaşına kadar inandırılmış biriyle 16 yaşına kadar inandırılmış birinin yapması biraz. fark gösterebilir ama önemli olan . gerçekten yapacağına inanmak .
-