Lucid Dreaming İle ilgili Sorularınız

Moderatör: ozzzyyy

Kullanıcı avatarı
ChaTLacK
Yaşadığınız İl: 44 Malatya

Re: Lucid Dreaming İle ilgili Sorularınız

Okunmamış mesaj gönderen ChaTLacK »

Ya ben rüya göremiyom ki Lucid olayım :D Gerçekten gördügüm rüyaların %75-80 i lucid ama rğya görmem lazım ya da hatırlamam lazım herneyse :)) bi de gördüklerim çok kısa sürüyo hiç bişe yaramıyo yani :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy
telekinezi.com.tr Yöneticisi
Yaşadığınız İl: 34 İstanbul
Burcunuz: İkizler Burcu: 22 Mayıs-22 Haziran
Cinsiyetiniz: Erkek

Okunmamış mesaj gönderen ozzzyyy »

zxc512 yazdı:lucid rüya ile başkasının rüyasına girilebilirmi kendimize telkin verip şartlandırarak ?
Başkasının rüyasına girmek gibi birşey söz konusu değildir.
Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

ChaTLacK yazdı:Ya ben rüya göremiyom ki Lucid olayım :D Gerçekten gördügüm rüyaların %75-80 i lucid ama rğya görmem lazım ya da hatırlamam lazım herneyse :)) bi de gördüklerim çok kısa sürüyo hiç bişe yaramıyo yani :DD
Yorgunken rüya görme oranı düşer(daha doğrusu görülen rüyaları hatırlama oranı). Mümkün olduğunca erken bir saatte ve dinç bir şekilde uyumak rüyalarınızı hatırlamanıza ve rahatça yönetmenize yardımcı olacaktır. Ve rüyaların büyük bir çoğunluğu ya uyuduktan hemen sonra yada uyanmadan önce görülür. Bu bilgiler ışığında lucid yapma şansınızı arttırmak kendi elinizde.
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

ozzzyyy yazdı:
ChaTLacK yazdı:Ya ben rüya göremiyom ki Lucid olayım :D Gerçekten gördügüm rüyaların %75-80 i lucid ama rğya görmem lazım ya da hatırlamam lazım herneyse :)) bi de gördüklerim çok kısa sürüyo hiç bişe yaramıyo yani :DD
Yorgunken rüya görme oranı düşer(daha doğrusu görülen rüyaları hatırlama oranı). Mümkün olduğunca erken bir saatte ve dinç bir şekilde uyumak rüyalarınızı hatırlamanıza ve rahatça yönetmenize yardımcı olacaktır. Ve rüyaların büyük bir çoğunluğu ya uyuduktan hemen sonra yada uyanmadan önce görülür. Bu bilgiler ışığında lucid yapma şansınızı arttırmak kendi elinizde.
Demek o yüzden ...Zaten ben hep yorgun geç bi saatte okul stresiyle yatarım :DD
"Aslında Herkes Dahidir.Ama Siz Kalkıp Bir Balığı, Ağaca Tırmanma Yeteneğine Göre Yargılarsanız, Tüm Hayatını Aptal Olduğuna İnanarak Geçirir."
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

Bundan sonra daha dikkatli davranmaya karar verdim biraz daha erken yatıcam :))
ALBERT EINSTEIN

Kullanıcı avatarı
ozzzyyy

Bende yaz tatilinden itibaren sabah 6-7 gibi uyuduğumdan gördüğüm rüyaları hatırlamamaya başlamıştım ve buda lucid yapmamı kötü yönde etkiliyordu. Onun için ne demek istediğini anlayabiliyorum. Her ne kadar doğal bir yeteneğiniz olsa da bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Onun için çalışarak bu yeteneği daha da üst seviyelere çıkarabiliriz. Yetenek çalışma olmadan körelir(kendim için söylüyorum bunu). Bu sebeple elinizden geldiğince bol pratik yapmaya özen gösterin.
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

ozzzyyy yazdı:Bende yaz tatilinden itibaren sabah 6-7 gibi uyuduğumdan gördüğüm rüyaları hatırlamamaya başlamıştım ve buda lucid yapmamı kötü yönde etkiliyordu. Onun için ne demek istediğini anlayabiliyorum. Her ne kadar doğal bir yeteneğiniz olsa da bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Onun için çalışarak bu yeteneği daha da üst seviyelere çıkarabiliriz. Yetenek çalışma olmadan körelir(kendim için söylüyorum bunu). Bu sebeple elinizden geldiğince bol pratik yapmaya özen gösterin.
Beni anlamana sevindim...Sana katılıyorm gerçekten yeteneklerimz çalışma yapmadan alıştırma yapmadan körelir bu sadece telekinezi telepati lucid rüya vs. gibi sadece parapsikolojik alanlarda degil tüm alanlarda böyledir...Bu sebeple "Yetenek çalışma olmadan körelir" cümlesini başta ben olmak üzere herkes kendine sölemeli..(bu aralar alıştırmalardan fazla kaytardım da :DDD)
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

ozzzyyy yazdı:
zxc512 yazdı:lucid rüya ile başkasının rüyasına girilebilirmi kendimize telkin verip şartlandırarak ?
Başkasının rüyasına girmek gibi birşey söz konusu değildir.
Ben Lucid Rüya ile ilgili araştırma yaparken başkasının rüyalarına girmemiydi yoksa kontrol etmemiydi öyle birşey vardı yani böyle birşey yapamayız ama astralde oluyo demi bunda da toslamayalm :DD
ALBERT EINSTEIN
Kullanıcı avatarı
zxc512
Yaşadığınız İl: 6 Ankara
Burcunuz: Terazi Burcu: 23 Eylül-22 Ekim

Okunmamış mesaj gönderen zxc512 »

arkadaşım rüyama girdiğini ida eti ve herşeyi bildi ondan soruyuorum ilginç demi :D
cismin hareket etmeyişi cisme etki edemediğin anlamına gelmez :)
Kullanıcı avatarı
ChaTLacK

zxc512 yazdı:arkadaşım rüyama girdiğini ida eti ve herşeyi bildi ondan soruyuorum ilginç demi :D
Ne yaparak girdin diye sormadın mı yani ? :D
ALBERT EINSTEIN